Neden Mi 'HAYIR'? / Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Re: Neden Mi 'HAYIR'? / Banu AVAR

İletigönderen MuharremEROL » Prş Ağu 19, 2010 17:13

:D hahahahah komik
akşam akşam iyi güldüm bilmiyor ya millet sallayın bakalım ne kadar abarta bileceksiniz benim sizin için söylediğim sözleri bana silah olarak kullanmanız ayrıca garip ve şu da var ki asıl cahillik ne dir biliyormusun soruya soruyla cevap vermektir gereksiz olarak gördüğün şey bana vereceğin cevaplar değil yazmış olduğun cevaptır arkadaşlar saygılar irfan bey saygı sizden uzak olsun.... saygı hakedenedir
Kullanıcı küçük betizi
MuharremEROL
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen kurtoglu1919 » Prş Ağu 19, 2010 20:18

Evet,ciler hayirsiz Vatan ve Türk-Millet Hainlari olarak kabul ediyorum!
Hayir diyenler gercek Türk Milletin bagrindan cikan Hayir.li Vatandas olarak kabul ediyorum!
HAYIR HAYIR HAYIR!
Herkese Saygi ve Selam Bütün Türk Milliyetci,lerine
Kullanıcı küçük betizi
kurtoglu1919
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 19, 2010 21:07

MuharremEROL yazdı:Arkadaşlar! Gün birlik günüdür, bunun farkına çirkin bir savaş sonunda sağ kalan birkaç bilyon bireykenmi varacağız. Bu söylediğim kimine komik gelebilir yada saçmaladığımı düşüne bilir, hatta salak bile diye bilirsiniz. Deyin onu da dersiniz bu zamana kadar kimler neler dedi de salak dendi arkasından. İlerici dendi, gerici dendi, hayal perest, ukala, cahil dendi. Ama nedense o konuşanlar salak olan cahil olan adamın haklı olduğunu anladığında yani iş işten geçtiğinde sus pus olup, tekrar o anki gündemde onlara göre salak! cahil olan adamlara yüklendiler ve tabi tekarar o cahillerin haklılığında sustular. Bu bölye süre geldi böyle devam ediyor ve bizlerde yani Türkiye Cumhuriyeti Devletinin genç bireylerinin, birlik olmak yerine laçka, ciddi işler yapmak yerine şebekleşmesi yüzünden devam edecek...

Uzun bir girişe rağmen karar verememişsin! Salak mısın, cahil misin, şebek misin?

Arkadaşlarım, abilerim. Son 50 yılına bakın şu ülkenizin! Hep kavgaya tutuşturup, sonra ayırır gibi yapıp ağzımıza ağzımıza vurmadılarmı. Neden onların istediğini yapıyor söylediklerine karşı çıksakta boyun eğiyoruz. Şimdi Banu hanımın yazdığı konuya dönersek, kısa konuşmaya çalışacağım.

Seksist misin? Abla yok mu zannediyorsun burada! Dinliyoruz!

Anayasa mahkemesinin ve danıştayın hak! larını alacağından bahsediyor ve aldığı taktirde neler o lacağını söylüyor. Hanım efendi doğru da söylüyor ama kısmen, çünkü anayasa mahkemesi başkanı yada danıştay başkanı tövbe aşa ilah değil, allah değil. Onlar hiç hata yapmamış ve yapmayacak gibi sanki sıfır hatasız, kusursuz gibi neden gösteriliyor.

Kim gösteriyormuş? Anayasa Mahkemesi'nin hukukçu olmayan IBDA-C'li başkanını kastediyorsun, değil mi: http://www.guncelmeydan.com/pano/hasim-kilic-in-ibda-c-baglantisi-t15065.html

Yoksa şu "Anayasa Mahkemesi'nin kararını takmayın" diyen Fetullah'in jöleli oğlanı Osmancan'ı mı hatırlatmak istedin?

Hatasız olsalar hiç toplantı odasında kurşunlanır mıydı Danıştay üyeleri, değil mi..?

Nerden çıkartıyorsun bunu deme bana arkadaşım. Kürt açılımında hepimiz milliyetçi olduk, kırant dink öldüğünde ermeni, ergenekonda avukat olduk

Kendi adına konuş! Güncel Meydan'da "hepsi ermeni" olan yoktur. Vatanseverlik bizim fıtratımızdandır. Birileri yem atınca bir şeyci olanlardan olmadık hamdoldun!

TBMM kavgalarında başkanı olduk meclisin, şimdi Devletle danıştay arsında evetçi hayırcımı olmalıyız. Yoksa düzgün araştırıp kararımızı o şekildemi vermeliyiz. Şimdi yargıtayı neden savunuyoruz, sanki bu zamana kadar bütün kararları doğru almış gibi. yada ak parti hükümetini sevmiyoruz ve ak parti hükümeti o kurumun, yada bir takım kurumların yetkilerini kısatlayacak anayasa paketi açıkladı diyemi? Hani diyorlar ya ak parti hükümeti yaşadı, öyle olacak, böyle olacak, şukadar güçlenecek, bu kadar güçlenecek, e dostlarım lütfen şu güzel gözlerinizi bu gibi yazılardan ayırmayın ki bir şeyler öğrenin. Ama kafanızı boşaltarak, ön yargılarınızdan sıyrılarak yapın bunu.

Hoşgörü kelebeği gibisin mübarek :) Gel kelebek gel, gel de oku Yargıtay'ın, Danıştay'ın yetkileri neden kısıtlanmak, bu kurumlar neden ele geçirilmek isteniyormuş: http://www.guncelmeydan.com/pano/selim-kotil-neden-hayir-demeliyiz-t26117.html

Ak parti ilalebet hükümet olmayacak...

Çalış genç arkadaşım, geç başımıza sen yönet Ülkemizi. E senin anne ve baban getirmedimi akp yi, bende seni getiriyim Ülkenin başına.

İyi ya, uyuyan anneni babanı uyandıracaksın. Müslüman sandığımız bu adamlar haramzâde çıktı, ülkemizi kurtaralım diyeceksin! Tıkla ve açılan yazıyı yedi göbek sülalene dağıt, dağıt ki gaflet uykusundan uyansınlar:
Allah Cezanızı Versin!..

İSLAMCILIĞIN cıcığını çıkarttınız, Allah belânızı versin!.. Ben çoğunuzun o eski mücahitlik günlerini bilirim, ne nutuklar atıyor, mangallarda kül bırakmıyordunuz. Sonra mücahitlik postunu çıkardınız müteahhit oldunuz.

