Milliyetçi ''En İyiler''

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 15, 2007 10:38

Çetin Taş, alakaya maydanoz

Sen 18 yaşın da altındasın galiba?!

Akıllı ol kafamı bozma Şeklin alayını yaparım altından kalkamazsın ...

kafamı bozma benim...

Bu şekilde konuşanları TNN'nin tartışma platformlarından tanıyorum.Tarz aynı tarz.
Kafanın bozulacağı günü iple çekiyorum. :twisted: :twisted: :twisted:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 15, 2007 22:56

Ulan biz efendi olalım , tartışmayalım , uğraşmayalım etmeyelim dedikçe bela geliyo bizi buluyo yaa :evil:

Bak sabrım taşıyo ona göre...

bi daha yazma bana kötü konuşurum !!! İ-şi-ne bak !

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 15, 2007 22:59

yahu özünde ayni degerleri savunan insanlar böyle tartisinca olmuyor ama.. biraz sakin beyler :mrgreen: :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 15, 2007 23:03

Türk-Kan, Doğu Türkistan'da katledilen kandaşlarımıza karşı Komünist Zalim Çin Devletini ''savunan'' biri benimle aynı değerleri paylaşamaz abla :wink: :!:

önceden beri muhattabım deildi ama kendisi o zekaya sahip olmadığı için anlayamamış olsa gerek... neyse ben daha fazla yazmayım huyum kötü :twisted:

söyleyeceklerimi söyledim umarım anlaşılmışımdır...
En son |Kuralsız| tarafından Pzr Nis 15, 2007 23:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzr Nis 15, 2007 23:04

Tartışma adabını böyle devam ettirriseniz konuyu kilitlerim.

Bunu bir uyarı olarak algılarsanız sevinirim arkadaşlar... Birbirinizi kırmaya değmez, gereksiz...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 15, 2007 23:08

Panzehir, senden ricam konuyu kitle :wink:

yoksa ortalık karışacak yine ben çok sinirliyim... kusura bakmayın ama

okuma ve anlama özürlü adamlara laf anlatmak en büyük işkence...

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzr Nis 15, 2007 23:16

Sinirlerinize hakim olacak yaştasınız Efsane_38. Biraz daha dikkatli tartışın, olsun bitsin ya da mesajlarınızı görmezden gelin, o şekilde tartışma ortamı da olmaz. Şimdilik açık bırakıyorum, devam ederse gereğini yaparız. Birbirinizi kırmaya değmez.

Kolay gelsin.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 15, 2007 23:19

Vatan sevgisi hic bir partinin, ideolojinin tekelinde degildir.

karsi fikirleri kavga etmeden sindirmeyi ögrenmemiz gerek. "dogrular"da tek bir partinin tekelinde degildir.

su sag sol kavgasini bitirin de vatan icin el ele verelim. özünde ayni degerleri savunuyoruz Efsane_38 ben sözümün arkasindayim. aradaki fikir ayriliklari bu bagi koparamaz.

konu kilitlemek te cözüm degildir. hele ki bizim gibi özgür bir sitede.. "deli" akan kanlar biraz sakinlesirse sorun olmaz... :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 15, 2007 23:19

işin ras gelsin

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzr Nis 15, 2007 23:44

Yine sağ-sol kavgası, temeli aynı. Ülke elden gidiyor, sağı solu kalmadı diyoruz, bu ne tartışmadır¿? Bir milyonu aşkın kişi mitinge katılıyor. Belki; eşiniz, dostunuz, akrabanız, arkadaşınız, düşüncedaşınız yan yana şanlı bayrağımızı sallıyor. Eski defterler karışıtırılınca elde edilecek ne olabilir¿?

Yeni bir defter açın, ilk sayfasında şu yazsın: "Ne mutlu Türküm diyene!"

Gerisi nakış gibi işlenir. Sağ düşünce, sol düşünce... Komunizm, çoktan sona ermiştir. Defalarca tekrarladım, tekrarlıyorum. Bu kavganın temelinde, de ne yazıkki o düşüncelerin yarattığı kargaşa vardır. Başkalarının önünüze koyduğu geçersiz fikirleri çöpe atın. Kendi fikirlerinizi, kendiniz geliştirin. Evrensel olanlar sabit kalır yine.

Milliyetçilik mi¿? Vatan sevgisi mi¿? Ülkü mü¿? Vatanı sevmek bir fikir değildir, bir görev de değildir. Bu yürekten gelen bir duygudur. İkinizde bu vatanı seviyorsanız, ortak düşünce üretmek yerine, neden çatışmaya giriyorsunuz¿?

Kendini Türk gören ve bununla gurur duyan, ülkesi için hizmet eden herkes milliyetçidir. Ayrıca eğer bir ülkü varsa, tüm Türküm diyen insanlar ülkücüdür. Bu sembollere, simgelere ve partilere has bir duygu olamaz!

