Nedir Bu Paylaşılmayan

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Nedir Bu Paylaşılmayan

İletigönderen SAVCI_33 » Cmt Şub 24, 2007 13:19

Nedir Bu Paylaşılmayan Şey;Bu Başlıkta Ne Oluyor Nedir Diye Bakınıyorsunuzdur... :roll: Ben Söyleyeyim Hayatta Her İnsanın Yaşadığı Şeydir Sevgi ve Aşk Peki Hepimiz Sever Yada Aşık Oluruz da Neden Ayrılıklar Olur.Sevgililer Arasında Nedir Alıp-Verilemiyen Kimi İhanetten,Kimi Yalandan Kimi Parasızlıktan Kimi Soğukluktan Bitirir Aşkı Peki Çıkarken İki Tarafın İsteği İle Olurken Neden Ayrılıklar Tek Taraflı Olur...Benim Çok Şükür Çok Güzel ve Mutlu Giden Bir Birlikteliğim Var.Aşkımla Paylaşamadığım Tek Şey;Görüşememekten Dolayı Birbirimizi Çok Özlediğimizden Hasret Ateşi İle Yanıyoruz...Peki Sizin Paylaşamadığınız Nedir?
Kullanıcı küçük betizi
SAVCI_33
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen Panzehir » Cmt Şub 24, 2007 13:24

SAVCI_33, iyi güzel hoş demişsin de, biri olsa paylaşılamayan da olur belki. :)

Bazı insanlar verilen değeri haketmiyorsa onun sevgisi de batsın, ismi de. :wink: Hakediyorsa koşacakın, koşturacaksın... Haketmiyorsa başından savacaksın. Herkes kendi yoluna. :?

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen SAVCI_33 » Cmt Şub 24, 2007 13:29

Panzehir, Yani Diyorsunki Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda Tıpkı Prensin Dediği Gibi :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
SAVCI_33
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen Panzehir » Sal Şub 27, 2007 23:02

SAVCI_33, bir nevi öyle diyorum aslında. Ama ne kadar dese de insan bir köşede tıkanıp kaldığında acıtır elbette yüreği...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Mar 02, 2007 22:44

dediğin çok doğruu ama neyi paylaşamadığımızı bir bilsekkk...
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen Gilda » Prş Haz 14, 2007 16:43

:twisted: Hakedenle bir dilim ekmegini bölüs paylas, ama haketmeyene milyonlarin olsa bir lira verme.

Bu sözü cok seviyorum bugünlerde.

Eger arkadasiniz sevginizi hakediyorsa onu cok sevin.Ama arkadasiniz sadece sizin sevginizi aliyorsa ve yerine sinirolmaktan baska birsey size vermiyorsa onu hayatinizda tutmaya pek özen göstermeyin.

Eger arkadasiniz size en kötü gününüzde tahammül ediyorsa, ve siz bunu anlyirsaniz her sekilde sirf bu halinden dolayi onu sevin.

Unutmayin ne ekerseniz onu bicerseniz.

Özellikle kizlar sizler kendinize uygun olmayan arkadaslarinizdan uzaklasin, sizin söylediklerinizi uygulamayan bayan arkadaslariniz, sizin enerjinizi ve zamaninizi calar, ve istemediginiz ortamlarda da sizi utandirir.

Onu motive etmeye calismak güzel birsey tabiki, eme denemelerinizi cogaltmayin.

Unutmayin ki sizinde yasamak icin bircok seye , sevgiye saygiya ve ödüle ihtiyaciniz var.

Her sekilde arkadaslik sevginizi dagitin paylasin ama bir parcasini da geri almak kaydi ile.

Allah hepimize akil ve mantik vermis kullanalim diye.

Cevremizdeki salyongoz tipli insanlardan uzak duralim ve onlari yakamizda tasimayalim, kimsenin pozitif yasam duygularimizi bozmaya hakki yok.

Sevene canim feda, saygisi yeterli olmayanla paylasmam birsey :twisted:

Savci_33 topic süper tesekkürler.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen reisbey » Prş Haz 14, 2007 17:39

SAVCI_33, Döktürmüşsün abi..
Haklısın...Ama bi insana kendinden fazla değer vermeye korkuyorsun...Her sey her zaman gülük gülüstanlık olmuyor işte...Onun içindir her zaman mesafili davranırım. :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ram » Prş Haz 14, 2007 17:44

SAVCI_33, burası paylaşımboard. Burada payylaşmamak, ölümüne yalnızlıktır. 8)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Gilda » Prş Haz 14, 2007 19:02

Sözkonusu buradaki paylasimlara ait sözler olmasa gerek, gündelik hayatimizda olusan bizi yoran diger paylasimlara ait konulara deginmek istemistim ben :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Prş Haz 14, 2007 19:04

bence ayrılıkların nedeni sorgulanmamalı bile. eğer bi ilişkinin içine ayrılık fikri düşmüşse herşey açıktır zaten ama yanlış anlaşılmasın sevmemekten yada sevilmemekten bahsetmiyorum acısız ağrısız ayrılık olmaz biraz da kısmet işi...
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Ram » Prş Haz 14, 2007 19:05

GildaEREN yazdı:Sözkonusu buradaki paylasimlara ait sözler olmasa gerek, gündelik hayatimizda olusan bizi yoran diger paylasimlara ait konulara deginmek istemistim ben :wink:

Gilda :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Gilda » Prş Haz 14, 2007 19:15

:mrgreen: Ram.........Ben burda olmaktan cok cok memnunum!Degerli dost arkadaslara ve genclere sonsuz tesekkürler, paylasimlar güzel ve böyle devam edecek nasipse degil mi?
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen mertt » Cmt Haz 16, 2007 11:55

paylaşılamayan'dan öte sorun insanın doyumsuzluğudur bence.Hep bir adım daha ilerisini biraz daha fazlasını istemesidir.İstersin istersin bir yere kadar gider iki tarafın çıkarına olan ilişki taraflardan birinin doyumsuzluğu sonucunda karşı tarafın rahatsızlığını dışa vurmasıyla herşey alt üst olur.Yani biri doyumsuz olur diğeride onun doyumsuzluğundan rahatsız olur.Hiç bir zaman hiç bir ilişki kararında gitmez bence.Mutlaka ölçü kaçar bir yerlerde.İşte ölçü kaçtığı zaman birisi rahatsız olur diğeri ise fazlasını istemeye devam eder.Fazlasını isteyen karşıdakini o an için hiç düşünmez çünkü ''yaptığım fiile karşılık veriyorsa demek ki oda mutludur'' der.Rahatsız olan tarafta bi süre bu durumu içine haps etsede bi noktadan sonra oda kopar.Ve sorunlar baş göstermeye başlar.paylaşılamayan bence insanın bitmek tükenmek bilmeyen arzularıdır.bu arzulara dur diyebiliyorsan paylaşılamayan şeyde ortadan kalkar.Aşkta bir değil iki kere düşünmek gerek attığın her adımda istediğin herşeyde hemen karşındakinin yerine koyup kendini düşünmelisin bence.Eğer bencillik edip koyamıyorsan yada koyduğun zaman canın acıyorsa ona yaptılarından aşık olmayacaksın.Aşık olduysanda o aşk bu şekilde devam edemez,
mutlaka bitmeye mahkumdur.Günümüzdede bence böyle oluyor insanlar daha fazlasını istiyor istiyor istiyor ve en sonunda farkediyor ki karşı taraf bunu zorla yapmış.Eğer erken teşhis koyabilirse bu hastalığa ne ala yok koyamayıp rahatsız olan taraf bunu dışa vurursa aşk orada biter...
Resim
ZorbeY...
Kullanıcı küçük betizi
mertt
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen berk-ay » Prş Tem 05, 2007 1:51

SAVCI_33,paylaşılamayan kadınların kaprislri bnce baska hicbisey deil olmayacak olmayacak seylr isteyip bak yapamadın iste demelerii :evil:
son defa sil dedin ya,sildim işte birden.....
avrilla
Kullanıcı küçük betizi
berk-ay
Üye
Üye

İletiler: 72

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x