Ne Var Ne Yok? 29.02.08

Serdar Akinan sunuyor, Nihat Genç anlatıyor.

Ne Var Ne Yok? 29.02.08

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 02, 2008 6:28

Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç gündemi yorumluyor…

1) "Ergenekon senaryosunu yazanlar benim zekamla, halkın zekasıyla oynuyor"

2) "Gestapo Aydınları İkinci Cumhuriyetçiler ve Fethullah'ın Polisi"

3) "Bize senaryo yazmayın, Uğur Mumcu'nun, Hrant Dink'in, Hablemitoğlu'nun katillerini bulun"

4) "Benim bir arkadaşım öldü, adı Hrant. Katilini bulun! Ama onun arkasından giden adamlar bile Fethullah Hoca'dan maaş alıyorlar, Hrant'ın katilini gizliyorlar, örtüyorlar ya da soruşturmada tuhaf tuhaf laflar ediyorlar.
Alacaklarmış bizi, üç ay yatıracaklarmış, altı ay yatıracaklarmış. Atın lan! Ne yapacaksanız yapın!"

İzle

Görüntü: DivX 29.00fps
Dosya Boyutu: 360 MB
Süre: 1 saat 25 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek icin tikla: :arrow:

Ne Var Ne Yok? 29.02.08 (Bölüm 1)

Ne Var Ne Yok? 29.02.08 (Bölüm 2)

Ne Var Ne Yok? 29.02.08 (Bölüm 3)

Ne Var Ne Yok? 29.02.08 (Bölüm 4)

Ne Var Ne Yok? 29.02.08 (mp3)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Pzr Mar 02, 2008 8:31

Turk-Kan Mukemmelsin! Bu ne hiz kardesim, supersin ya. Allah razi olsun. Emegine saglik! Odenmez hakkin, insallah helal edersin hepimize. Saglicakla.
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen ihsanerden » Pzr Mar 02, 2008 8:35

cook tesekkurler.sagol var ol...bol sans...degerli turkkan..
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen paul_sahilleri » Pzr Mar 02, 2008 11:03

ELLERİNE SAĞLIK HOCAM SAĞOLASIN
Kullanıcı küçük betizi
paul_sahilleri
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen pego » Pzr Mar 02, 2008 12:39

süpersiniz gerçekten.
Kullanıcı küçük betizi
pego
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Ram » Pzr Mar 02, 2008 15:40

Türk-Kan, eline sağlık mirim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen survey7 » Pzr Mar 02, 2008 19:09

Turk-Kan ellerine saglik..Bu programin bu kadar hizli bu ortamda yayinlacagini tahmin etmemistim..Nihat Genc hocamizin hicbir söyleşisi netten uzak kalmasin. Tekrar cok tesekkur ederim Turkkan.
Kullanıcı küçük betizi
survey7
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen deniz17 » Pzr Mar 02, 2008 23:21

çok teşekkürlerrr
Kullanıcı küçük betizi
deniz17
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen club81 » Pzt Mar 03, 2008 0:39

Çok teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
club81
Üye
Üye

İletiler: 21

İletigönderen gokdeniz » Pzt Mar 03, 2008 1:56

turkkan sagolasin ..
programi izledikten sonra aklima ilk gelen seyi yazayim ..
akp isi gucu biraksin! .. yeni yeni hapishaneler yapmaya baslasin ...iceri alinanlarla ,iceri alinacaklari gorunce neden disarda oldugumuzu sorgulamaya basladim .. :kikirik:
saka bir yana bu yonetimde gozaltina alinmak ta , tutuklanmak ta bir sereftir
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 03, 2008 2:19

Rica ederim arkadaslar, sans yaver gitti, hizli oldu bu hafta paylasim :)

gokdeniz, aynen :) Serdar Akinan'in gecenlerde yazdigi gibi: http://www.guncelmeydan.com/forum/yeni-tutukevi-insaatlarina-baslayin-beni-de-tutuklayin-vt12566.html

"sayin" savcilarimiza buradan sesleniyoruz :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzt Mar 03, 2008 3:05

Ben daha izleyemedim. :imam: Büyük bir sabırla bekliyorum.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 03, 2008 3:10

Ram, aman diyeyim mirim, en kisa zamanda izle :haham: Neyi bekliyorsun büyük bir sabirla? :roll:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzt Mar 03, 2008 3:31

Türk-Kan, izleyebileceğim zamanın gelmesini. :)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen ihsanerden » Pzt Mar 03, 2008 10:15

gokdeniz cok dogru degerlendirmis evet akp kesin bi plan yapiyordur zaten zavalli cahil halki evine sadaka goturerek idare ediyor karninizi doyurun okumayin tiyatro sinema sosyal hayat yok biz ne sunarsak size onunla yetinin ..kadinlar dogal hapsane olan carsafa sokulur,aydinlarida hapse tikar onlarda karin tokluguna yasar,karsi cikan halki hapse sokarlar ,yeni hapsaneler yaparlar uff ne ihaleler yapar bunlar..insaat sektoru acayip canlanir satamazlarsa halka bu tokinin evlerini tekrar devlete satip hapsane yapar bunlar oylede para kazanirlar ne bileyim arkadaslar yasamimda hic bu kadar karamsar olmamistim.ne hale geldik ya....can guvenligimiz yok demektir bu...cok uzucu boyle guzel iki insanin tehdit altinda yasamasi...ne gunlere kaldi cocuklarimizi tanri korusun..turk milletini....
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

Sonraki

Şu dizine dön: Ne var, ne yok¿?

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x