K. Milliyeci Torunu yazdı:Bu bağlamda Sn. Sarızeybek tıpkı Sn. Ram ın dediği gibi belirli bir kesime seslenerek oylarınızı en büyük milliyetçi parti olan MHP de birleştirin demekle kalmamış. MHP ye kızıyorsanız, CHP ye, CHP ye kızıyorsanız MHP ye verin diyerek , sandıktaki son umudun henüz tükenmediği mesajını vermiştir. Sn. Sarızeybeğin olası daha zor günlerde bu konuda farklı açılımları da olabileceği şimdiden kestirilmelidir.
K. Milliyeci Torunu yazdı:MHP nin ne olursa olsun, baraj sorunu yaşamadan, kendi vekillerini bonus vekil olarak AKP ye kaptırmadan bu seçimi geçmesi gerekiyor. O nedenle bunca yıl partiler üzeri kimlik taşıdığını her fırsatta ifade eden Sn Sarızeybeğin MHP ye bugünlerde verdiği bu desteği , aslında yarın oluşturulacak GERÇEK GÜÇBİRLİĞİ ne bir destek olarak yorumlamak, ve desteklemek gerektiğini düşünüyorum.
( MHP propagandası yapılacak yer burası değil diyen Sn. Ram a da bu nedenle eleştiri getiriyorum, çünkü süreç çok kritik ve çok hızlı şekilde işliyor)
Engin Paşanın, genel merkezde Genel başkan yardımcısı odası hazırlandığını basından okuyoruz.
Bence ilk kongrede Engin paşanın, genel başkan adaylığını da koyup, MHP çizgisini İLKELİ mücadele yapan, gerçek Atatürkçü bir çizgiye taşıması sürpriz olmayacaktır.
MuhammedMustafaKemal yazdı:Gençler iyi güzel tartışmışsınız, partiyide seçmişsiniz MHP, eleştirmişsinizde, tarafda tutmuşsunuz, yalonız birşeyi aslında birini gözden kaçırmışsınız. ÜMİT ÖZDAĞ bu adama dikkat edin, ASAM'ın kurucusu, nasılki Amerika projelerini büyük bir kurula yaptırıyor, Türkiyenin projelerinide bu adam çizdi belirledi. Bu adam büyük bir deha zehir gibi, bu adama dikkat edin. Bu adam 2. Atatürk olur demiyorum ama iyi bir stratejist, emperyalizme akan derenin yönünü değiştirebilir. Allah yardımcısı olsun, ama bu adama dikkat edin, takib edin ve destekleyin inanın pişman olmayacaksınız.
SARIZEYBEK, belli bir kesime seslenmiş ve hain ampûle oy vereceğinize, bunlara oy verin demiş. Yazının özeti budur, çok deşmeye gerek yok; ne var ki burası Güncel Meydan, burada ampûle kıyısından köşesinden ilgi duyanlar bir dakika dahi barınamaz; dolayısıyla "MHP'de birleşelim" yaymacasının burada hiçbir anlamı yok.
MuhammedMustafaKemal yazdı:denk gelmiş benim şu ara işlerim gerçekten çok yoğun, pek ilgilenemiyorum aslında diğer konulara da yazacaktım ama gerçekten burası sallama bi yer değil, gençler gerçekten çok bilgili. Hepsi Allah'a emanet olsun ama gençler şunu bilsinki "kürtlere, kürdistan hayaldi, şimdiyse adım adım yaklaşmaktalar, bu bir yarış bu bir haykarış ve bizim gönlümüz Turan'dan yana" artık onlar nasılki kürdistan hayallerini alanade ve gerçekçi şekilde söylüyorlar, nasılki o çirki kadın çıkıpda "siirtide kürdistana kattık, ığdırıda aldık kürdistanın sınırlarını belirledik" diyebiliyor, artık bizlerinde dirilip Kırgızistanıda kattık, özbekistanıda aldık yaşasın Türk birliği yaşasın Turan dememiz lazım, evet Türk birliği hayaldi gerçek olacak
baragakal yazdı:Ram yazmis:SARIZEYBEK, belli bir kesime seslenmiş ve hain ampûle oy vereceğinize, bunlara oy verin demiş. Yazının özeti budur, çok deşmeye gerek yok; ne var ki burası Güncel Meydan, burada ampûle kıyısından köşesinden ilgi duyanlar bir dakika dahi barınamaz; dolayısıyla "MHP'de birleşelim" yaymacasının burada hiçbir anlamı yok.
Yazinin ozetinde-hedefinde anlasiriz, lakin niye paylastigimi, tartismayi nereye koydugumu hemen altina gelen yorumumda bulursun.
Yonetici duzenlerken ikisini birbirinden ayirmis.
-
MuhammedMustafaKemal yazdı:....... bu bir yarış bu bir haykarış ve bizim gönlümüz Turan'dan yana" ......
artık bizlerinde dirilip Kırgızistanıda kattık, özbekistanıda aldık yaşasın Türk birliği yaşasın Turan dememiz lazım, evet Türk birliği hayaldi gerçek olacak
Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk