Milliyetçimiz Böyleyse Hainimizi Tahmin Edemiyorum

Tartışma Alanı

Milliyetçimiz Böyleyse Hainimizi Tahmin Edemiyorum

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 04, 2007 19:33

Mehmet Gül'ün Gül Sözlerine Kaktüs Tespitler

Sayın Mehmet Gül, son zamanlarda daha önce savunduğu bütün değerler değişmiş gibi gelse de bazı tespitleri çok doğrudur.

Ancak geç kaldığını belirtmek lazım.

Katılmadığım ilk şey şudur;

Vatan Gazetesi'nde Mine Şenocaklı imzasıyla çıkan Mehmet Gül ropörtajı büyük yankı yaptı.

MHP'nin önde gelen isimlerinden Mehmet Gül'e atfen,

"PKK'lılar da bizim şehidimizdir"

sözleri olmuştur.

Sonraki açıklaması ise ;

"Benim PKK'ya şehit demem tüm geçmişimi inkar anlamına gelir. Türkiye, 30 bin şehit verdi dedim. Asla PKK'lılar şehittir demedim. Hainden şehit mi olur?"

Derken de kendisi de belirtmiştir ki bu kendisini inkardır.

Ama söylemiştir.

O halde kendisine 'ŞEHİT' kelimesinden bahsetmek lazımdır;

Şehit kelimesi "şahitlik eden", "bildiğini söyleyen" anlamlarına gelen Arapça kökenli bir sözcüktür. Kelimenin mastarı "şahitlik" anlamına gelen "şehadet"tir.

Şehit sözcüğünün çoğulu "şuheda" ve "eşhad"dır.

Zamanla şehit kavramı Türkçe'de dini anlamından sıyrılıp vatanını veya milletini müdafaa yolunda ölen herkes için kullanılır hale gelmiştir.

Türkçe'de şehit olarak nitelendirilen kimseler şu kategoriler altında toplanabilir:

Vatani görevini yapmakta iken herhangi bir şekilde yaşamını yitiren tüm askerler,
Herhangi bir terörist saldırı sonucu yaşamını yitiren eğitim, sağlık, güvenlik vb. görevlileri ile
Görev başında yaşamını yitiren polis, itfaiyeci vb. diğer görevliler.

Bu kimseler inançlarından bağımsız olarak Türkçe medyada yaygın şekilde "şehit" olarak nitelendirilirler.

Yukarıda bahsi geçen şahısların bir kısmının şehit kabul edildiği, bağlı oldukları kurumların tüzükleri ve yasalarla da sabittir ve geride kalan yakınları tazminat almaya hak kazanabilirler.

Bunların haricinde siyasi ve ideolojik görüşleri nedeniyle öldürülmüş kimseler de, yakınları, dava arkadaşları, meslek arkadaşları veya taraftarları tarafından "şehit" olarak nitelendirilebilirler; basın şehitleri, devrim şehitleri vb. gibi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, internet sitelerinde yer alan Basın Şehitleri listesinin başlığını 2005 yılında Öldürülen Gazeteciler olarak değiştirmiştir.

Manevi bir makam olan şehitlik İslam dininde çok önemlidir. İslam dininin kutsal kitabı Kur'an'da sıklıkla bu kimselerin kurtuluşa erdiği, ahiretteki makamlarının diğer insanlardan üstün olacağı belirtilir.
(Kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eehit )

Burada şunu hatırlatmak isterim, ben şahsen PKK ve diğer terör kurbanlarının tamamının hayatta olmasını isteyen ve de bu vatanın evlatları olduğunu ve onların milletimizi ve ülkemizi perişan etmek isteyen güçler tarafından ki bunu yapan kim olursa olsun asıl hainlerin kurbanı olduğu düşüncesindeyim.

Ülkemiz hep madden hem de manen yıpratılmak istemiş ve yıllarca bu durum devam etmiştir.

Asıl mesele bu terör örgütlerine en önemli malzeme olan İNSAN kaynağının nasıl sağlandığıdır.

İşte maddi olanakları kesilse de terör örgütleri var olmaya devam etmesinin asıl sebebi İNSAN KAYNAĞININ KURUTULAMAMASIDIR.

Sayın Gül'e bu kaynağın ne olduğu konusunda bir bilgisi olup olmadığını sormayacağım.

Belki de biliyordur…

Belki de kendisi de buna bilerek yada bilmeyerek katkıda bulunmuş olabilir…

Belki de bu yazımı okur ise (zannetmiyorum ama) ne demek istediğimi anlayacaktır.

Sayın Gül;

Siz 775 Sayılı Gecekondu yasasından haberiniz var mı?

YOK diyorsanız eğer (ihtiyatla karşılıyorum, siz bilmeden bu yasayı çiğnemiş durumdasınız.)!!!!

Var diyorsanız

(VAY Kİ, VAYYY… SÖYLENECEK TEK BİR ŞEY KALIYOR, SİZİ KINAMAK, AMA HİNT KINASIYLA EN UZUN SÜRE BU KINA KALIYORMUŞ, SEÇİMLERDE DE BU KINA KULLANILIYORMUŞ…)

Bu yasa 1966'da çıkarılan bu yasa ile kendisinin, eşinin ve erişkin olmayan dar gelirlilerin, gecekonduda yaşayanların, fakir, fukara, dul, yetim, harp malulü, gazi ve şehit ailelerinin eğer HİÇ EVİ YOK İSE bu yasaya göre 20 sene vadeli kredi alarak İNSAN ONURUNA yaraşır bir ev edinme hakkının olduğunu da bilmeniz gerekir.

Hatta yasa diyor ki 20 sene boyunca bu yasada tarif edilen şahıslar yani yasanın 25 inci maddesinde tarif edilenler eğer kredi borcunu ödeyemezse 20 sene haciz işlemi yapılamaz diyor.

Devredilemez, diyor.

Satış vadi yapılamaz, diyor.

Neden mi?

O evde doğan Cumhuriyetin Çocuğu ERİŞKİN oluncaya kadar onu sıcak bir yuvadan mahrum etmemek için diyor.

İşte o evlerde yetişecek çocuklar NÖBETE gideceklerdir.

Belki de Şehit yada Gazi olacaklardır.

Ama düşmana karşı savaşarak.

Yoksa sizin belki bildiğiniz belki de bilmediğiniz bu yasaya aykırı hareket edenler tarafından HAKLARI GASP edilince sıcak bir yuvadan mahrum olan gençlerimizden bir kısmı TERÖR tuzağına düşerek kendi kardeşine kurşun sıkmayacaklardı….

Ama öyle olmadı…

Bu yasanın çıkarıldığı tarihten beri maalesef hak sahibi olmadıkları halde ki; yukarıda izah ve tarih ettiğim memleketimizin evlatları yerine SAHTE FAKİRLİK BELGESİ uyduranlar yararlandı…

Bunlara küçücük bir örnek vereyim;

153 gazeteci, hakimler, milletvekilleri, sanatçılar… isim isim öğrenmek isterseniz Türk İşi Mortgage kitabına bakınız …

Daha acısı ise MORTGAGE yasası ile milletimizin fakirinin vergi ve harçtan muaf tutulduğu 775 yasasını yok saydınız….

Onları faiz çemberinde emperyalist dediğiniz Amerikan ülkesindeki bu sistemde borcunu ödemeyenlerin borçlarını ödetir duruma düşürdünüz.

Eğer bu yasadan haberim diyorsanız o zaman sitem etmeye hakkım doğmaktadır…

Çünkü siz de HAK SAHİBİ OLMADIĞINIZ halde bu yasadan yararlanıp ev edindiğinizi bilmekte ve sizi acımasızca eleştirme hakkım olduğunu düşünmekteyim…

Sadece siz değil, üyesi olduğunuz partiden daha önce de vekil olan Mehmet Serdaroğlu'nu da sizin durumunuzda olduğu için yine eleştirmekteyim… Ki kendisi eski belediye başkanlığı yapmış biridir…

Jandarmaya verdiği beyanda ben bu yasayı bilmiyorum demesi hem abes hem de ayıptır…
Eski belediye başkanı olarak yasayı uygulamış biridir…

Vekil olarak da zaten yasa koyucu olarak da görev almıştır…

Yani mazereti külliyen geçersizdir…

Bir başka isim daha vereyim…

Bu da sizin partinizden, Tuğrul Türkeş…

O da fakir imiş ve 775 sayılı yasanın 25 inci maddesine göre 130 metrekarelik ev almış, toplam ödeyeceği para da 8.400 YTL imiş.

Adresi de Altınoluk Kooperatifi, Büyükçekmece imiş…

Komşuları da şu fakirler imiş; İlçe kaymakamı, ilçe belediye başkanı ve akrabaları, ilçe polis müdür, ilçe başsavcısı, ilçe jandarma komutanı ve de bir generalimiz ve de diğer fakiriz diyenler….

İsimlerini merak ediyorsanız seve seve açıklarım…

İşte siz ve sizin gibi saygı değer insanlarımız bu ülkede garibanın hakkı olan bir ev edinme, faiz ve vergiden muaf tutulan yasadan yararlanarak bu ülkenin dibine dinamit koyduğunuzu değerlendiriyorum…

Hatta son bir hatırlatma yapmak zorundayım ki maalesef yolsuzluğun abidesi olan bazı belde belediye başkanlarının şaibesine rağmen partinizde onur üyesi olması da çok ama çok inciticidir.

Milliyetçiliğinize halel gelsin istemem ama sizin 775 sayılı yasaya muhalefet ederek fakirim diye ev edinmeniz çok acı vericidir.

Sizi bu yasadan haberiniz yok ise haberdar etmek istemekteyim.

Eğer söylevinizde samimi iseniz, gelin yasada belirtilen hak sahibi kendisinin, eşinin ve erişkin olmayan dar gelirlilerin, gecekonduda yaşayanların, fakir, fukara, dul, yetim, harp malulü, gazi ve şehit ailelerinin ev edinmesi HAKKININ OLDUĞUNU DUYURUN…

Ve de kendi edindiğiniz evi de böyle bir fakire verilmek üzere İADE ediniz…

Bunları yapmayacaksanız, boşa söz sarf etmeyiniz…

Samimi olduğunuz konusunda kuşkum devam edecektir…

Eğer merak ederde şu 775 sayılı yasa ne imiş diye bakmak isterseniz lütfen tıklayın; GECEKONDU KANUNU

Sayın Gül…

Sizi samimiyete davet etmekten başka bir seçeneğim yok!!

Çok isterseniz size ve partinize bu konuda daha önce gönderdiğim mesajlara bakınız.

Eğer ulaşmadı derseniz şahsen de size ve partinize 240.000 konutun nasıl fakire verilmesi gerekirken talan edildiğini anlatmaktan şeref duyarım…

Tabi bu sizi ilgilendiriyor ise…

Ben yine de sizin üyesi olduğunuz TBMM'deki gurubu olan MHP'ye göndereyim de haberim yok demeyin…

Memleketimizde MİLLİYETÇİMİZ böyleyse Hainimizi tahmin etmekte güçlük çekmekte haklı olduğumu düşünüyorum.

Hele de BÖYYÜK BÖYYÜK HUKUKÇULARIMIZIN tavrına söyleyecek çok şey var ama o da başka bir yazıda olsun diyorum…

Zeki Bingöl, 03.12.207
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shadow39 » Sal Ara 04, 2007 19:45

Sovmen kopegin teki.Mafya bozuntusu
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ara 29, 2007 18:23

Mirim, C Planini kaydettigini biliyorum... Sabirsizlikla bekliyorum.

Nerede bu milletin savcilari??? :evil:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Cmt Ara 29, 2007 19:40

Türk-Kan, kaydettim de izleyemedim. Merak ettim şimdi. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ara 29, 2007 19:48

Ram, 775 sayili Gecekondu Yasasi mirim... :twisted: Bu yazinin görsel hali, yazinin sahibinin sesinden.. Yalniz programda isim vermediler.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen mukaran » Cum Oca 04, 2008 20:11

Mehmet Gul'u Perincek ile birlikte katildigi bir acik oturumda hatirliyorum.Perincek Cin'lilerde Turktur deyince guya bir milliyetci olarak cikipta Dogu Turkistanda Turk katliami ile agzini acipta birsey dememisti.Capsiz,kalibresi dusuk milliyetciler Dunyadaki karmasik sorunlar ile basedemezler.
Kullanıcı küçük betizi
mukaran
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen shadow39 » Cum Oca 04, 2008 21:17

Ben her zaman diyorum bu it sovmen bir mafya bozuntusu
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen acemkızı » Pzr Tem 20, 2008 21:21

Düzeyli yorumlar yapiniz. Site yöneticilerine hakaret etmeyiniz. Okudugunuzu anlamadan ziplamayiniz.
Kullanıcı küçük betizi
acemkızı
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen acemkızı » Pzr Tem 20, 2008 21:24

Sadece baglanti adresinden olusan iletiler göndermeyiniz.
Kullanıcı küçük betizi
acemkızı
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 20, 2008 22:01

Yazarin ART Avrasya TV'da katildigi izlence sitemizde mevcuttur. :arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/c-plani-29-aralik-zeki-bingol-vt11889.html Ilgi ile izlenmesi gereken bir program.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x