Müslümansan, hangi meşreb ve mezhepten olursan ol, mutlaka doğru ve dürüst olmak zorundasın. Siz yıllar var ki, doğruluk şişesini taşa vurup paramparça ettiniz. Allah bin kere belânızı versin!

Namaz kılıyor, günde onlarca defa Allah'tan sirat-ı müstaqime (doğru yola) kılavuzlamasını lisan ile niyaz ediyorsunuz ve hayatta tam tersini yapıyorsunuz.

Bre uğursuzlar!..

İslam'da devlet ve belediye bütçelerini hortumlamak var mıdır?

Rüşvet almak var mıdır?

Haram yemek var mıdır?

Her türlü emanete hıyanet etmek var mıdır?

Yalan söylemek, halkı aldatmak var mıdır?

Arsa ve arazileri yapılaşmaya açarak, binalara fazla kat çıkma izni sağlayarak haram komisyonlar almak var mıdır?

İhalelere fesat karıştırmak var mıdır?

Haram yollarla süper zengin olmak var mıdır?

Size beddua ediyorum. Allah belanızı versin!.. İki yakanız bir araya gelmesin!.. Haram servetlerinizi huzur içinde yiyemeyin emi!..

Müslümanların yüzünü kara çıkarttınız... Başınız belâdan kurtulmasın.

Mehmet Şevket Eygi, 7 Ağustos, 2010, http://www.milligazete.com.tr/makale/dini-ve-namusu-olanlar-kazanamaz-172811.htm

Tamam 24 madde de hoşuma gitmeyen bir kaç madde yok değil var, ama bu yüzden hayır denmez. Özelleşitmelere girmeyeceğim bile, saatlerce süren yazılar yazmak zorunda kalmak istemiyorum. Birazcık at gözlüklerimizi çıkartıp bakarsak ülkemize, bir çok şeyin güzelleştiğini anlar ve görürsünüz.

Sadece Güncel Meydan'da, ABD, AKP, PKK ortaklarının evet dediği anayasa değişikliği üzerine onlarca yazı varken, âlimler âlimi üstad-ı azamın uzun yazmasına ne hacet. Dediğin gibi, at gözlüklerini çıkartman geçmişinin de, geleceğinin de hayrına olacaktır. Ülke savaşın eşiğindedir. Bu körlüğün dermanı bol bol okumaktır.

Kavgayı her kişi yapar, uzlaşmak, birlik olmak er kişinin işidir. Herkez gibi olmamanız dileklerimle. Saygılar...

Biz kavga etmeyiz, börtü, böcek, örümcekle uğraşmayız. Pek uğramazlar da zaten. Kimseye benzemeyiz.

bu sohbeti sidik yarışına çevirmemek için banu hanımın yazdıklarındaki yanlış olanları söylemedim ve yazdığınız şey çok komiğime gitti çünkü yazdığım konunun en başını okuyup ta anlamamışsın :) neyse
Banu AVAR yazdı:Küresel sermayenin sırtlanlarının TOPRAKLARIMIZA; MADENLERİMİZE, SUYUMUZA elkoymaya KANUNEN hak kazanmasına HAYIR demektir.…

Şu anda yasa dışı olarak ülkemizde faaliyet gösteren 350 yabancı maden şirketinin, tüm doğal kaynaklarımızı, suyumuzu, borumuzu, petrolümüzü ve neyimiz varsa hepsini YASAL OLARAK talan etmesine HAYIR demektir!

ne yani yasal olmadan yapmalrı çok doğruymuş gibi ve bunlara göz yummuyormuşuz gibi yasal olarak yapmalarımı suç

Ve Tanrı Muharrem'i yarattı. Yorum yapmadan önce okuduğunu anlamaya çalış.

Banu AVAR yazdı:Tüm memurların, hükümet tarafından kurulan bir komisyonun oyuncağı haline gelmesine, dilencileştirilmesine, 9000 iş günü çalışıp, ölünce emekli olmaya HAYIR demektir.

bu banu hanımın tamamen şahsi düşüncesidir düzenlenen ana yasa paketinde bunun önünü açacak hiç bir madde bulunmamaktadır

Muhakkak öyledir. Zaten 2009-2010 kışında Ankara'nın ayazında coplanan, suya dökülen, aylarca sokakta süründürülen, 4C kölelik yasasına mahkûm edilen TEKEL işçilerini de Banu AVAR rüyâsında görmüştür.

Banu AVAR yazdı:Meralarımızın, hazine arazilerimizin yabancılara tahsis edilmesine HAYIR demektir.

madem öyle 30 senelik anayasamızda gelen bir baba yiğit bunu değiştirseydi

Ne işleri olur, seninkiler gibi peşkeş çekmekle meşgûldü hepsi. Gerçi Amerika'nın Kurduğu Parti gibi sınır topraklarımızı İsrail'e peşkeşe hazır soysuzu da görülmedi.

Banu AVAR yazdı:Paran kadar sağlık’ politikasına, eczanelerin yok edilmesine HAYIR demektir

eczaneler para kazanamıyoruz diye kapatmadılarmı kepenklerini ilaçlar çok ucuzladı para kazanamıyoruz demedilermi ( dolaylı yollada olsa) onca hastayı kepenk önlerinde bekletmedilermi?

Anladım, Zapsugillerdensin sen. Peynir-ekmek ya ilaç, zebil gibi heryerde, ama en cok Zapsugillerde http://www.guncelmeydan.com/pano/esbaskan-erdogan-in-danismani-zapsu-ilac-krali-olma-yolunda-t17929.html

Banu AVAR yazdı:Tarım ve hayvancılığın yok edilmesine HAYIR demektir.

akp hükümetinin iktidar olduğu son 2 yılda tarım %30 büyüdü

Hem de nasıl, bir büyüdü ki, dikkat balon patlayacak yakında. Büyüdüğü için mi, mercimeğin, buğdayın dışarıdan? Tohumun bile İsrail'den tohumun! Sığırın yok ulan, sığırın, onu bile dışarıdan getiriyorsun. Çiftçin aç, çiftçin toprağını kredi alabilmek için yabancı bankalara ipoteğe veriyor , çiftçinin anası ağlıyor. Ama çiftçi de kim, anasını da alıp gitmeli netekim!

Banu AVAR yazdı:Danıştay tarafından satışı durdurulan, şeker fabrikalarının, tarım çiftliklerinin YASAL OLARAK satışının önünün açılmasına HAYIR demektir...

evet çünkü yarı özelleştirilern türktelekomun şu anda ülkenin en ileri gelen firması olması zorunuza gitti sanırım ki şeker fabrikaları bari böyle kalsın diyorsunuz 30 sene anam babam 30 senedir nerdeydiniz! de fabrika olarak kurulan tesisler atıl olmaktan çıkmadılar

Senin baban mı kurmuştu bu tesisleri? Telekom 3 yıllık kârına, 3 yıllık taksitle Hariri üzerinden ingiliz istihbaratına peşkeş çekilirken sen neredeydin veled! Şeker fabrikalarının kapatılmasına, ABD'nin GDO'lu mısırından üretilmiş şekerin kursağından geçmesine bu kadar mı heveslisin!

Banu AVAR yazdı:Genetiği değiştirilmiş ürünleri sofranıza iteleyen küresel şirketlere HAYIR demektir..

anayasa değişikliği TSE yada gıda entitüsünü fes etmiyor kaldrmıyor bu gibi gıdaların denetimi yine aynı şekilde olacak boşa laf kalabalığı

Burada gereksiz bir kalabalığın olduğu kesin. Yazımı bitireyim, olmayacak! GDO'ları serbest bırakmak için atılan taklaları, dönen oyunları tetikçi TARAF'ta, Fetoş'un paçavralarında pek anlatmıyorlar anlaşılan.

Banu AVAR yazdı:HAYIR demek,

Türk ordusunun Paralı askere dönüştürülme projesine HAYIR demektir..

Aksine orduyu denetim altına alıp bu ve bunun gibi oluşumları engellemeyi ön görüyor yeni anayasa paketi

Denetim mi diyorlar sizin oralarda SS birliklerine: http://www.guncelmeydan.com/pano/turk-ordusunu-tasfiye-girisimi-tayyip-ss-birlikleri-kuruyor-t25980.html

Banu AVAR yazdı:Güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayan AB uyum yasalarına HAYIR demektir.

suç oranlarında yıllardır türkiyenin gerisinde kalmış ab ülkeleri neden güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlasın ki ne yani lise statüsünde polis olmuş memur amcam beni sırf kumaş pantolon ve gömlek giyip taksimde yürüyorum diye yarım saat içinde 4 kere gbt ye tutması ve bir suçluymuşum gibi oramı buramı çekiştirim her yerimi ellemesi doğrumu kaç kişi biliyor bu ülkede sana kimlik soran polisten kimlik isteye bileceğini bir arkadaşım biliyordu 20 saat nezarette kaldı eğer böyle güvenlik güçlerin arsa elini kolunu değil direk kafasını bağlayacaksın!

Tüm zirvalar sonunda ortaya çıkan gerçek, hiçbir bilgi olmadan papağanlıkta önde gitme yarışı sarmış işbirlikçileri! Sözde AB uyum yasaları ile eli kolu bağlanan sınır güçlerini görmez, farkında mısınız eşkıyayı hiç görmez bu SİVİLceler.

Banu AVAR yazdı:ABD ile istihbarat paylaşımına HAYIR demektir.

istihbarat! ne yani abd ye savaş açıyoruz biz diye gizli bir istihbarat bilgisini başbakan mı arayıp obamaya söylecek :) ne yani

Ne yazdığını kendin anladın mı? Komik olmaya çalışıyorsun, ama onu dahi beceremiyorsun.

Banu AVAR yazdı:100 yıldır Batının elinde oyuncak olan tarikatlara, etnik ırkçı bölücülük yapan odaklara HAYIR demektir

yahu demogoji yapmış resmen 100 yıldır zaten böyle olduğunu söylüyor sonra bu anayasa değişmezse böyle olmayacağınımı savunuyor saçmalığa bakarmısın

Şaklabanlar için özel yazmasını rica edeceğim sevgili Banu AVAR'dan: 100 yıldır aynı oyun oynanıyor ve AKP ile, anayasa değişikliği ile Son Perde sergileniyor. Özerklik naraları bir taraftan, eşkıya ile el ele veren Fetullah Örgütü bir taraftan "Sevr bir barış projesidir" diyor!

Banu AVAR yazdı:Abdullah Öcalan, Kandil ve BDP, referandumu boykot’ görüntüsü altında “evet” propagandası yapmaktadır.

nasıl olacağını anlamadım hep hayır diye pankartlar açacaklar ( binimum fotoğraf ve video kayıt vardır bdp halk toğlantılarında) hemde evet diyecekler tamam olabilir onlardan herşey beklenir ama benim ilkokul mezunu kürt amcam bunu düşünmez ne yazıkki!

Zekâ fışkırıyor! Sen günlük gazete filân okumakla işe başlasan... BDP'nin en fazla oy aldığı şehirlerde en fazla "evet"in çıktığını araştırsan, PKK'nın "referanduma evet"e çomak sokmamak için sözde "ateşkes"inden haberdar olsan, İmralı'nın "evet" dediğini izlesen. Sonra gelsen aile hayatını anlatsan..

he noktalama işaretlerine uymadığım için de kusura bakmayın böyle alt üst bi yazıyı okumak zor olsa gerek ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az saygılar....

Bakarız! Burası Türkçe yazılan bir forumdur, ukalâların cirit attığı gayrıciddi bir yer değildir. Forum kurallarını okudum, kabullendim dedin üye olurken! Biz Ramazan davulunu çıkardık arşivlerden sağır kulaklara duyurabilmek için, ama NATO mermer NATO kafalara o bile yeterli gelmiyor!

:D hahahahah komik
akşam akşam iyi güldüm bilmiyor ya millet sallayın bakalım ne kadar abarta bileceksiniz benim sizin için söylediğim sözleri bana silah olarak kullanmanız ayrıca garip ve şu da var ki asıl cahillik ne dir biliyormusun soruya soruyla cevap vermektir gereksiz olarak gördüğün şey bana vereceğin cevaplar değil yazmış olduğun cevaptır arkadaşlar saygılar

Burada şaklabanlık tavan yapıyor.

Yazı boyunca düşündüm, girişte sayılanlardan hangisisin diye. Şebek olmadığın açık. Kendi anlattığına kendi gülen yetersizin birisin ne yazık ki.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen zeynep k. » Cum Ağu 20, 2010 15:20

PKK nasıl evet propagandası yapmaktadır anlayabilmiş değilim.Muhattap almadığımız dağdaki militan referanduma az kala çıkıp diyor ki "biz hükümetle anlaştık." Bu cümleyi duyan vatandaş,teröristin tekine itibar edecek kadar saf olanlar tabi,"evet" mi verme eğilimindedir "hayır" mı tabiki HAYIR. Dolayısıyla terörün istediği bu ülkede huzursuzluğun artmasıdır, yani anayasa işlerine gelmemektedir, çünkü anayasa değişikliği gerçekten demokratikleşme adına atılan bir adımdır.Ben oyumu "evet" den yana kullanacağım, hayır diyenler terörist midir? ASLA, vatan haini midir? ASLA...onlar da bu ülkede özgür iradesini kullanan vatandaşlardır, kardeşlerimizdir. Hayır diyecek olanlardan ricam AKP olduğu için hayır demesinler, bu bir seçim değildir.Biz AKP yi oylamıyoruz, genel seçimde cevabını verirsiniz, ama burada önemli olan Türkiye'nin karıdır.
MHP ve CHP nin üzerinde durduğu maddelei iyice düşünelim, en çok yargı bağımsızlığının olmayacağı üzerinde duruyorlar. Adalet bakanı neden var olmasın deniliyor; ama şuanda da hsyk nın içinde adalet bakanı var.Yani hayır demek bunu değiştirmeyecek ki.Kaldı ki adalet bakanı olmadan da hsyk artık toplanabilecek..Üye sayısının artması da demokratik karar verme adına güzel bir adımdır.Bunun neresine bu kadar itiraz ediliyor anlayamıyorum.
Amerikan yönetiminin baskınlığından bahsediliyor, bu ülke ABD başkanının yanında el pençe duran nice başbakanlar gördü, en azından şuan dik duruşlu bir başbakanımız var da gururlanıyoruz.Kaldı ki kimse çıkıp da ben ABD yi yok sayarım diyemez, nasıl ki diğer ülkeler jeopolitik konumu nedeniyle Türkiye ye önem vermektedir ve buna zorunludur, adamlarda ekonomik güç var, başa kim geçerse geçsin ben seni yok sayıyorum, diyemez.(Bunları da-bu pargrafı- 2 havacı subay arkadaşım var onların düşünceleriydi paylaşmak istedim)
Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki ben başörtü sorununu çözeceğim (hani bu ülkede başörtü sorunu yoktu), ben diyor terörü durduracağım (bunun formülü gerçekten varsa ve söylenmiyorsa yani törörü durdurmak için iktidar olmam lazım deniliyorsa, demek ki şehitlere göz yumuluyor) Bu ülke kuru vaatlere tok, kaldı ki bu bir seçim değil neden ben şöyle ben böyle yapacağım deniliyor.
Neden haır denildiği adam gibi açıklanmıyor, yok terör yok işsizlik deniliyor, bu ülke cahil değil ki? ne alakası var bunlarla anayasa paketinin. Oyumuz ne olursa olsun, sadece mantıklı açıklamamız olsun, vicdanımız rahat olsun, söz bizde TÜRK halkında bunun tadını çıkararak aklımıza ve mantığımıza uygun, önyargılardan arınmış bir oy verelim...OYUM EVET EVET EVET
Kullanıcı küçük betizi
zeynep k.
Üye
Üye

İletiler: 13

İletigönderen zeynep k. » Cum Ağu 20, 2010 15:25

AHMET GÜNAY yazdı:BANU HANIM ...
KÜRESEL GÜÇLERİN VE İŞBİRLİKÇİLERİ ' NİN , OYUNLARINI ; 12 EYLÜL ' DE MUTLAKA BOZACAĞIZ. DÜN AKŞAM ; ULUSAL KANAL ' DA ( YOLSUZLUK VE YOKSULLUK PROGRAMINDA )
SAYIN HOCAM ÜMİT KOCASAKAL ÇOK GÜZEL BİR ESPRİ YAPTI " 12 EYLÜL ANAYASASI ÇOK MU İYİ ? BU ANAYASA ' DAN FARKI YOK ; ONUN İÇİN BEN BU ANAYASAYA , 24 EYLÜL ANAYASASI DİYORUM " DEDİ . SAYIN KOCASAKAL , ÇOK GÜZEL BİR İRONİK YAKLAŞIM SERGİLEDİ . ÇOK DOĞALDIR Kİ HER ESPRİNİN ALTINDA , BİR GERÇEK SAKLIDIR .
REFERANDUM SÜRECİNDEKİ ZAMAN AÇISI DARALDIKÇA ; KÜRESEL GÜÇLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ GİDEREK HIRÇINLAŞIYORLAR . ÇÜNKÜ KIBRIS ' TA , BÜYÜK BİR YIKIMA UĞRADILAR . 12 EYLÜL ' DE ,
HAYIR OYLARIMIZLA ; YAŞADIKLARI SALTANAT ÖRSELENECEKTİR . ONUN İÇİNDİR Kİ 12 EYLÜL ' DEKİ
HAYIR OYLARIMIZ ; İKTİDARIN DEĞİŞİMİNE NEDEN OLACAK EN SAVAŞIMCI VE ÖNCÜ EYLEMİMİZDİR .

Ahmet Bey işte referandumda bu işleniyor beyinlere bu bir seçim değil, hayır oyunuz bu hükümetin değişmesine neden olmaz, sadece bizlere fırsat tanıyacak olan anayasa paketinden oluruz...O dediğiniz genel seçimde, hatırlatayım, çünkü böyle kinle ve bilinçsizce oy kullanılmasına karşıyım. Oyunuz hayır olsun ama nedeni AKP inadı olmasın lütfen...
Kullanıcı küçük betizi
zeynep k.
Üye
Üye

İletigönderen İrfan Tuna » Cum Ağu 20, 2010 18:07

zeynep k. yazdı:PKK nasıl evet propagandası yapmaktadır anlayabilmiş değilim.

Aşağıdaki linkleri tıklayıp okuyun anlarsınız.

pkk-dan-akp-ye-referandum-destegi-t26094.html

pkk-akp-isbirligi-tescillendi-muharrem-bayraktar-t26121.html

zeynep k. yazdı:Muhattap almadığımız dağdaki militan referanduma az kala çıkıp diyor ki "biz hükümetle anlaştık."

Habur'da, ''Biz liderimiz Abdullah Öcalan'ın talimatıyla geldik'' diyen 'muhatap almadığımız' PKK'lı teröristlerin ayağına, onları 'etkin pişmanlıktan' yararlandırmak için mahkeme gönderen bu Hükümet değil miydi? Nasıl bir muhatap almamaktır bu?

zeynep k. yazdı:Bu cümleyi duyan vatandaş,teröristin tekine itibar edecek kadar saf olanlar tabi,"evet" mi verme eğilimindedir "hayır" mı tabiki HAYIR.

