MSN'de Başbakan casusu

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

MSN'de Başbakan casusu

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 18, 2007 11:52

15 polis hakkında “başbakana hakaret” suçundan soruşturma başlatıldı.

MSN’deki yazışmaları casus programa takılan 15 polis hakkında “başbakana hakaret” suçundan soruşturma başlatıldı. Bilgisayarlarına da el konuldu

Terör örgütü PKK’nın kanlı baskınlarından sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Amerikan Başkanı George W. Bush, 5 Kasım 2007’de sınır ötesi operasyonlar konusunda bir dizi görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerin yapıldığı dönemde Kosova’da görevli bir Türk emniyet müdürünün, aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli bir yetkilinin bulunduğu arkadaşları ile internet üzerinden MSN’de yaptığı eleştiriler soruşturma konusu oldu. Konuşmalar Emniyet Genel Müdürlüğü’nün casus programına takıldı.

İÇİME SİNDİREMİYORUM DİYİNCE...

Kosova’da BM adına görev yapan bir Türk Emniyet Müdürü, Windows’un online mesajlaşma programı MSN’deki devre arkadaşı polisler ile Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi. Arkadaşlarına, “Erdoğan’ın, ABD Başkanı’nın ayağına gidip izin istemesini içime sindiremiyorum” dedi.

Bu sohbet ise Emniyet Genel Müdürlüğü’nün casus programına yakalandı. Kodlanan kelimelerin kullanılması ile Emniyet Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti. Bu görüşmeleri yapan kişiler belirlendi. Aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli üst düzey bir yetkilinin de bulunduğu 15 kişi hakkında hemen soruşturma açıldı.

HAKARETTEN İŞLEM GÖRECEK

Emniyet Genel Müdürlüğü, soruşturma için polis müfettişlerini görevlendirdi. “Başbakan’a hakaret”ten açılan soruşturma kapsamında 15 polisin görev yerlerine yazılı talimat gönderilerek bu kişilerin bilgisayarlarına el konulması istendi.

Polislerin öncelikle MSN adres ve kayıtları incelemeye alındı, el konulan bilgisayarlarının hard diskleri kopyalandı. Daha sonra bu kopyalar incelenmesi için Ankara’ya gönderildi. İncelemelerin ardından 15 polise ceza verileceği öğrenildi.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen DrunK » Sal Ara 18, 2007 13:27

daha bu siteye gelmemisler demek :islik: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 18, 2007 13:36

DrunK, gelsinler de görsünler .........ni [img]http://www.guncelmeydan.com/forum/images/ruhlar/Turk-Kan.gif[/img]
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen KÇK_KÇK » Sal Ara 18, 2007 20:02

Kişiler,Saygı Çercevisini açmadıgı sürece istediğini söylemelidir bunu kimse engellemesi dogal değildir.Sonucta adam ülkesini bölmüyr töreistleri savunmuyor
Kullanıcı küçük betizi
KÇK_KÇK
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 29, 2008 20:47

Fethullahci olmayanlari ayiklama operasyonudur. Emniyette tamamen tarikat egemenligi istiyorlar!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Mar 30, 2008 21:55

gokturkmehmet e katılıyorum.burda veya başka yerlerde neler neler dile getiriliyor ki ben kendimden biliyorum.ama sadece emniyette bu şekilde bir uygulama olması ayıklama operasyonu olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Ram » Pzr Mar 30, 2008 22:15

Türk-Kan, mirim, bizim mesene kayıtlarını yollayalım Tayyip'e diyeceğim ama, burayı gözlemeleri dahi yeter. Ama gözlediklerinden de adım gibi eminim hani. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Pınar » Pzt Mar 31, 2008 7:55

sıra bize yaklaşıyo :):)
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 31, 2008 20:12

Ram, gözlemeseler hatrimiz kalir mirim :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x