Bizi çakal ve sırtlan sürüsü Küresel Çeteden ayıran hukuka olan bağlılığımızdır. Batı, tarihten bu yana amaca ulaşmak için her yolu mübah görürken, Türk Milleti seçtiği yolun doğruluğu ve meşruluğu ile dünyada yer etmiştir.
İçinde bulunduğumuz durumda Küresel çete; Amerika, İsrail, Avrupa ve kendisine bağlı birçok uluslararası kuruluş ile doğunun yeraltı ve yerüstü zenginliklerini paylaşmak adına, doğunun imhasına girişmiş, bu amaçla Ortadoğu'da sınırları yeniden belirleme gayretine düşmüştür. Bu gayret içerisinde ülkemizin Güneydoğu'su fiilen vatandan kopartılmış, bu fiiliyatın kanuni alt yapısının oluşturulmasına çok az bir zaman kalmıştır.
1.Bu gidişata KİM dur diyebilir?
Dünyadaki bu bozguna dur diyebilecek olanlar tarihte olduğu gibi gene Türklerdir. Önümüzdeki günlerde yaşayacaklarımızın, bugüne kadar işleyen bu tartışmasız gerçeği bir kez daha doğrulayacağını düşünüyorum.
2.İzlenmesi gereken STRATEJİ nedir?
YURT İÇİNDE izlenecek yol MEŞRU MÜDAFAA HAKKINI kullanmaktır.
3.Meşru Müdafaa Hakkımız NE ZAMAN doğacak?
Meşru Müdafaa Hakkımızın doğmasına çok bir zaman olduğunu düşünmüyorum. 1 yıl en fazla 2 yıl içinde bu hak doğmuş olacaktır.
Ülkede bir Türk kıyımına başlayacaklarını düşünüyorum. Işid'in İstanbul'da toplanmasına izin verilmesi, toplantıda Türkmeli'nde yapılan katliamların övülmesine müsaade edilmesi, bu işin işaretleri oldu. Kapalı kapılar arkasında ülkenin bölünmesi aşamasına yönelik terör örgütleri ile ne gibi pazarlıklar yapıldığını daha bilmiyoruz.
"Yok canım, ne kıyımı?" diyenler olacaktır. Düşmanı iyi tanımak lazım. Zalim hiçbir zaman kendi elindeki ile yetinmez; hep daha fazlasını ister, daha fazla azar ve daha fazla bozgun çıkarır. Batı Türkiye'yi bölmek ile yetinmeyecektir. Onlar kendi içinde de dışarıya karşı da hep ırkçı. Batının bu ırkçı tavrının hedefinde de yüzyıllardır Türkler var. Ellerindeki Arap milliyetçisi Türk düşmanı vatan hainini de sonuna kadar kullanacaklardır. İnşallah ben yanılırım...
Söz konusu bir ülke ise, stratejiler en olumsuz şartlara göre yapılır. Olabileceğin en kötüsü herkes tarafından dikkatlice tahlil edilmeli.
Meşru Müdafaa Hakkımızı kullanmaya başlamamız ile MÜDAFAAİ HUKUK YENİDEN DOĞACAK, 2. KURTULUŞ MÜCADELESİ BAŞLAYACAKTIR...
NOT: Bu makalenin tamamlandığı sıralarda Işid militanları İstanbul'da saldırılar düzenledi...