Şehit Analarına, babalarına , Milletimize sabırlar diliyorum.
Şehitlerin daha kanı kurumadan, daha toprağa verilmeden ..
"Açılım"da durmak yok yola devam! demiş . Tayyip Erdoğan ..
Cumhuruyet Halk Partisi'ni seven Vatandasim.Dini somuru ile Ulkemize yoneten lere oy verenleri kazanmak daha faydali olacagina inaniyorum.
kasto yazdı:yaziklar olsun o kisiye ki, bilmeden laf olsun diye yorum yazana. yaziklar olsun ki duygusalligiyla hareket edene ve yine yaziklar olsun ona ki gözleri ve kalpleri intikam intikam duygusu, bölunme korkusu ve kendini üstün görme piskolojisine burunmus mahlukata
kasto yazdı:insanlarimiz bir hic ugruna ölecek, öldurulecek, oldurmeye gönderilecek ve ölmeye gonderilecek ardindan ahim sahim bir cenaze töreni, ve yine ceazede binlerce kisi basta olenlerin yakinlari: "sehitler ölmez vatan bölunmez", "benim bir evladim daha da olsa bu ugurda seve seve veririm", ( neyin ugruna, neyin ugrunda seve seve: kos koca bir hic ugruna)
kasto yazdı:"kahraman asker" olarak görunur
kasto yazdı:neden birisi cenaze töreninde cikip yeterrrrrrrrrr arttiiiiikkkkkk diye haykirmiyor.
neden? neden evlatlarimiz ölüyor diye feryad etmiyor.
kasto yazdı:artik silkelenmenin zamani geldi gecti, ezberlediginiz laflari unutmanin zamani geldi ve geciiiyorrrrrrrr. heppinizin gözleri intikam ve kan burumus. önünüzü dahi göremiyorsunuz.
kasto yazdı:daha ne kadar sönsün bu fidanlar. yaziktirrr günahtirrrr... ölmesin öldürmesin kimse. kardesce yasamak dururken, huzur icinde, güven icinde yasamak duruurken. insanca yasamak dururken.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk