Songün yazdı:Sema, Çetin Taş Menderes bu milletin bağrında taht kurmuştu.
Menderesi astıran 3-5 çapulcudur.
Asker müdahale etsin diyenlerde. Cumhuriyet rejimi ve Demokrasiyle alakası olmayan
Barbar kavimler gibi yaşayan insanlardır.
Gözünüzü açında gerçekleri görün.
Gözünüzü kapatmak nacak sizi karanlıkta bırakır. Güneşi gözünüzü kapatmakla söndüremezsiniz.
Bunu anlayamayanlar ise, işe yaramayan barbarlardır.
Çetin Taş yazdı:Yahu 3-4 gün Uşak'a gittim,amma cıngar çıkartmış Songün hanım bacımız?!
Pisagor,ben olumlu-olumsuz yapılanlar olarak nitelendirdim yapıştırdığım alıntıyı.Sebebi de bu yazılanları olumlu gören-görebilecek yüzbinlerce insan olduğu gibi,olumsuz görebilecek bir o kadar insan da olabilir.Senin yazdıkların da doğal olarak senin bakış açını yansıtıyor.Senin dışında ki görüşlerin de var olduğunu ve senden farklı düşünebileceklerini hatırlamanı isterim.Fakat biraz demagojide sezdim yazdıklarında.
Şöyle ki ezan konusunda halkın verdiği karar nedir?Menderes Türkçe ezanı yeniden Arapça olarak okutmaya başlamıştır?Halka ne sorulmuştur?Ya da Menderes Arapça ezan okutmaya başladığı sırada bazı camilerde de Türkçe ezan mı okundu?Hayır.Ezan'ın Türkçe ya da Arapça okunması konusu elbete ki tıpkı türban gibi,tıpkı tüm diğer dini hükümler-tartışmaya açık konular gibi siyasallaştırılmıştır.Şahsi düşüncem din kurallarının evrensel olması gerektiği ama din kurallarının her milletin kendi dilinde olması gerektiğidir.Yoksa istediğiniz kadar aksini savunun ,ergeç mensubu olduğunuz din sizin dininiz olmaktan çıkar,hangi milletin dilini kullanıyorsa o milletin dini olur.Hristiyan dini tüm milletlerin kendi dilinde İncillere çevrilebiliyor ve tüm Hristiyan milletler kendi dillerinde dinlerini tanıyıp,öğrenip,ibadetlerini yapabiliyorlarsa bunu Müslüman milletlerden esirgemenin manası nedir?Songün'e söylediklerimi sana da söyleyerek bu konuda ki net ve kesin düşüncemi bir kez daha vurgulayayım Pisagor kardeş.Türkiye'nin sorunu ezan mıdır?
Nato ve Genel Af konusunda birbirimizden çok farklı düşünmüyoruz.Ama 6-7 Eylül Olayları'nı çıkartanların DP'ye yakın çevreler olduğu o dönemde ki mahkemeler sırasında açığa çıkartılmıştı,şimdi 6-7 Eylül Olayları'nı anan Liboş medya,o olayları Türk Milleti'ne mal etmeye kalkar-ki her ne olmuş olursa olsun olanlar gerçekten de milletimizin utanç duyması gereken olaylardır-ama bu olayları çıkarttıran,halkı tahrik eden DP bağlantılı gazeteci,gazete,politikacı ve mülki idarecilerden bahsetmezler.Demagojiye burada da başvurmuşsun.Ne alakası var 2. Dünya Savaşı'nın İnönü döneminde olması yüzünden İnönü'nün suçlanması ile olayları çıkartanların DP ve DP'ye yakın çevreler olduğu mahkemece tespit edilmiş 6-7 Eylül Olayları'nın?
Yazımı demogajiye dayandırman üzdü beni ama keşke bunu düşünen biri olarak hiç cevap vermeseydin.Demagojiye başvuran bir insanın yazısı ne kadar önemlidir bilemiyorum.
Düşünceler değişebiliyorsa düşünebiliyorsun demektir.Ben fikirlerimin değişmesinede gelişmesine açığım .Herkesten aynı şeyi bekliyorum. Yani DP benim kuyruk acım değildir
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk