NE DEDİYSEK O!!.
Uzun adam “operasyon, biz kurtardık” dedi. Uzun adamın müdürü “IŞİD bıraktı” dedi. Tayyar(e) “CİA bıraktı” dedi.
Doğrusunu Tayyar(e)) söylemiş... Yalnız erken öttüğü için ayar çekilmiş olmalı ki geri vitese taktı.
Biz ne dedik?
((AK çeteyi patronları(ABD, İngiltere)sıcak savaşa çağırıyor. Rehineler kurtuldu ya? Hay Allah, tam da IŞİD üzerinden Ortadoğu üzerinde kurgulanan planı devreye soktukları bir zamanda… Bu durumda “rehinelerin hayatı” diyen AK teröre;
“-Al sana rehineler. Bahanen kalmadı artık…”
Demiş mi oluyorlar?))
Diye sormuştuk. Evet, öyle demiş oldukları ortaya çıktı. Bırakılan konsolosluk görevlisi vatandaşlarımız dört saat beklemiş. MİT’in bilgisi olsun diye(!)…
Allah Allah… Hani BİT Müsteşarı almıştı ya!? BİT Müsteşarı nerelerde imiş? Öcalan’ı özleyip; hani şu ihanetin Kabesi haline gelen adaya muhabbet etmek için gitmiş olmasın... Hani, Oslo ihanet görüşmelerinde bebek katili-tecavüzcü narko terör örgütü başı sapkına “BİLGE ADAM” yakıştırması yapıp öve öve bitiremiyordu ya?
Bunların hayatları yalan. Ne söylerlerse sen tersini düşünerek doğruyu bulacaksın. Yaşadıklarımız bize bu gerçeği anlatıyor.
Bunlara ilk Pinokyo İktidarı yakıştırmasını 2006 yılında yapmıştım.
Şimdi diyorum ki, kurban olsunlar Pinokyo’ya…
“Ar-namus-haya” diyorsun, AK çete soruyor;
Para eder mi, para?
“Din, iman” diyorsun; AK çete soruyor;
Saat, villa, gizli hesap, saray eder mi?
“Vatan-bayrak-bağımsızlık” diyorsun;
Ben bilmem EFENDİM(küresel çete) bilir diyecek, diyemiyor,
KIVIRIYOR kemiksiz SÜBYE..
Zahide UÇAR, 25 Eylül 2014
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com