Yapılan pazarlık, varılan anlaşma, söylediklerinizin tam tersine, 'teröristin tekine itibar edecek kadar saf olanlar'ın Evet demeleri için yapılmıştır.

zeynep k. yazdı:Dolayısıyla terörün istediği bu ülkede huzursuzluğun artmasıdır, yani anayasa işlerine gelmemektedir, çünkü anayasa değişikliği gerçekten demokratikleşme adına atılan bir adımdır.Ben oyumu "evet" den yana kullanacağım,

PKK'nın da, PKK'yı Büyük Ortadoğu Projesi'nde ülkemize karşı bir piyon olarak kullanan ABD'nin de amacı, Anayasa'nın, devletin üniter yapısını koruyan değiştirilemez ilk üç maddesini değiştirtebilmektir. Ne yazık ki Anayasa'nın ilk üç maddesini değiştirmeye yönelik aynı amacı, ''Bu Anayasa değişikliği daha köklü değişikliklerin kapısını açacak'' diyen AKP'de taşımaktadır.

zeynep k. yazdı:hayır diyenler terörist midir? ASLA, vatan haini midir? ASLA...onlar da bu ülkede özgür iradesini kullanan vatandaşlardır, kardeşlerimizdir. Hayır diyecek olanlardan ricam AKP olduğu için hayır demesinler, bu bir seçim değildir.Biz AKP yi oylamıyoruz, genel seçimde cevabını verirsiniz, ama burada önemli olan Türkiye'nin karıdır.,

Teşekkür ederiz, lütfetmişsiniz. AKP'yi oylamıyoruz da, bu Anayasa değişiklik paketini AKP; ABD'nin danışmanlarıyla birlikte herhangi bir toplumsal uzlaşma arayışı içine girme ihtiyacı duymaksızın hazırladı. Siz ne kadar görmezden gelmeye çalışsanız da, bu Anayasa değişiklik paketinin gerçek amacı, Yargı'yı tümüyle ele geçirmektir.

zeynep k. yazdı:bu ülke ABD başkanının yanında el pençe duran nice başbakanlar gördü, en azından şuan dik duruşlu bir başbakanımız var da gururlanıyoruz..,

Sizin o dik duruşlu diye yere göğe sığdıramadığınız kişi, henüz milletvekili bile değilken, 10 Aralık 2002 tarihinde gittiği ve Buşoğlu Buş tarafından kırmızı halılar serilerek Başbakan gibi karşılandığı Beyaz Saray'da, Buş'a, Irak saldırısında topraklarımızı, limanlarımızı, Mehmetçiğimizi, hava sahamızı kullandıracağının sözünü verdi. Müslüman bir halkın Haçlı uçakları tarafından bombalanmasında hava sahamızı kullandırdı. ''Irak'ta savaşan kahraman Amerikan askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için'' dua etti..

Sizin dik duruşlu dedğiniz kişi aynı zamanda ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi'nin eşbaşkanı...

zeynep k. yazdı:Neden hayır denildiği adam gibi açıklanmıyor, yok terör yok işsizlik deniliyor, bu ülke cahil değil ki? ne alakası var bunlarla anayasa paketinin. Oyumuz ne olursa olsun, sadece mantıklı açıklamamız olsun, vicdanımız rahat olsun, söz bizde TÜRK halkında bunun tadını çıkararak aklımıza ve mantığımıza uygun, önyargılardan arınmış bir oy verelim...OYUM EVET EVET EVET

Vereceğiniz Evet oyunun- ülkemizin ABD güdümünde karanlık bir faşizme ve BOP kapsamında parçalanmaya, dağılmaya sürüklenmesine verilmiş olacağını çok iyi bilin. Eğer vicdanınız gerçekler böylesine apaçık biçimde ortadayken hala rahatsa verin...
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen zeynep k. » Cum Ağu 20, 2010 21:02

Evet içim gayet rahat bir şekilde "evet "diyeceğim...
Kullanıcı küçük betizi
zeynep k.
Üye
Üye

İletigönderen zeynep k. » Cum Ağu 20, 2010 21:16

CHP İLE KOL KOLA, AL TAKKE-VER KÜLAH BİR KOMEDİDİR SÜRÜP GİDİYOR
"
Ülkücü harekette en katmerli işkencelerden birisini hem de 12 Eylül öncesi gören kişilerden birisi olduğunu anlatan Öztürk, "Bunca şehit vermiş, çileler çekmiş bir hareket gerçekten şu anki durumuna layık değildir. 12 Eylül'den en çok çeken bir hareket olmamıza rağmen MHP bunlarla en fazla mücadele etmesi gerekirken kendi aslına, değerlerine ve oluş felsefesine tamamen aykırı bir siyaset sergiliyor. MHP'yi yönetenler, ulusalcılarla 'ulusalcılık' yarışına girmiş görünüyor. CHP ile kol kola, al takke-ver külah bir komedidir sürüp gidiyor." diyor. CHP ile müstakbel bir koalisyonun zeminlerinin hazırlandığını savunan Öztürk, "Oysaki CHP ile ülkücülerin arasında kan uyuşmazlığı var. Bu hiç hesaba katılmıyor. Bilinmelidir ki, Türkiye'nin CHP'ye değil, MHP'ye ihtiyacı vardır. Bir de zaten kurulduğundan beri iktidarda olan CHP'den kurtulmaya ihtiyaç vardır. Halk, kendi rızası hilafına yapılanları bağışlamıyor, affetmiyor. Bunun en belirgin örneğini, son Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşananların akabinde yapılan seçimler göstermiştir. MHP anayasa paketi oylamalarında AK Parti'ye destek verseydi beklide alternatif iktidar partisi olurdu." ifadelerini kullanıyor.

Merhum Alparslan Türkeş'in güvendiği kişilerden birisi olan ve darbeden 11 yıl sonra Türkiye'ye gidebilen Öztürk, MHP tabanının sandıktaki tavrının referandum yapılması durumunda MHP yöneticilerinden çok farklı olacağından emin konuşuyor. "
Kullanıcı küçük betizi
zeynep k.
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Ağu 20, 2010 21:42

Ya İrfan Bey, işte öyle! Yazarsınız ama içi rahattır her yanıta karşın "EVET" oyu verenin...

Büyük Ortadoğu Uygulaması'nın Eşbaşkanı, Yalancılar Şahı, Cumhuriyet Düşmanı hamam havlusunun Birleşik Devletler çıkışlı yasasına rahatlıkla "EVET" diyebilecek olan Zeynep k. adlı türedi, sanırız burada MHP ve CHP'nin veya herhangi bir partinin desteklenerek "HAYIR"ın savunulduğunu sanmakta...

Madem ki bu kadar yanılgı ve bayağılık içindedir, bayağı olanları anlaması da daha olasıdır. Öyleyse bayağı bir sunum gösterebiliriz: Ampûl'ün 12 Eylülcülerle Emirli Dövüşü

Düşündüğümüz gibi bayağı olanları daha iyi anlıyorsa ve militan da değilse bir yararı olabilir; "acaba" diye sorabilir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Ağu 20, 2010 21:54

Tabii canım CHP ile MHP didişsin ki aradan parsayı münafık dinciler götürsün. Bu ülkede olan her darbede solcular ve ülkücüler zarar görmüştür. Dinciler mi, yoo onlar zarar görür mü hiç. Onlar ise her darbede birilerinin kucağında büyüyordu. Dünün darbe şakşakçılarından demokrasi dersi almaya ihtiyacımız yok. Aklı kıt hinli zeynep k., forumu bir gez de ne için mücadele ettiğimizi öğren. Bizim için önemli olan ne CHP ne de MHP'dir. Bizim tek gayemiz tam bağımsız Türkiye'dir.

CHP ve MHP'nin vatan için aynı zeminde buluşması hepimizin özlemiydi. Söz kosu vatansa gerisi teferruattır. Artık o eski karanlıklar olmayacak ve o karanlıkların yarasası da bir daha olmayacak.

Yolumuz Mustafa Kemal'in yolu, bu yolda ne gerekirse yaparız!
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen zeynep k. » Cmt Ağu 21, 2010 12:05

Arkadaşım elbette rahatım, çünkü herkes aynı şeyi söylüyor ülkeyi bölecekler, akp yargıyı ele geçirecek. Neymiş adalet bakanı olmamalıymış hsyk nın içinde. Şimdi de var adalet bakanı, hayır dediğinizde bu değişmeyecek. Ayrıca üye sayısının artması çıkacak kararın daha demokratik olacağını gösterir.
12 Eylülü yaşayanlar hasarlı çıkanlar sağ ve solcular oldu, kardeş kardeşe vurduruldu, aslında aynı amacı paylaşanları düşman yaptılar. O zaman farklı görüşü paylaşanlar biz ne yapmışız deyip bugün yanyana gelebiliyorlar. O zaman sağ solcular diye bölmeye çalıştılar, şimdide dinciler ve Atatürkçüler gibi bir söylem çıkıyor, bu bize işlenerek yine bölünmeye çalışıyoruz. Bu durum Atatürk dine karşıydı diyen bir grup densizin ekmeğine yağ sürüyor. Elbette dindar olacağız, dini emir ve yükümlülükleri yerine getirmenin nesi yanlış, namaz kılmak oruç tutmak dini savunmak...Bireysel olarak insanlar müslümanlığı hazmetselerdi bu ülkede rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma olmazdı.Dolayısıyla dinin kötü yanı yoktur. ama aynı zamanda tarihini bileceksin, Atatürk'ün sözlerini hangi şartlar altında söylediğini dikkate de alarak hazmedeceksin. Yani ne dinci alacaksın Ata'dan uzak, ne de Ata'yı dinden uzak göstereceksin. Bu böyle kabul edilebilse bugün evet diyene de karışılmayacak, hayır diyene de...
Ben sizin hiç birinize hakaret etmedim, fikrimi söyledim içim rahat dedim, ama siz ne yaptınız kıt akıllı, vatan haini konumlarına soktunuz beni. herkes aynı görüşü paylaşacaksa Cumhuriyet yönetiminin ne anlamı kalıyor. tek partili hayat olsun. Var mı böyle bir şey. ben oyumu evet olarak gönlüm rahat bir şekilde kullanacağım. MHP ye oy vermiş biri olarak, MHP'nin 12 Eylül'ü zor şartlar altında geçirdiğini bilen biri olarak, ilk başta anayasa değişikliği mantığıma uygun olduğu için, ikinci olarak da o günlerde işgence çekmiş kişilere saygımdan dolayı "evet" diyeceğim (siz şimdi bizim saygımız yok mu gibi saldırgan bir anlayış içine girmeyin diye belirteyim size saygısızsınız demiyorum, sizin de saygınız hayır ı gerektiriyorsa, başbakanın dediği gibi durmak yok yola devam edin)
"açıklama yapma, arkadaşının ihtiyacı yoktur, zıt görüşlünün de senden bilgi almaya niyeti yoktur" diyerek sözlerimi noktalıyorum..

son ikisi videodur, yani kişilerin ağızlarından çıkan sözler belki daha inandırıcı olur...

http://www.toplumsalhafiza.com/Haber/Si ... ozlemi.php

http://www.toplumsalhafiza.com/Haber/Gu ... sozler.php

http://www.seyret.gen.tr/guncelhaberler/176953.html

http://www.haberler.com/video-haber/vid ... id=2190806
Kullanıcı küçük betizi
zeynep k.
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt Ağu 21, 2010 13:16

Önce ATATÜRK'ü dinsiz gösterenlerden söz etmişsin, sonra dindar olmanın önemine geçmişsin! ... vesaire vesaire, bunlar olmasaydı her şey güllük gülistanlık olacakmış, miş, muş...

Saygı değmez türedi, okuman yok sanırım. Bizim, yazdığın sıradan ve bayağı yorumlarla işimiz yok. Sen, sana söz edilen Büyük Ortadoğu Projesi (artık tasarı değil, uygulamadadır) Eşbaşkanlığı görevinin ne olduğunu düşündün mü hiç "acaba bu ne demektir" diye¿? Yoksa bu eşbaşkanlığı güzel bir şey olarak algıladın da biz mi farketmedik¿?

Eşbaşkana Birleşik Devletler tarafından sunulan ana yasaya hilelerine rahatlıkla "evet" diyeceğini belirtiyorsun. Sağcı-solcu, ATATÜRKÇÜ-dinci ayrımlarının kötülüğünden söz ediyorsun ancak bunun kaynağı olan Eşbaşkanlığın, sözüm ona özgürlükler için sunduğu ana yasaya "evet" diyorsun, hem de rahatlıkla!

İşkence gören bilmem kimlerden söz ediyorsun ancak işkence yapanlarla, 12 Eylülcülerle (darbecilerle) kol kola, el ele, omuz omuza olanların "bu ana yasa 12 Eylül'e karşıdır, darbeciler yargılancaktır, bundan sonra darbeler olmayacaktır" benzeri ahmak kandıran yalanlarına kapılarak olsa gerekir, 12 Eylül'ün getirdiği ana yasanın yarattığı yıkımı tamamlayacak, -sözdeşi- ülkeyi parçalayacak ana yasaya rahatlıkla! "evet" diyebiliyorsun.

Daha beş gün geçmedi şunu yazalı: Memleketin durumunu birkaç partinin çekişmesi düzeyine indirgeyip kutuplaşan ahmaklar, bilgisizlik çamurunda debelenmeye mahkûmdur. Tarih bilmez, dil bilmez, din bilmez papağanların sonu...

Senin, karanlık kaynağını bir türlü göremediğin (veya görmek istemediğin) ve kabaca gözlemlediğin benzer ayrışmaları biz yıllardır gözlüyor, o karanlık kaynağın ipliğini pazara çıkartmakla uğraşıyoruz. Ama yüce! kişiliğinle gelip burada "rahatlıkla evet" diyeceğini belirtebiliyorsun.

Sen, 150 yıllık yıkım tasarılarını bilmezsin. Sen 1980 sonrası Amerikan devletince kurumsallaştırılan "demokrasi, din özgürlüğü, insan hakları, çok seslilik, çok kimlilik, çok cinslilik, dünya vatandaşlığı" yutturmacalarıyla yayılan işgâli bilmezsin.

Sen, dünyayı sömüren yayılmacıların ulus devlet düşmanlığını bilmezsin; çünkü bunun için, önce ulus devlet nedir, tek ulusluluk nedir onu bilmen gerekir. Senin okuyabileceğin, daha soru aklında oluşmadan yanıtını bulabileceğin yüzlerce yazı var burada, ama okumazsın.

Gelip burada "rahatlıkla! evet" diyeceğini belirtip ilgisiz konulara değinir ancak sana sunulan soru veya bilgileri görmezden gelir durursun.

Vatandaşın gözünün içine baka baka sürekli yalan! söyleyen Büyük Ortadoğu Uygulaması Eşbaşkanı, daha geçenlerde inanılmaz bir yalana daha başvurdu: "Vergi vermediler diye Dersim’in köylerini kim bombaladı? O zaman ki Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, CHP’nin başındaydı. Yani CHP bombaladı. 20 bin, 30 bin, 40 bin, 50 bin kişinin yargısız infaz edildiği söylenir. İnsaf ya. İşte sizin cemaziyelevveliniz bu. Gelin de siz bunu temizleyin önce..."

Fıkradaki gibi: "Dua eden Hazreti Davut değil, Hazreti İbrahim. Kurban edilecek çocuk kız değil, oğlan, Hazreti İsmail... Gökten inen melek Azrail değil, Cebrail. Kurban edilen de keçi değil, koç! Hangisini düzelteyim!"

Ama Eşbaşkanınki gülünç değil.

Şimdi sen hâlâ "rahatlıkla evet" mi diyeceksin¿? Olur da "Büyük Ortadoğu Projesi nedir, Eşbaşkanlık nedir, ne işe yarar?" diye soracak olursan biz buralardayız.

"Irak'ta katliam yapan, kadınlara-kızlara tecavüz eden, çocukları zevk için kurşunlayan Amerikan askerlerine dua eden, hiçbir vasfı yokken Amerikan istihbaratçıları tarafından el üstünde tutulan, buna karşın 'en dindar benim' diyerek naralar atan birine, -sözdeşi- dini satan, memleketi babalar gibi pazarlayan birine nedir?" gibi sorular soracak olursan da buralardayız.

Belkide ilk önce, "yalan nedir, yalancı nedir?" sorularının yanıtlarından başlamalıyız. Olur da rahatlığın biraz olsun rahatsızlığa döner, sonra bizi suçlamayasın.

Ama sen yine de rahat! ol. Herkes aynı şeyi söylüyor zaten, öyle değil mi¿? Yargı ele geçirelecekmiş, ülke bölünecekmiş; takma sen bunları, bas "evet"i olanca rahatlığınla. Demokratikleşelim, özgürleşelim, sivilleşelim; çok seslilik gelsin, çok kimlilik, çok cinslilik, çok kültürlülük, çok dillilik... Oh! Bak ben bile rahatladım.

zeynep k. yazdı:Arkadaşım elbette rahatım, çünkü herkes aynı şeyi söylüyor ülkeyi bölecekler, akp yargıyı ele geçirecek. Neymiş adalet bakanı olmamalıymış hsyk nın içinde. Şimdi de var adalet bakanı, hayır dediğinizde bu değişmeyecek. Ayrıca üye sayısının artması çıkacak kararın daha demokratik olacağını gösterir.
12 Eylülü yaşayanlar hasarlı çıkanlar sağ ve solcular oldu, kardeş kardeşe vurduruldu, aslında aynı amacı paylaşanları düşman yaptılar. O zaman farklı görüşü paylaşanlar biz ne yapmışız deyip bugün yanyana gelebiliyorlar. O zaman sağ solcular diye bölmeye çalıştılar, şimdide dinciler ve Atatürkçüler gibi bir söylem çıkıyor, bu bize işlenerek yine bölünmeye çalışıyoruz. Bu durum Atatürk dine karşıydı diyen bir grup densizin ekmeğine yağ sürüyor. Elbette dindar olacağız, dini emir ve yükümlülükleri yerine getirmenin nesi yanlış, namaz kılmak oruç tutmak dini savunmak...Bireysel olarak insanlar müslümanlığı hazmetselerdi bu ülkede rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma olmazdı.Dolayısıyla dinin kötü yanı yoktur. ama aynı zamanda tarihini bileceksin, Atatürk'ün sözlerini hangi şartlar altında söylediğini dikkate de alarak hazmedeceksin. Yani ne dinci alacaksın Ata'dan uzak, ne de Ata'yı dinden uzak göstereceksin. Bu böyle kabul edilebilse bugün evet diyene de karışılmayacak, hayır diyene de...
Ben sizin hiç birinize hakaret etmedim, fikrimi söyledim içim rahat dedim, ama siz ne yaptınız kıt akıllı, vatan haini konumlarına soktunuz beni. herkes aynı görüşü paylaşacaksa Cumhuriyet yönetiminin ne anlamı kalıyor. tek partili hayat olsun. Var mı böyle bir şey. ben oyumu evet olarak gönlüm rahat bir şekilde kullanacağım. MHP ye oy vermiş biri olarak, MHP'nin 12 Eylül'ü zor şartlar altında geçirdiğini bilen biri olarak, ilk başta anayasa değişikliği mantığıma uygun olduğu için, ikinci olarak da o günlerde işgence çekmiş kişilere saygımdan dolayı "evet" diyeceğim (siz şimdi bizim saygımız yok mu gibi saldırgan bir anlayış içine girmeyin diye belirteyim size saygısızsınız demiyorum, sizin de saygınız hayır ı gerektiriyorsa, başbakanın dediği gibi durmak yok yola devam edin)
"açıklama yapma, arkadaşının ihtiyacı yoktur, zıt görüşlünün de senden bilgi almaya niyeti yoktur" diyerek sözlerimi noktalıyorum..
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İrfan Tuna » Cmt Ağu 21, 2010 13:35

zeynep k. yazdı:Arkadaşım elbette rahatım, çünkü herkes aynı şeyi söylüyor ülkeyi bölecekler, akp yargıyı ele geçirecek. Neymiş adalet bakanı olmamalıymış hsyk nın içinde. Şimdi de var adalet bakanı, hayır dediğinizde bu değişmeyecek. Ayrıca üye sayısının artması çıkacak kararın daha demokratik olacağını gösterir.

Demokratik bir Anayasa değişikliği yapan, Adalet Bakanı'nı ve Müsteşarını HSYK'dan çıkarır. Eğer çıkarmıyor, tam tersine Adalet Bakanı'nın HSYK üzerindeki yetkilerini arttırıyorsa, yapılan değişiklik iyileştirme değil, kötüleştirmedir. Ayrıca üye sayısının arttırılması da bir demokratikleşme değildir. Çünkü sayısı arttırılan üyeleri Cumhurbaşkanı, yani Yürütme organı atayacaktır. Bu değişiklikle, HSYK ve Anayasa Mahkemesi'nin üzerinde Yürütme'nin tam kontrolü sağlanmak istenmektedir... Kuvvetler ayrılığı ilkesinin ortadan kalktığı, Yargı'nın Yürütme organının kontrolü altına girdiği düzenin adı ise, demokrasi değil, FAŞİZM'dir.

zeynep k. yazdı:12 Eylülü yaşayanlar hasarlı çıkanlar sağ ve solcular oldu, kardeş kardeşe vurduruldu, aslında aynı amacı paylaşanları düşman yaptılar. O zaman farklı görüşü paylaşanlar biz ne yapmışız deyip bugün yanyana gelebiliyorlar.

12 Eylül darbesini gerçekleştiren generallere ''Bizim oğlanlar'' diyen ABD'ydi... 12 Eylül öncesinde kardeşi kardeşe kırdıran provokasyonları gerçekleştiren ABD'ydi...12 Eylül darbesi tarihimizin en kanlı, en iğrenç Amerikancı darbesiydi...

Peki aynı ABD şimdi kimi destekliyor? Bu Anayasa değişiklik paketini halka kabul ettirmeye çalışan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşbaşkanı olduğu proje hangi ülkeye ait?

Evet çok doğru yazmışsınız, ''12 Eylül'ü tüm şiddetiyle yaşayanlar, o zaman farklı görüşü paylaşanlar'', CHP'si, MHP'si, DP'si, İP'i, TKP'siyle tüm vatanseverler yanyana geldiler, AKP'nin ABD ile birlikte hazırlayıp halkımıza dayattığı bu Anayasa değişiklik paketine karşı birleştiler... Ama bir önceki yazdıklarınızda bundan biraz rahatsız olmuş gibiydiniz.

zeynep k. yazdı:ben oyumu evet olarak gönlüm rahat bir şekilde kullanacağım. MHP ye oy vermiş biri olarak, MHP'nin 12 Eylül'ü zor şartlar altında geçirdiğini bilen biri olarak, ilk başta anayasa değişikliği mantığıma uygun olduğu için, ikinci olarak da o günlerde işgence çekmiş kişilere saygımdan dolayı "evet" diyeceğim .

Ne ilginç bir durum, bilmem farkında mısınız? Sizin onlara olan saygınızdan dolayı ''Evet'' diyeceğinizi belirttiğiniz, ''o işkence çekmiş kişilere'' işkence yapanları, onları 2'şer 2'şer ve yaşını büyüterek idama yollayanları, bu Anayasa değişikliğini hazırlayanlar; Çankaya Köşkü'nde kabul ettiler... Birlikte okul açıp kurdela kestiler... Birlikte Nikah Şahitliği yaptılar...

Bu Anayasa değişiklik paketini hazırlayanlar, ''o işkence çekmiş kişilere'' işkence yapanların cenaze törenine katılıp cenaze namazı kıldılar, ''Helal Olsun'' dediler... ''O işkence çekmiş kişilere'' işkence yapanların çocuklarını, işkence yapanların ricasıyla Zıraat Bankası'nın New York şubesine Müdür Yardımcısı olarak atadılar...

Ne diyelim hala gönlünüz rahatsa bir de aşağıdaki linki tıklayın:

eksen-kaymadi-akp-hala-abd-nin-bop-esbaskanidir-t25589.html
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen zeynep k. » Cmt Ağu 21, 2010 13:52

ŞOK ŞOK ŞOK!!!
CHP PROGRAMININ 36.SAYFASINI OKUYUNUZ, CHP NİN RESMİ SİTESİNDEN, BUGÜN BAĞIRA BAĞIRA YARGI BAĞIMSIZLIĞI ELDEN GİDİYOR DEDİKLERİ HSYK İLE İLGİLİ MADDE ONLARIN PROGRAMLARINDAN BİRE BİR ALINMIŞ :):) REZALET YA, NEYE İTİRAZ EDİYORLAR :):) İNANMAYANLAR BAKINIZ - 36. SAYFA
http://www.chp.org.tr/Dosyalar.aspx?FileCatID=5
Kullanıcı küçük betizi
zeynep k.
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ağu 21, 2010 14:03

zeynep k. yazdı:ŞOK ŞOK ŞOK!!!
CHP PROGRAMININ 36.SAYFASINI OKUYUNUZ, CHP NİN RESMİ SİTESİNDEN, BUGÜN BAĞIRA BAĞIRA YARGI BAĞIMSIZLIĞI ELDEN GİDİYOR DEDİKLERİ HSYK İLE İLGİLİ MADDE ONLARIN PROGRAMLARINDAN BİRE BİR ALINMIŞ :):) REZALET YA, NEYE İTİRAZ EDİYORLAR :):) İNANMAYANLAR BAKINIZ - 36. SAYFA
http://www.chp.org.tr/Dosyalar.aspx?FileCatID=5

1. Forum kurallarını oku! Tamamı büyük harflerden oluşan iletiler (konu başlıkları dahil) kurallara aykırıdır!

2. Şok haberlerini git CHP'nin sayfasına yapıştır, onlara sor! Burada hiçbir siyasi partinin borozanlığı, savunuculuğu yapılmaz. Ampûl beyinliler bunu anlayamayacak kadar algısız ne yazık ki!

3. Sana yazılanlara cevap vermek yerine şebekliğe adaylığını koyduysan Güncel Meydan'da şebeklere yer yoktur!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x