Tartışmaysa tartışma, kişiselleştirmeyse kişiselleştirme. Ben de çok iyi yaparım bunu. Lütfen birbirinizden özür dileyin. Aksi takdirde bu iki sevdiğim insanla selâmı, sabahı keseceğim. Kişiselleştirdim, sizi dinliyorum...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Nis 16, 2007 12:25

Konu Vatan Sevgisi evet... Vatanseverlik , milliyetçilik hiç bir siyasi partiye mal edilemez...

Biri mevzuyu o kadar büyüttü ki , basit bir konuyu siyasi çatışma haline getirmeyi
başardı :evil:

Konu da Ülkücü camianın dinlediği müzikler , kılık-kıyafetler, yaptığı işler , organizasyonlar, filmler , diziler yani konu başlığında olduğu gibi Milliyetçi en iyiler anlatılmış...

Ama Milliyetçi terimiyle Ülkücü tewrimlerinin ortak kullanılması bazılarının ZORUNA gitmiş... bütün mesele bu...

yazının hepsini geçip , bi köşesinde geçen Ulusalcı kavramına takılan biri olayı bu noktaya getirdi...

ve bi kez daha anladım ki bu ülkede ortak bişeyler paylaşmak o kadar zor...

kusura bakmayın bu noktaya gelmesini ben de istemezdim...

ama birilerinin ''Saygı'' dan yoksun olduğu malum...

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 16, 2007 12:56

yahu özünde ayni degerleri savunan insanlar böyle tartisinca olmuyor ama.. biraz sakin beyler

Birbirinizi kırmaya değmez.

Yine sağ-sol kavgası, temeli aynı. Ülke elden gidiyor, sağı solu kalmadı diyoruz, bu ne tartışmadır¿? Bir milyonu aşkın kişi mitinge katılıyor. Belki; eşiniz, dostunuz, akrabanız, arkadaşınız, düşüncedaşınız yan yana şanlı bayrağımızı sallıyor. Eski defterler karışıtırılınca elde edilecek ne olabilir¿?

Yeni bir defter açın, ilk sayfasında şu yazsın: "Ne mutlu Türküm diyene!"

Gerisi nakış gibi işlenir. Sağ düşünce, sol düşünce... Komunizm, çoktan sona ermiştir. Defalarca tekrarladım, tekrarlıyorum. Bu kavganın temelinde, de ne yazıkki o düşüncelerin yarattığı kargaşa vardır. Başkalarının önünüze koyduğu geçersiz fikirleri çöpe atın. Kendi fikirlerinizi, kendiniz geliştirin. Evrensel olanlar sabit kalır yine.

Milliyetçilik mi¿? Vatan sevgisi mi¿? Ülkü mü¿? Vatanı sevmek bir fikir değildir, bir görev de değildir. Bu yürekten gelen bir duygudur. İkinizde bu vatanı seviyorsanız, ortak düşünce üretmek yerine, neden çatışmaya giriyorsunuz¿?

Kendini Türk gören ve bununla gurur duyan, ülkesi için hizmet eden herkes milliyetçidir. Ayrıca eğer bir ülkü varsa, tüm Türküm diyen insanlar ülkücüdür. Bu sembollere, simgelere ve partilere has bir duygu olamaz!

Türkan,Panzehir ve RAM kardeşlerim benim düşüncelerimden farklı şeyler yazmamışlar.Eyvallah.
Mevzunun buraya nasıl geldiğini okuyunca herkes kolaylıkla anlıyor zaten.Saygıda kusur etmemeye çalıştım,eğer fark etmeden kırdıysam özür dilerim ama tutupta 3 ay önce yazdığım bir yorum ile ilgili olarak"Doğu Türkistan mevzusunda bu arkadaş(beni kastederek)böyle böyle diyordu"diyerek mevzunun benimle ilgili ÇOKTAN oluşmuş bir önyargı ile ilgili olduğunu anlıyorum.Zaten tartışmamıza da bu önyargıya gösterdiğim tepki sanırım neden oldu.Her ne ise,alıntı yaptığım tüm arkadaşlar bu sayfalardan yazılarını severek okuduğum,MSNden de olsa muhabbetim olan sevdiğim insanlar.Yazdıklarında da haklılar.Ben kendi adıma böyle bir tartışmayı daha fazla uzatmamaya karar verdim.Yukarıda da söylediğim gibi her ne kadar saygıda kusur etmemeye çalışmış olsam da saygısız ifadelerim olmuşsa özür dilerim.
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen shadow39 » Pzt Nis 16, 2007 18:06

Devam edin sag sol kavgasina.Zaten bizi bolmek istiyenlerinde yaptirmak istedikleri sey bu.
Ya birbirinizi dovseniz yada vursaniz kazanan kim olucak merak ediyorum
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Nis 16, 2007 21:01

ya kimsenin sağ sol kavgası yaptığı yok anlamadan etmeden dalmayın ... :evil:

zaten ne geliyosa okumadığından geliyo bu millete...

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk