merhaba moderatorlara ve site içi etkin olan arkadaşlara

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

merhaba moderatorlara ve site içi etkin olan arkadaşlara

İletigönderen panelvan » Sal Mar 04, 2008 4:26

Öncelikle bu sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
Film istekleri adında bir topic açmışssınız,lakin film isteği talebi ilettiğimizde herhangi bir cevap alamıyoruz bu durum gerçekten sitemiz adına üzcücü,
ben banu alkanla ilgili bir film talebi iletmiştim,lakin olumlu yda olumsuz herhangi bir msj alamadım,film talebiyle beraber
mesajlarımızın karşılığını alabilirsek olumlu yada olumsuz önemli diil,en azından muhattap alındığımızı bilebileceğiz,
bu da sitemize olan bakış açımızı etkileyecektir.Ben şimdi arkadaşlarıma bu şartlar altında bu siteyi nasıl tavsiye edebilirim ki?
maaleseef muhatap alınmadığımı düşünmekteyim.

ve tabiki son olarakta bu mesajla ilgili benim açımdan bir yanlış anlaşılma olduysa ben şimdiden sitedeki arkdaşlarımdan özür dilerim.

bilginize.
Kullanıcı küçük betizi
panelvan
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen Ram » Sal Mar 04, 2008 4:36

panelvan, başlığı açan ilgili arkadaşımız, iş yoğunluğu sebebiyle foruma zaman ayıramamaktadır. Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Daha önce istekte bulunup isteği yerine getirildiği halde, istediğini almak yahut istediği filmin bulunup-bulunmadığına bakmak için dahi foruma uğramayan kişiler göz önüne alındığında, her mesaja cevap vermememiz doğaldır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen panelvan » Çrş Mar 05, 2008 2:21

Evet doğrudur arkadaşlar mümkün mertebe forumu takip etmeye faydalı olabileceğim bir nokta varsa forum kuralları doğrultusunda elimden geleni yapabilmek adına forumda kalmaya çalışıyorum.
yinede benim beklediğim sadece bir cevap ,bu tür şeyler iletişimde olduğumuzu gösterir.
Elimden geldiğince forumda ve foruma destek olmaya çalışacağım.
Ama sorular cevapsız kalmamalı,
RAM adlı arkadaşımıza bu konuyla ilgili cevap verdiği içinde teşekkür ederim.
Kullanıcı küçük betizi
panelvan
Üye
Üye

İletiler: 7

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x