Yaklaşık 30 kişilik bir grup akşam saatlerinde kentin en işlek caddelerinden biri olan Saraçlarda açıklama yapmak için toplandı. PTT binası önünde toplanan grup, "Güneydoğu'da silahlar sussun" konulu bir basın açıklaması yapmak istedi. Grubun basın açıklaması yaptığı sırada karşı görüşten olduğu öğrenilen bir başka grup müdahale etmek istedi. Bunun üzerine iki grup arasında arbede çıktı.
Basın açıklamasının yapıldığı alan üzerinde güvenlik önlemleri alan Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya anında müdahale etti. Polisin olaya zamanında müdahale etmesi sonucu kavga büyümeden önlendi.
sondakika.com
İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak terörü protesto eden bazı spor kulüplerinin taraftar grupları, DTP İl Başkanlığı binası önüne yürüyerek binanın camlarını kırdı.
Cumhuriyet Meydanı'nda, Altay, Bucaspor, Galatasaray, Göztepe ve Karşıyaka gibi takımların taraftar gruplarının terörü protesto eylemi yaptıktan sonra bölgeden ayrılmasının ardından toplanan küçük bir grup, Hürriyet Bulvarı'ndaki DTP İl Başkanlığı binası önüne geldi.
Terör örgütü aleyhine sloganlar atan grup daha sonra ellerindeki taşlarla parti binasının camlarını kırdı. Olay yerinde bulunan polis, taş atan gruba müdahale etti, 7 kişi gözaltına alındı.
Grubun diğer üyeleri olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
sondakika
Edirne'deki olayda kavga çıktı arbede oldu deniliyor ama öyle değil resmen meydan dayağı
