MHP... ve MHP (2)

MHP... ve MHP (2)

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 06, 2008 14:40

MHP...

Başbakan, Samanyolu TV’de...

"Bunlar eli silahlı, devamlı kin, nefret, kan... Adeta bundan zevk alıyorlar. Bahçeli’yi dinliyorum, aman yarabbi, nasıl hareketler bunlar?"

Başbakan, Adana’da...

"İp atanları, ip atlayanları, benim milletim gayet iyi bilir."

Başbakan, Bolu’da...

"Kimileri gırtlaklarını yırtarak, ip atıyor. Yıkanıp temizlensinler, asıl bunların kirli çamaşırlarına ip lazım."

Başbakan, Adıyaman’da...

"Bu millet, sizin cemazüevvelinizi iyi bilir. CHP yavrusunu doğurmuş, MHP... Al birini, vur öbürüne."

Başbakan, Malatya’da...

"Bunlar, kendi işaretleriyle, çirkin tavırlar içerisinde, şehitlerimizin cenazelerini istismar eden takım..."

Başbakan, Kanal A’da...

"Bahçeli, dürüst değil... MHP’nin tutarsızlıklarla halkı aldatmaya çalışmasına üzülüyorum."

Başbakan, Ankara’da...

"Milliyetsiz milliyetçilik bitmiştir. CHP değirmenine su taşıyor MHP."

Başbakan, Bayburt’ta...

"Bu bağımsızlar parlamentoya girecek. Bir de MHP girerse, biz bunların kavgalarıyla mı uğraşacağız? İkisi de uç... Yüce Divan’a gitmesi gerekenlerden biri de Bahçeli."

Başbakan, Afyon’da...

"Bunlar DSP’nin değirmenine su taşıyordu. DSP’nin suyu bitti. Hortumculuk bunların döneminde zirve yaptı mı? Yaptı. Dürüstlük başka şey, haram-helal başka."

Başbakan, Sakarya’da...

"Önce saygıyı öğren... Senin düştüğün seviyeye düşmeyeceğiz. Aldığım eğitim, buna müsaade etmez... Yanına mafya kopuklarını toplamışsın, konuşuyorsun. Hem merak ediyorum... Bahçeli kaç ülkeye gitmiş? Kendisi uçma özürlü mü? Olur ya, uçaktan korkar, uçamaz!"

Başbakan, Söğüt Şenlikleri’nde...

"Kardeşi kardeşe düşürenler, tarihe kadavra gibi bakanlar, provokatörler, bu milletin ruhunu, idrakini bilemez."

Başbakan, NTV’de...

"Bahçeli’yi muhatap almıyorum!"

Başbakan, Kütahya’da...

"Bölücü örgütün başını sana hediye edecekler. Sen kalkıp, hapishaneyi, İmralı’yı döşeyeceksin... Yemezler! Dürüst olalım. Ne milliyetçisi yaaaa! CHP’ye yedek parça olmayın."

*

Taaa Orhun Yazıtları değil...

Daha dün söylendi bu laflar.

*

Ya bugün?

Göreceğiz...

Yılmaz Özdil, 06.02.08
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen MedceziR » Pzt Şub 11, 2008 11:24

Ee ne olacaktı yani eskiden böyle konuşmuşlar diye ikisininde birleştiği bi nokta olmayacak mıydı. MHP doğru karar vermiştir son olaylarda, diye düşünüyorum...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen delfici » Prş Şub 14, 2008 2:49

Mhp istediginde kara kılmaktan ziyade karşı tutumun Akpye faide saglamaması için (seçimlerde) bu yönde karar kıldı diye düşünüyorum
Ama sonuçta selamet...
Kullanıcı küçük betizi
delfici
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen ihsanerden » Prş Şub 14, 2008 11:50

her sey koltuk icin o turncu ceylan derisi koltuklar icin..mhp yi hic hakli bulmuyorum bi zamanki ciller chp koalisyonu gibi yani siraci bozaci yan yana yok aslinda birbirlerinden farki hepsi ayni bunlarin...o meclisin topunu ....danalar kovalasin...biz de kovalama cesareti yok ta....cunku sartlanmis beyinlerimiz halen anlamadi...jetonlarimiz dusunceye kadar da osmanlidaki gibi asirlar gecceeerr....
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen deliyurekkadir » Prş Şub 14, 2008 12:30

MHP nin secim öncesi söyledikleri ile bugun yaptiklarini kiyaslayip, MHP yi kötüleyen kisileri biraz olsada anlayabiliyorum.

Secim öncesi tayyip icin siyasi terorist de, ama simdi beraber yasa cikar.

Ama sunu da unutmayin ki, Ülkücü Hareket in özünde basörtüsünü cözme var.

Simdi 3-4 sene öncede, mecliste chp ile akp ne kadar birbirlerine atip tutsada, ermeni soykirim iddalarina karsi beraber adim atmislardi.

Ayrica, akp bugun sadece yagcilik yapmak icin, Atatürk ile ilgili iyi bir yasa hazirlasa (olmayacak birsey, ama farz edelim), CHP buna yine mi itiraz edecek.

Yada Vakiflar Yasasina akp birden karsi ciksa, tipki önceleri gibi birden 180 derece dönse, sirf akp karsi cikiyor diye, chp Vakiflar Yasasinin cikmasini mi isteyecek.
Kullanıcı küçük betizi
deliyurekkadir
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen Ram » Prş Şub 14, 2008 12:51

deliyurekkadir, MHP Abdullah'ı padişah seçtirmiş midir¿? Seçtirmiştir... Ne için seçtirmiştir¿? Akapenin uzun süre seçtiremediği padişahın, seçilerek bir çözüm bulması için seçtirmiştir. İşte MHP'nin çözüm yöntemi bu... Çözüm kelimesinden ne anlarsan artık.

Türban üniversiteye tamamen girerse ne olacak¿? Hepiniz görürsünüz ne olacağını.

TSK'ya, Akape özerkliği iktidara geldikten sonra yapılan provakasyonun, her türlü karalamanın ve iftiranın haddi hesabı yok iken; MHP, askere havlayarak-askere saldırarak, neyin çözümünü yapmaktadır¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen deliyurekkadir » Prş Şub 14, 2008 14:35

Ram, MHP chp gibi meclise girmeyip, yeni bir kriz mi yaratacakti?
Tersini düsün. Bir Atatürkcü aday olsa, ama akp meclise girmese, 367 diye diretse, ozaman ne olacak.

Olaylari sadece bir taraftan degerlendirmeyin.

Bende Abdullah Gül gibi bir türk düsmaninin, ve AIHM ye Türkiyeye sikayet eden birisinin Cumhurbaskani olmasini istemiyorum.

Basörtüsüne karsi degiliz diyorsunuz, ozaman basörtüsü universiteye girsin diyince niye hopluyorsunuz.

Ayrica, pkk lilar universiteye giriyor mu? giriyor. Sen asil bunu bir sorun olarak gör. Hem türbanlilari okullara tikmadik, peki ya ayni kafadaki erkekler. Onlara bir engel yok.

MHP askere havlamiyor, ama bazi ITLER MHP ye havliyor. Bir eski Türk atasözü var: Bir Kurt un pesinden 100 it havlamassa, o kurt a, kurt denmez, diye.
Kullanıcı küçük betizi
deliyurekkadir
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Şub 14, 2008 15:00

MHP askere saldirmiyormus :lol: Ulan emekli, kadin dinlemeden tekbirle saldiriyorlar hem de!

MHP ilk kez askere fiilen saldırdı

Kurt işaretiyle ülkücülerin biri çıkıyor, "tekbiiiiir" diye bağırıyor, yanındaki tayfa aldığı emir üzerine, "Allah-ü Ekber, ya Allah Bismillah Allah-ü Ekber" nidalarıyla düşman siperlerine saldırıyor. Düşman siperlerindekiler Kudretli Albay Alparslan Türkeş'in can ciğer meslektaşları, emekli askerler. Mizah filan değil, aynen böyle. Önceki gün MHP Genel Merkezi önündeki manzara bu. MHP ilk kez askere fiilen saldırıyor. Bu bir kırılma noktası. Askerle MHP'nin kırıldığı an.

ASKERDEN BİR MİLYON OY

Türbanda AKP ile işbirliği yapmasından dolayı, MHP'ye içerleyen geniş kitle arasında emekli askerler de var. Önceki gün Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) öncülüğünde, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği MHP'yi protesto amacıyla, MHP Genel Merkezi'nin önüne siyah bir çelenk bırakmak istiyor. Çelengin üstünde bir yazı var: "Tarifsiz Düş Kırıklığımızla." Bu sözün derin bir anlamı var, bir gerçeği ifade ediyor. Siyah çelengi bırakanların kendileri, aileleri, yakınları arasında son seçimde MHP'ye oy vermiş çok sayıda insan var. Askerin hesabına göre, yaklaşık bir milyon oy. Tarifsiz düş kırıklığı bu nedenle.

MHP'ye oy veren emekli askerler, MHP'den şimdi hesap soruyor. MHP'ye oy verirken, AKP sıkıştığı anda, sen onun koltuk değneği ol, diye oy vermiyorlar. Hele de, türban gibi laik Cumhuriyeti tehlikeye iten bir eylemde, oy verdikleri MHP'nin AKP ile kol kola girmesini içlerine sindiremiyorlar. Tarifsiz düş kırıklığı, siyah çelengin anlamı bu. Bir milyon oyun düş kırıklığı.

KUDRETLİ ALBAYIN KEMİKLERİ

Ancak, çelenk bırakılamıyor. Çünkü, MHP Genel Merkezi önünde mevzi tutan ülkücüler Allah Allah nidalarıyla emekli askerlere saldırıyor, çelengi parçalıyor. Neredeyse, emekli askerleri de parçalayacaklar. Bu bir kırılma noktası. Askerle MHP'nin kırıldığı an. MHP'nin felsefesi, fikri düzeyde Balkan Harbi'ne, Türk Ocakları'na kadar iniyor. Askerle hep iç içe. 27 Mayıs'ta İhtilalin Kudretli Albayı Alparslan Türkeş MHP'nin kurucusu ve ölümsüz lideri. Türkeş ile asker arasında hiçbir tarihte çatışma ve sataşma yok. O kadar yok ki, 12 Eylül'de yargılanırken bile, MHP'nin sözü belleklerde: "Biz burada yargılanıyoruz, ama bizim fikirlerimiz iktidarda." Hapiste iken bile, askerle MHP arasındaki özdeşlik böylesine vazgeçilmez. Kaldı ki, Türkeş hayatta iken, MHP Genel İdare Kurulu'nda çok sayıda emekli asker var. Şimdi ne oluyor da, Devlet Bahçeli askerle kavga ediyor? Dayandığı tabanı karşısına alıyor. Kuruluş felsefesiyle bağlarını kopartıyor. Efsanevi lideri Türkeş'in kemiklerini sızlatıyor.

MHP ESKİ MHP DEĞİL

Şu anda MHP milletvekilleri arasında üç emekli asker, general var. Kürşat Atılgan (Adana), Hamza Hamit Homriş (Bursa), Kamil Erdal Sipahi (İzmir). Masum bir çelenk nedeniyle, onlar kendi meslektaşlarına yapılan saldırıyı içlerine sindiriyor mu? Emekli asker olarak, türbana evet mi diyor? Bahçeli'nin milliyetçi nutukları artık kandırmaca. MHP rotası, AKP yedeğinde artık okyanus ötesi. MHP artık bilinen milliyetçi MHP değil. Türban üzerinden askerle yaşadığı kırılma noktası, bunun en çarpıcı kanıtı.
Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Prş Şub 14, 2008 15:09

deliyurekkadir, gerçeklerle "olsaydı"ları birbirine karıştırmasan daha iyi olur. Üstelik böyle bir şey nasıl olabilir¿? Akape Atatürkçü diye mi karşı çıkacak da girmeyecek Meclise, gırgır mı yapıyorsun¿?

Bu memlekette herkes Atatürk'ten taraf olmak zorundadır! İlkelerine bağlı ve gösterdiği yoldan gitmek zorundadır. Ne tarafından bahsediyorsun¿?

İstemiyorsun ama, onu padişah yapanları da savunmaya çalışıyorsun. Bu nasıl tezattır¿?

Birincisi; baş örtüsü ile türban aynı değildir. Bunu iyice bir kavaraman gerecek herhalde, devamlı aynı sözleri tekrarlayıp duruyorsun.

İkincisi; memleketimi bu kadar tarikatlar-cemaatlar sarmış, zararlı vakıf ve belli birkaç hareketin temsilcileri memleketin içini oyuyor, sen de bu zihniyetlerin sembolünü üniversitelere yayılmasına destek verircesine sokmaya çalışıyorsun. Oy avcılığı ve koltuk sevdası insanlara neler yaptırıyor...

Pekakalılar üniversiteye giriyor da kendilerini belli edip tutuklanmıyor mu¿? Tutuklanmıyorsa, bu oranın sorumlusunun sorumluluğu altındadır. Pekakalı paçavradan sembollerini alıp da girebiliyor mu okula¿? O kafadaki erkekler diyorsun, hangisi sarık-cübbe ile okula girebilir¿? Bütün bunların türbanı meşrulaştırdığını düşünme gafleti içerisindeysen, senin temiz bir tokata ihtiyacın var demektir. Yazıkki, akl-ı selim değilsin.

MHP askere havlıyor. Osman Durmuş, zamanında şebeklik mi yoksa bakanlık mı yaptığı belli olmayan bir şahsiyet ve niceleri, daha geçen aylarda askere diklenmedi mi, askere akıl vermeye kalkmadı mı¿?

Şu alttaki görüntü nedir peki¿?

Şimdi sen söyle bakalım... MHP'ye havlayan İTLER kimlermiş biz de bilelim¿? Bilelim de, ona göre biz de bir it sesi keseriz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen deliyurekkadir » Prş Şub 14, 2008 15:58

O emekli askerler Türk Silahli Kuvetlerini temsil edemez.

12 eylül de darbeyi yapan zihniyet, belki TSK ya bagliydilar, ama asla TSK yi temsil edecek kafa yapisina sahip degiller.

Basta o emekli asklerin yaptigi ayip. Celenk birakma vs, bunlar provokasyon. Gelirsin Genel Merkeze, adam gibi konusursun.
ALLAH bilir onlarin bir cogu MHP li filan da degildir.

Herkes Atatürkcü olmak zorundadir, evet, sözde öyle, ama özde kac kisi öyle?

Sözde herkes Türk Milliyetci olmak zorundaydi, ama ismet inönü bu kurali kaldirdi.

Hem suanda herkes Türk Milliyetcisi mi? CHP bile türk milliyetcisi degil, hatta 70'lerde ecevit koministlere zeytin dali uzatmadi mi? Elimi silahli, eli kanli teroristlere kucak acmadi mi?

Türban i tartismiyorum. Hem Basörtüsüyle bir sorunum yok diyeceksin, hem basörtüsü üniversiteye girmesin diyeceksin, bu da bir celiski degil mi.

Siz hayatinizda hic basörtülü tanimiyormusunuz. Valla hayret ediyor, cogunun yok öyle bir amaci. Sen asil sözde bazi atatürkcülerden kork.

Basörtüsünü bu kadar enerji harcadigimiza hayret ediyorum. Ne olacak universitede basörtüsü olunca?

Ben Danimarkada üniversitede okuyorum, burda istersen carsafla gel, kimse karismiyor. Tûrkiyede carsaf girsin demiyorum, hatta ona karsiyim, ama dusun, insan gavurun ülkesinden bile istedigi gibi okula gidiyor, ama kendi ülkesinden gidemiyor.

MHP hicbir zaman TSK ye saldirmamistir, hicbir zaman. EN kötü günlerinde bile, 80 darbesinde bile TSK ya karsi hicbir söz söylememistir.

Sen MHP den degil, solculardan kork. pkk lilari meclise kim tikdiysa, git onlardan hesap sor.

Bilen biliyor, etrafta it kayniyor. MHP ile alakasi olmayanlarin 40 yillik MHP liymis gibi MHP yi idare etmiye calisor. O itlerin basindada Ilhan Selcuk geliyor.
Kullanıcı küçük betizi
deliyurekkadir
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Prş Şub 14, 2008 16:10

deliyurekkadir, raporlu musun, uzaydan mı geldin, zekân mı noksan, ya da bu saydıklarım içinde olmayan fiziksel veyahut zihinsel bir özrün mü var¿?

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Şub 14, 2008 16:30

deliyurekkadir yazdı:Ben Danimarkada üniversitede okuyorum, burda istersen carsafla gel, kimse karismiyor.

Peygamberimize küfür ediyorlar ya, carsafa niye karissinlar!

Bak cocuk, bugüne dek mümkün oldugunca sabirli davrandim. Küfür ettin, direk atilma sebebi iken uyari aldin sadece. Ama cahilce konusmalarin kabak tadi verdi.

Günahiyla sevabiyla bu ülkeye hizmet etmis, ölmüs gitmis bir insanin ardindan söylediklerin ne Türklüge, ne Müslümanliga yakisir.

Tarihinden, gecmisinden bihaber seni belki adam olursun diye muhatap aldim.

Son uyari! Yorumlarinda uslubuna dikkat et!

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen rafet » Prş Şub 14, 2008 16:49

Kaynak yayinlarindan Bahcelinin Gunahlari mi ne(adini tam hatirlayamadim) bir kitap
cikmisti.O kitabi okuyan varsa biraz buraya alintilasa iyi olur.
Deliyurekler de ogrenir.

Banu Avar'in videolarini izledim.Adamlar amerikan talimatiyla muslumanliga saldiriyorlar, deney
yapiyorlar, acaba etkisi ne olacak diye Peygambere kufrediyorlar...

Ama demokrasi varmis, carsafa karismiyorlarmis.

Hadi canim.

Islerine gelirse oyle bir karisirlar ki, hem de carsaf kadin falan anlamazlar, carsi ortasinda
cirilciplak soyarlar..
Avrupa'da yasayip da iki yuzlulugu goremeyenler ancak ya aptaldir ya da kendileri de
iki yuzludurler.
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletiler: 185

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 15, 2008 13:40

MHP (2)

Bahçeli, Ankara’da...

"Sapla saman karıştı, gaflet ve teslimiyetin adı demokratlık oldu."

Bahçeli, İzmir’de...

"Başbakan ateşle oynuyor."

Bahçeli, Kırşehir’de...

"Hesap sorma dönemi başlıyor."

Bahçeli, yazılı açıklama yaptı...

"Özgürlükler adına ortaya çıkan tahrikler, Türkiye’nin iç bünyesini, toplumsal dokusunu tahrip edecek boyutlar kazanmıştır. Yola düzülen kin ve husumet kervanının başını, maalesef Başbakan çekmektedir."

Bahçeli, Mersin’de...

"Pısırık."

Bahçeli, grup toplantısında...

"Başbakan’a Türk milleti adına sormak isteriz... Siz önce nasıl bir Türkiye istediğinizi, nasıl bir kamuoyu özlemi içinde olduğunuzu, neyin peşinde koştuğunuzu anlatın."

Bahçeli, Ankara’da...

"Karanlığı kendi siyasi çizgisinde araması gereken Başbakan..."

Bahçeli, Adana’da...

"Kaçışın, kurtuluşun yok. Mutlaka hesabını vereceksin. İster Türkiye’de bir yere saklan, istersen okyanus ötesine kaç, nereye gidersen git, seni alıp, Türkiye’ye getireceğiz."

Bahçeli, Kayseri’de...

"Sendeki bu kafayla 500 milletvekilin olsa, ne yazar..."

Bahçeli, Star TV’de...

"Kendisinden başka herkesi küçük görüyor. Argo, saldırgan... Bize siyasi terörist dedi. Bizi mafya artıklarının partisi olarak lanse etmeye kalktı."

Bahçeli, Gaziantep’te...

"Başbakan’a sesleniyorum...

Hangi diyetin gerçekleşmedi?

Hangi emellerin yarım kaldı?"

*

Güzel soruydu...

"Hangi emellerin yarım kaldı?"

Yılmaz Özdil, 07.02.08

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen ihsanerden » Cum Şub 15, 2008 16:04

bende Deliyurek e bir kaynak sunabilirim Fikret Otyam Cumhuriyet Gazetesi yazari iken 5 haziran 1977 deki makalesi ...
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

Sonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x