Ram yazdı:İnsanlar kendi oy vereceği partinin/adayın yaymacasını yapmaya koşullanmış, bunu zorunluluk olarak görüyor. Partiyi veya adayı savundu mu, o savunduğu parti veya adayın onun yerine yurdu savunacağına inanmış.
Asena Bozkurt yazdı:Ram yazdı:İnsanlar kendi oy vereceği partinin/adayın yaymacasını yapmaya koşullanmış, bunu zorunluluk olarak görüyor. Partiyi veya adayı savundu mu, o savunduğu parti veya adayın onun yerine yurdu savunacağına inanmış.
Bu cümleyi aynı zamanda Erdal Sarızeybek' e karşıda söylemiş oluyorsunuz, acaba duysa size nasıl bir cevap verirdi çok merak ettim doğrusu )
yaymaca yapmıyorum, hiç olmayan bir alışkanlığım vardır, o da sağda solda yorum yapmak, kırk yılın başı insiyatif alayım, fikirlerimi paylaşayım dedim, bana böyle klişe eleştirilerle gelmeyin lütfen, pişman etmeyin insanı fikirlerini paylaştı diye..
yurt savunması için durmadan çalışmadığım kanaatine ne hakla ve nerden vardın?
sen pusulada Mustafa Kemal i göremesende oy vermek zorundasın, bu kadar basit.. en azından ben kendim için böyle düşünüyorum ve tercihi mi neden ve nasıl yaptığı mı paylaşıyorum. bana bundan dolayı kimse kızamaz, ama siz kızıyorsunuz ne haddinizeyse..
sadece fikrinizi paylaşıp, yorum yapın, yorumları eleştirin, insanların niçin yorum yaptığını sorgulamayın, insanları sorgulamayın, buna hakkınız yok, beni tanımıyorsunuz bile, iki üç mesaj sonra beni vatan haini etmeye de kalkışacakmış gibi bir haliniz var...
şunu kabul edin artık; bugün halkın kendisi, siyaseti olumsuz anlamda çoktan sollamıştır ve bunun geri dönüşü olmayacak, daha kötü olacak, bu gerçeği görüyorum, yinede aksi için çalışmaya devam edeceğim, vicdanen huzuru bulmak için. Atatürk sevgimden ve ona bağlılığımdan dolayı ve en önemlisi dinime olan bağlılığımdan dolayı.
ve şunu da kabul ediniz ki, bugün bir Atatürk Türkiye' sinden söz etmek zaten mümkün değildir, bizler o bahsettiğiniz, "gelecek" dediğiniz tehditleri çoktan aldık ve yedik zaten, bugünkü Türkiye çoktandır Atatürk' ün bize miras bıraktığı Türkiye değildir. O iş çoktan geride kaldı.
Bu anlamda siz boşuna nefes harcıyorsunuz çünkü yaklaşımıza bakılırsa bugün hemen şimdi ayağa kalkıp ölümüne bir eylem içine girmeniz gerekiyor, bir dakika daha durmanız hata, hiç bir şey olmasını beklemeyin artık, çünkü olacak olan çoktan oldu zaten, korktuğunuz şey başınıza yıllar önce geldi ve yerleşeli çok oldu. Hadi ne duruyorsunuz, top tüfek taş ne varsa hemen şimdi başlayın savunmaya..
bozkurtlar diyari yazdı:Bence cok anlamsiz bir tartisma.
akp'nin ekmegine yag sürmekten baska bir seye yaramaz.
Partiler hatta ülkeler üstü gücü yani emperyalizimi görmezden gelemeyiz.
Yani basimizda ates var diyorum sira bize geldi diyorum siz halen sag sol davasini tartisiyorsunuz.
Tanri yardimcimiz olsun ben bu tartismadan cekiliyorum...
Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk