MHP titreyip kendine geldi diyorum,tartışalım.

Tartışma Alanı

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 28, 2007 16:08

Efsane_38, meclise girdikten sonra, MHP'nin oy kullanip kullanmamasinin hic bir önemi cok, bunu Bahceli de biliyor...

hani ip atiyordu ya meydanlarda... hani sen bir liste eklemistin ya, idama kabul oyu verenler diye... o listede Abdullah Gül var mi yok mu? toplanti sayisi 367 olursa, Gül cumhurbaskani secilir mi secilmez mi?

daha ne olsun be kardesim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen yakup_cemil » Pzr Tem 29, 2007 0:37

Şu anda muhalefetin cumhurbaşkanı adayına destek vermem gibi bir lüksü yok

-ki Devlet Bahçeli seçimlere katılmasın ! Devlet Bahçeli hükümetin kendi adayını

cumhurbaşkanı yapacağını bildiği için fazla direnme göstermiyor !

Deniz Baykal da illa tutturmuş bir uzlaşma diye Akp'nin uzlaşmaya ihtiyacı yok !

ilkinde olmadı ikincide kesin çıkaracaklar ! Bundan kaçış yok !

Mhp şu anda üzerine düşeni yapıyor ! Ayrıca Devlet Bahçeli ilk gün halkın kendisini

muhalefet olarak seçtiğini ve bu görevlerini yerine getireceklerini söyledi !

yani oylamaya katılmamak kendisine oy veren insanlara haksızlık olur !

halk onu meclis dışında muhalefet etsin diye seçmedi !

meclis için Mhp elinden geleni yapmaya çalışıyor !

hepsi bu !
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 29, 2007 0:42

yakup_cemil, Bahceli meydanlarda ip atacak, sonra da "kabul" oyu veren ABDullah Gül'ün cumhurbaskani secilmesini saglayacak öyle mi..? MHP'li secmenler de partilerinden bunu bekliyorlar öyle mi...?

bende sempati duymustum bu partiye ilk kez.. YAZIK, yanilmisim!

döneklik moda olmus, benim tedavülden kalkmam gerek!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen AlpereN » Pzr Tem 29, 2007 10:17

valla koyu MHPliydim ama MHPnin bugün tabanı ile tavanı arasında dünyaca fark var nerde vatanseverlik,nerde milliyetçilik nerde ülkücülük hiçbirini göremiyorum gördüğüm tek şey meydanlarda ABD,AB ye karşı olacağına AKP gibi Barzani gibi DTP gibi piyonlara yüklenip oy kazanmaya çalışıyor artık birlik olma zamanı mhp yüzde yüz ülkücü ideolojisinin gereğini yaptığı zaman ben inanıyorumki dünyayı değiştirecek bir ideolojidir.Ama mhpnin bu ideolojide artık samimiyeti yok,oyumu artık öncelikli olarak ideolojiye göre değil tam bağımsız Türkiye diyenlere göre vereceğim :wink:
En son AlpereN tarafından Pzr Tem 29, 2007 10:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen shadow39 » Pzr Tem 29, 2007 10:24

Bana bir tane sozunu tutan siyasetci gostersenize Yalnizca Bahceli degil Baykal ve benzerlerinide :wink:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen cafersadık » Pzr Tem 29, 2007 18:40

MHP c.başkanlığı oylamasında meclis oturumuna katılmazsa -ki katılmamalı bana göre- meclis c.başkanını seçemeyecek ve meclis fesh olmuş olacak.yeni bir seçim yapılacak.MHP nin durumu seçimde ne olur?bunun kaygısıve endişesi var MHP de.ayrıca yeni bir mağduriyetle AKP yeniden yapılacak seçimlerde % kaç oy alır?bu millettten ben artık herşeyi beklerim.Durumu Devlet kurumlarının, derin devletin,aklı başında kişilerin çözmesi gerek.anladık ki bu iş seçimlerle olmyor.çünkü halk özgür değil, 2 kaçak kömüre, 3 ekmeğe bağlanmış durumda
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Tem 30, 2007 12:21

Efsane kardeş,Türkan izah etmiş neden Bahçeli'nin bu demecinin AKP'ye yaradığını.
Ben de söyleyeyim,mevzu AKP'nin eline koz vermek ya da vermemek değil,mevzu ATATÜRK ilke ve devrimlerine aykırı görüşlerini daha önce defalarca beyan etmiş bir kişinin,yani ABDULLAH GÜL'ün cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için gereken 367 sayısını,oturuma katılarak buldurup cumhurrbaşkanının seçilmesine doğrudan destek vermektir.Tıpkı geçersiz oy kullanan ya da oy kullanmayanların o geçersiz oylarının ya da kullanmadıkları oylarının da aslında AKP'nin işine yaramaları gibi.
Kaos olmasın diye ilkelerden bu kadar kolay vazgeçilir mi Efsane kardeş?
Düşünsene,bu mecliste DTP'lilerin 200 milletvekili olduğunu(bu gidişle o da olur,hiç şaşırmam),cumhurbaşkanı seçtirmek için diğer partiler oturuma katılmazken Devlet Bahçeli' de(diyelim 180 milletvekili var)oturuma katılacak mı o zaman?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yakup_cemil » Sal Tem 31, 2007 4:11

Türk-Kan, abla burda siyasetten bahsediyoruz !

Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı krizini aşması gerek !

Akp nasıl olsa istediği adamı cumhurbaşkanı yapacak istesek de istemesek de...

Mhp'nin amacı bu krizin erkenden aşılması !

Devlet Hoca'nın prensibinin de "önce devlet sonra partim" olduğuna göre

bunda şaşılacak birşey yok bence.
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Tem 31, 2007 15:54

MHP katılsa da katılmasa da AKP 1. de olmazsa 2. turda Cumhurbaşkanını seçecektir büyük ihtimalle...

Millet seçmiş adamları %46 oy almışlar , onlar seçmesind e ben mi seçeyim c.başkanını

MHP yi uzlaşmaz , inatçı , gerici , sert ve Tehlikeli Parti imajından çıkarmak istiyo Bahçeli... Ve bunda da haklı...

Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçiminde meclise girmeseler nolur...

Millet diyecek bunlar hep böyle... hiç bi işe yanaşmazlar , kendi bildiklerini okurlar...

ben basit olarak anlatmaya çalıştım işin plitik kısmını da diğer arkadasımız anlattı sağolsun...

kolay gelsin... :)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 31, 2007 20:48

MHP'nin bu pek demokratik yaklasimana AKP TBMM Baskanvekillige ile karsi bir jest yapiyormus... yasasin demokrasi :D

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen SOKRATES » Sal Tem 31, 2007 23:14

Ya Allah aşkına Çetin Taş!
Lütfen git işine!
Ne alakası var kardeşim Mhp'nin meclise girişiyle cumhuriyet mitinglerinin?

Sen oyunu İP'ye vererek zaten dolaylı yoldan Akp ye oy verdin.
Senin gibi oyunun iç yüzünü anlayamayan bir sürü insan oylarını ya dp ye ya gp ye ya bilmem hangi yüzde 1 partisine verdi!!!

Sizin varya,hiç konuşmaya hakkınız yok!
Bahçeli MECLİSE GİREREK DOĞRU BİR KARAR VERMİŞTİR!BAHÇELİ MECLİSE GİRECEKTİR,GİRMELİDİR DE!
CHP gibi salak bir siyaset anlayşı izleyip de yine baraj altı mı kalsın?
Ne tuhaf milletimiz var anasını satayım!
Başörtüsü sorunu çözülmez suçlu mhp!
İmam hatip olayında suçlu mhp!
Laiklik tehlikede suçlu mhp!
Ekonomik kriz oldu suçlu mhp!

Ne güzel bir mantık anasını satayım be! Yeme de yanında yat!
EFENDİLER!
MİLLETİN DİNİYLE,İMANIYLA KARISININ AVRADININ KIZININ BAŞIYLA UĞRAŞIP DA MHP'YE ÇAMUR ATMAYA KALKMAYIN!
MHP, Türkçü ve İslamcı bir partidir!
Dolaysıyla seçimlere girecek ve halkına şirin gözükecektir!
Bunun başka çaresi yok!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Ağu 01, 2007 14:38

Dolaysıyla seçimlere girecek ve halkına şirin gözükecektir!

Sokrates,sondan başlayayım.Halkına ŞİRİN GÖZÜKMEK için yapılan bir hareket olduğunu görüyoruz zaten.Sorun da zaten HALK DALKAVUKLUĞU yapılması,prensiplerden vazgeçilmesi,ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ'nden halk dalkavukluğu uğruna vazgeçilmesi.Ayrıca o şirin gözümeye çalıştığı halkın da Bahçeli böyle yapıyor diye MHP'ye oy vermediğini-vermeyeceğini biliyoruz.Ve en kötüsü de OY ALMAK uğruna söylediklerini yalayıp yutmanın yakışır yanı var mıdır DÜRÜST BİR SİYASETÇİYE?
Benim İP'e verdiğim oyun AKP'ye yaradığını nasıl düşünüyorsun?MHP'ye verilen oylar MHP'ye yaramıştır,CHP'ye verilen CHP'ye yaramıştır,İP'e verilen de İP'e yaramıştır.Sen ne bakıyorsun halkın İYİYİ,DOĞRUYU,GÜZELİ ayırdetme yeteneği olmamasına,CEHALETİNE,İKİYÜZLÜLÜĞÜNE,TÜRBAN EDEBİYATINA kanmasına,2 kg toz şeker-1 kg una oyunu satmasına...
Mantığın en az üslubun kadar sakat.Bir başka abimiz de çıkıp şöyle derse,"Niçin MHP'ye oy verdiniz?AKP'nin rakibinin CHP olduğu aylar öncesinden belliydi,herkes CHP'ye oy vermeliydi,CHP'yi güçlendirmeliydi.CHP'ye verilmeyen oylar AKP'ye yaradı."senin mantığından farkı olur mu bu yaklaşımın?
İşime gitmem konusundaki çağrın beni korkuttu,patronumu tannıyor musun,yani mesai saatleri içinde buralara girip yorumlar yazdığımı duydu da benim patron sen onun mesajını mı iletiyorsun :twisted: ?
MHP türban konusunda da,laiklik konusunda da ve hatta sen söylediğin için söylüyorum İmam Hatipler konusunda da dürüst değildir,olmamıştır,olamamıştır.
Çünkü bir taraftan NİHAL ATSIZ'ın altyapısını oluşturduğu ÖN İDEOLOJİ,bir taraftan Ziya Gökalp,bir taraftan ALPARSLAN TÜRKEŞ aracılığıyla katılan YEŞİL cila.
Böyle olunca tabi çıkıpta,"Vatandaşlarım,imanın şartlarına sonsuz saygılıyız.Ama burası LAİK bir devlet.Devlet bir tüzel kişiliktir,devletin dini olmaz.Yezidi,Rum,Ermeni,Süryani,Musevi,Alevi,Sünni...72 milletten bilmem kaç dinden ve mezhepten insanın yaşadığı bir ülkede devleti temsil eden hiçbir kurumda dini motifler olamaz."deme cesaretini gösteremiyor Devlet Bahçeli,Mehmet Ağar,Mesut Yılmaz,Tansu Çiller,Demirel,Özal ve daha bilimum politikacılarımız.Ben zaten diğer politikacılara bu konuda her fırsatta gerekeni söledim,söylerim.Ama tartıştığımız kişi Bahçeli,dolayısıyla bu yazıda onu eleştiriyorum.Ama onun ve diğerlerinin gösteremediği cesareti Deniz Baykal,Doğu Perinçek gösteriyor.Millet ne yapıyor?Seçim sonuçları ortada.Peki millet ne yapıyorsa haklı mıdır?Yani delik deşikte olsa halen devletin hakim ideolojisi olan KEMALİZM'in prensiplerini hazırlayan ATATÜRK haksız mıydı?Haksız mıdır?Bu soruları hem MHPli ve diğer kendilerine >diyen partiler ve hem de o partileri destekleyen insanlar kendilerine sormalıdır.Cevaplamalıdırlar da.
Kimsenin bir diğerinin imanıyla,karısıyla,kızıyla uğraştığı yok.Ama elbette ki TÜRBAN üniformasını devletin en tepesindeki kuruma çıkartmaya çalışanlara,bunu yaptıktan sonra da,"bakın Cumhurbaşkanının karısı TÜRBANLI,öyleyse neden hemşire,doktor,mühendis,kaymakam,savcı,avukat,psikolog(Nurdan'ın kulakları çınlasın)TÜRBAN takmasın?"diyecek olanlara birilerinin her zaman söyleyecek bir şeyleri olacaktır.Senin gibi arkadaşlar lafı gelince "TÜRKÇÜ ve İSLAMCIyız"diyip,Türkçülük ile ilgisi olmayan çağdışı kıyafetleri İSLAM adına sahiplenirseniz,yani bu konuda kafa karışıklığınız devam ederse sizlere de elbette ki yaptığınızın YANLIŞ olduğunu söyleyecek birileri her zaman olacaktır.
Senin ve diğer bazı arkadaşlarımın ilgisini çeker mi bilmem?Ama bu sitede ve daha önceki sitede uzun zamandır sanal bir arkadaşlığımız var pek çoğunuzla.O nedenle bilmenizi istiyorum.31 Temmuz 2007 tarihinden itibaren İP üyeliğimden ayrıldım.Önümüzdeki hafta içinde CHP'ye üye oluyorum.Bu Doğu Perinçek'e olan sevgimin kaybolduğu anlamına gelmiyor ama bu bilinçsiz halk yığınlarına ulaşabilmek için İMKANLARIN çok önemli olduğu anlamına geliyor.Önümüzdeki dönemde de artık mücadelenin daha sert,daha çetin olacağı son derece açık.Bu mücadelenin merkezlerinden biri ve bana göre en önemlisi CHP olacaktır.Ben de orada olacağım.
Selamlar.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Ağu 01, 2007 23:01

Çetin Taş yazdı: .31 Temmuz 2007 tarihinden itibaren İP üyeliğimden ayrıldım.Önümüzdeki hafta içinde CHP'ye üye oluyorum.

Senin adına sevindim doğrusu 8)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Prş Ağu 02, 2007 4:56

Senin adına sevindim doğrusu

Efsane kardeş.
İP üyesiyken de,sempatizanıyken de en ufak pişmanlık duymadım.Şimdi eski bir İP'li olarak da hiçbir pişmanlık duymuyorum.Ayrılmam gerekiyordu,ayrıldım.

Tüm partilerin anası olan ATATÜRK'ün partisine üye oluyorum çünkü yakın çevremden bazı arkadaşlarla başka bazı Kemalist grupların da ittifakı ile partiyi ATATÜRK'ÜN PARTİSİ olduğu günlere taşımak amacındayız.
Bakalım,Allah pişman etmesin.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Ağu 02, 2007 12:32

Amin...

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk