zafercem yazdı:Seçtiğim yazarlardan bir kısmının e-posta adresini aşağıda verdim. Siz de eklemede bulunabilirsiniz. Tek tek ya da toplu halde e-posta gönderebilirsiniz. Ne kadar çok e-posta gönderirsek o kadar iyidir diye düşünüyorum. Kişi başı ne kadar gönderebilirsek gönderelim. Ben bir kısım yazara tek tek, diğer kısmına da toplu halde e-posta göndermeyi düşünüyorum. İlgilenip ilgilenmemek size kalmış.
oeksi@hurriyet.com.tr; tturenc@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; yozdil@hurriyet.com.tr; eberber@hurriyet.com.tr; bcoskun@hurriyet.com.tr; sonery@hurriyet.com.tr; m.asik@milliyet.com.tr; fbila@milliyet.com.tr; h.pulur@milliyet.com.tr; gmengi@gazetevatan.com; rmengi@gazetevatan.com; ndogru@gazetevatan.com; mmutlu@gazetevatan.com; mtezkan@gazetevatan.com; catakli@gazetevatan.com; umitzileli@gmail.com; vedat_sarak@yahoo.com; turgayt@superonline.com; feridunyildiz@gmail.com; n_macit@yahoo.com; mehmet_atakan@haberiniz.com; bgurcihan@superonline.com; fasibel@gmail.com; meyyaluygur@yahoo.com; z_eucar@yahoo.com.tr; arslanbulut@yenicaggazetesi.com.tr; altemurkilic@ttmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; behic@yenicaggazetesi.com.tr; hulkicevizoglu@cevizkabugu.com.tr; sonkibar@gmail.com; yeniceriozcan@yahoo.com; yenicag@yenicaggazetesi.com.tr; savassuzal@habergazete.com; selcantasci@gmail.com; safile.usul@gazeteport.com; ismet.solak@gazeteport.com.tr; hikmet.cetinkaya@cumhuriyet.com.tr; bedri.baykam@gmail.com; erdincutku@yahoo.com; ataolb@cumhuriyet.com.tr; ekongar@cumhuriyet.com.tr; oerinc@cumhuriyet.com.tr
Odatv yazdı:İnsan günlük hayatın akışı içinde hiç düşünmeden konuşabilir. İstemediği sözcükleri sarf edebilir.
mehmet
10/07/2009 03:21
Aysel hanımın görüşleri en fazla kendisini bağlar. DTP veya Kürt hareketini bağlayacağını sanmıyorum. Odatv dikkatli bir site Kürt hareketinin Taraf gazetesine ilişkin değerlendirme ve açıklamaları oldu. Bu açıklamalarda kısaca Tarafa mesafeli durduğunu görebiliyoruz. Tarafın gündeme getirdiği Dağlıca olayında PKK'nın açıklamasıyla TSK'nın aynıydı. Çünkü savaşan iki taraf ancak birbirinin dilinden anlar. Ama Taraf burada yaptığı haberde ne askeri sanattan ne de gerilla savaşından anladığını ortaya koymuştu. Mesela uzun süre gündemde olan Kürt konferansı ertelenmesine rağmen taraf ısrarla Kürt konferansı olacak haberleri yapıyor hala. Kürt kaynaklarının onlarca haberine rağmen. Velhasıl Kürtlerin tarafa değil de asıl sorun Liberal Beyaz Türklerin Tarafa nasıl baktığı daha önemli...
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk