Dolaysıyla seçimlere girecek ve halkına şirin gözükecektir!
Sokrates,sondan başlayayım.Halkına ŞİRİN GÖZÜKMEK için yapılan bir hareket olduğunu görüyoruz zaten.Sorun da zaten HALK DALKAVUKLUĞU yapılması,prensiplerden vazgeçilmesi,ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ'nden halk dalkavukluğu uğruna vazgeçilmesi.Ayrıca o şirin gözümeye çalıştığı halkın da Bahçeli böyle yapıyor diye MHP'ye oy vermediğini-vermeyeceğini biliyoruz.Ve en kötüsü de OY ALMAK uğruna söylediklerini yalayıp yutmanın yakışır yanı var mıdır DÜRÜST BİR SİYASETÇİYE?
Benim İP'e verdiğim oyun AKP'ye yaradığını nasıl düşünüyorsun?MHP'ye verilen oylar MHP'ye yaramıştır,CHP'ye verilen CHP'ye yaramıştır,İP'e verilen de İP'e yaramıştır.Sen ne bakıyorsun halkın İYİYİ,DOĞRUYU,GÜZELİ ayırdetme yeteneği olmamasına,CEHALETİNE,İKİYÜZLÜLÜĞÜNE,TÜRBAN EDEBİYATINA kanmasına,2 kg toz şeker-1 kg una oyunu satmasına...
Mantığın en az üslubun kadar sakat.Bir başka abimiz de çıkıp şöyle derse,"Niçin MHP'ye oy verdiniz?AKP'nin rakibinin CHP olduğu aylar öncesinden belliydi,herkes CHP'ye oy vermeliydi,CHP'yi güçlendirmeliydi.CHP'ye verilmeyen oylar AKP'ye yaradı."senin mantığından farkı olur mu bu yaklaşımın?
İşime gitmem konusundaki çağrın beni korkuttu,patronumu tannıyor musun,yani mesai saatleri içinde buralara girip yorumlar yazdığımı duydu da benim patron sen onun mesajını mı iletiyorsun :twisted: ?
MHP türban konusunda da,laiklik konusunda da ve hatta sen söylediğin için söylüyorum İmam Hatipler konusunda da dürüst değildir,olmamıştır,olamamıştır.
Çünkü bir taraftan NİHAL ATSIZ'ın altyapısını oluşturduğu ÖN İDEOLOJİ,bir taraftan Ziya Gökalp,bir taraftan ALPARSLAN TÜRKEŞ aracılığıyla katılan YEŞİL cila.
Böyle olunca tabi çıkıpta,"Vatandaşlarım,imanın şartlarına sonsuz saygılıyız.Ama burası LAİK bir devlet.Devlet bir tüzel kişiliktir,devletin dini olmaz.Yezidi,Rum,Ermeni,Süryani,Musevi,Alevi,Sünni...72 milletten bilmem kaç dinden ve mezhepten insanın yaşadığı bir ülkede devleti temsil eden hiçbir kurumda dini motifler olamaz."deme cesaretini gösteremiyor Devlet Bahçeli,Mehmet Ağar,Mesut Yılmaz,Tansu Çiller,Demirel,Özal ve daha bilimum politikacılarımız.Ben zaten diğer politikacılara bu konuda her fırsatta gerekeni söledim,söylerim.Ama tartıştığımız kişi Bahçeli,dolayısıyla bu yazıda onu eleştiriyorum.Ama onun ve diğerlerinin gösteremediği cesareti Deniz Baykal,Doğu Perinçek gösteriyor.Millet ne yapıyor?Seçim sonuçları ortada.Peki millet ne yapıyorsa haklı mıdır?Yani delik deşikte olsa halen devletin hakim ideolojisi olan KEMALİZM'in prensiplerini hazırlayan ATATÜRK haksız mıydı?Haksız mıdır?Bu soruları hem MHPli ve diğer kendilerine >diyen partiler ve hem de o partileri destekleyen insanlar kendilerine sormalıdır.Cevaplamalıdırlar da.
Kimsenin bir diğerinin imanıyla,karısıyla,kızıyla uğraştığı yok.Ama elbette ki TÜRBAN üniformasını devletin en tepesindeki kuruma çıkartmaya çalışanlara,bunu yaptıktan sonra da,"bakın Cumhurbaşkanının karısı TÜRBANLI,öyleyse neden hemşire,doktor,mühendis,kaymakam,savcı,avukat,psikolog(Nurdan'ın kulakları çınlasın)TÜRBAN takmasın?"diyecek olanlara birilerinin her zaman söyleyecek bir şeyleri olacaktır.Senin gibi arkadaşlar lafı gelince "TÜRKÇÜ ve İSLAMCIyız"diyip,Türkçülük ile ilgisi olmayan çağdışı kıyafetleri İSLAM adına sahiplenirseniz,yani bu konuda kafa karışıklığınız devam ederse sizlere de elbette ki yaptığınızın YANLIŞ olduğunu söyleyecek birileri her zaman olacaktır.
Senin ve diğer bazı arkadaşlarımın ilgisini çeker mi bilmem?Ama bu sitede ve daha önceki sitede uzun zamandır sanal bir arkadaşlığımız var pek çoğunuzla.O nedenle bilmenizi istiyorum.31 Temmuz 2007 tarihinden itibaren İP üyeliğimden ayrıldım.Önümüzdeki hafta içinde CHP'ye üye oluyorum.Bu Doğu Perinçek'e olan sevgimin kaybolduğu anlamına gelmiyor ama bu bilinçsiz halk yığınlarına ulaşabilmek için İMKANLARIN çok önemli olduğu anlamına geliyor.Önümüzdeki dönemde de artık mücadelenin daha sert,daha çetin olacağı son derece açık.Bu mücadelenin merkezlerinden biri ve bana göre en önemlisi CHP olacaktır.Ben de orada olacağım.
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.