Milli Görüş Landshut cami başkanının torunu DNA sonucunda babasız kaldı

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Milli Görüş Landshut cami başkanının torunu DNA sonucunda babasız kaldı

İletigönderen landshut » Cum Eki 04, 2024 19:53

Gurbet postası haber kaynağında öyle bir haber yayınlandı ki Almanya İslam toplumu adeta dondu.Bu haber kaynağına göre igmg Landshut cami başkanı A.A. nın torumu S. Yasal babası Ümit K.nın açtığı balığını DNA sonucu bildiği çocuğuyla akrabalık bağının olmadığı ortaya çıktı.Avrupa Milli Görüş camiyasını derinden sarsan bu olay o kadar büyük etki yaptı ki, Almanlar arasında bile bu olay alay konusu edilmiş ve rezalet dalga dalga yayılıyor.İslam toplumu milli görüş cemiyetinde adeta zinayı meşrulaştıran bu skandal toplulukta çok normal karşılanmış olmalı ki,Azize A. 27 28 Nisan'da Landshut cami için yapılan bağış kampanyasında şov yapmış ve millî görüş cemiyeti için nasıl fedakarlıklar yaptığını ballandıra ballandıra anlatmış.
En büyük rezillikte çocuğun kimden doğduğu belli değil.Bu çocuk gayri meşru dünyaya getirmesi ve bu olayın normal görülmesi başka bir skandal.Avrupaya İslam ahlakı öğreteceğiz şekilde yola çıkan bu cemaatler görünen o ki kendi içinde bile ahlaki değeri oturtmamişlar ve en son gelen nokta şu ki,birbayan evli ve üstelik milli görüş başkanının kızı ve bu yetmedi bir çocuk doğurmuş ve bu çocuğun babası belli değil.Bunca fedakarlıklarla fakir gurbetçilerden toplanan paralar ve bu paraları kontrol edenlerin geldiği son nokta korkunç.İslam magazin dini değil ki.
Babasız doğan günahsız çocuğa milli görüşün anlatacağı bir hikâyesi var mı ?Bu çocuğa ne diyecekler.Babam kimdir dediğinde ilk sahte babası gibi ikinci bir sahte baba mı bulacaklar.Kimden doğurduğu bile bilmeyen bir bayan nasıl İslam toplumuna öncelik yapıyor.
Kullanıcı küçük betizi
landshut
Üye
Üye
 
İletiler: 16
Kayıt: Çrş Mar 27, 2024 12:52

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x