Zaman: Cum Şub 07, 2025 23:41

News News of Ali ERALP

Site map of Ali ERALP » Dizin : Ali ERALP

Bunlar Biraz Zor Gidecek Gibi… / Ali ERALP

Bunlar Biraz Zor Gidecek Gibi…

Boğazlarına kadar pisliğe batmışlar…

Yolsuzluk, arsızlık bataklığına saplanmışlar…

“Devlet malı deniz, yemeyen domuz” önerisini kendilerine ilke yaparak yola çıkmışlar.

Belediyeleri bile talan etmişler… Belediye yöneticilerinin altında son model, lüks otomobiller… Hem de ikişer adet…

Bu araçların bir kısmı da kayıp üstelik…

Belediyelerin gelirlerini yandaş vakıflara, derneklere, kuruluşlara babalarının malı gibi saçmışlar…

Sosyal medyada her gün çarşaf çarşaf rakamlarla sergileniyor bu gerçekler. İşin saklanacak, gizlenecek yanı da kalmadı.

Üstelik ...
Read more : Bunlar Biraz Zor Gidecek Gibi… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1122 | Yanıtlar : 3

Felaket Geliyorum Diyor… / Ali ERALP

Felaket Geliyorum Diyor…

ABD emperyalizmi ve işbirlikçileri eliyle ülkemizde sinsi, gizli bir plan uygulanıyor.

Fabrikalar, vatan toprakları, limanlar satılıyor, sattırılıyor… Ormanlar yağmalanıyor. Tarım, hayvancılık bitiriliyor. Bir tek üretim yeri, imalathane, fabrika açılmıyor. Açtırılmıyor…

İthalat artarken, ihracat azalıyor. Durduruluyor…

Halk yoksullaşıyor, yoksullaştırılıyor.

En büyük bütçe Diyanet işlerine ayrılıyor. Halk işsiz güçsüz bırakılıyor. Öğretmenlerin tayinleri yapılmıyor.

Yani işin özeti Atatürk, Ulusal Kurtuluş savaşları, laiklik, tam bağımsızlık yok edilmeye çalışılıyor.

En önemlisi ise Türk, Türklük, doğruluk, çalışkanlık, ...
Read more : Felaket Geliyorum Diyor… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1563 | Yanıtlar : 2

Milli Eğitimi Yapboz Tahtasına Çevirdiler… / Ali ERALP

Milli Eğitimi Yapboz Tahtasına Çevirdiler…

Uğur Mumcu’nun eşi Güldal Mumcu’nun dediği gibi:

“Cemaatler, Türkiye Cumhuriyeti’ne kendi ülkesi değil de fethedilmesi gereken bir ülke gibi bakıyorlar.” (Cumhuriyet, 06.07.2009)

Sanki karşılarında düşman bir ülke var…

Bunlar, Atatürk’e, T.C.’ye duydukları kini, öfkeyi, Kurtuluş Savaşında emperyalist İngilizlere, Fransızlara, Yunanlılara, İtalyanlara bile duymamışlardı.

Her zaman olduğu gibi onlarla işbirliği yapmışlardı.

Ve 17 yıldan bu yana bu fethi tamamlamaya çalışıyorlar.

Atatürk’e saldırıyorlar. Duvarlardan Atatürk’ün posterlerini kaldırıyorlar.

Cumhuriyete saldırıyorlar.

Laikliğe ...
Read more : Milli Eğitimi Yapboz Tahtasına Çevirdiler… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1177 | Yanıtlar : 4

Küresel ABD Projeleri ve 23 Haziran Seçimi… / Ali ERALP

“Küresel ABD Projeleri ve 23 Haziran Seçimi…”

Bazı arkadaşlarım küresel proje uyarısı yapıyor bana. Ülkenin küresel tehlikelerle karşı karşıya olduğunu vurguluyor…

Ben bu konuya 20 yıl önce, 1999 yılında, cumhuriyet gazetesinde, tam sayfa yayınlanan bir makalemle dikkat çekmiştim. Daha sonra da Çetin Yetkin ağabeyin çıkardığı “Müdafaa-i Hukuk” dergisinde aynı konuyu ele almıştım. İmamoğlu’nu topluma “Hain” tanıtan bazı kişilere ve çevrelere de bu makalede yanıt veriyorum:

“Yıllardır bu ulusun başına bir "küreselleşme", bir "Yeni Dünya ...
Read more : Küresel ABD Projeleri ve 23 Haziran Seçimi… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1264 | Yanıtlar : 4

Çalmışlar…

“ Çalmışlar…”

Çalmışlar…

Kim çalmış? Kimler çalmış? Çalan kim?

İstanbul Belediye başkanlığı seçimlerini kazananlar çalmış…

Yani CHP’liler ve İmamoğlu çalmış…

Neyi çalmışlar?

Vatandaşın oylarını…

Aynı sandıktan, aynı zarftan, aynı adamın kullandığı ve tek zarftan çıkan 4 oydan sadece birini, ama sadece birini çalmışlar.

Acemi hırsızlar! Böyle hırsızlık olur mu?

Peki, “Kanıt var mı?” Eski deyişle “Delil var mı?”

Yok.

17 seneden bu yana engelsiz, kösteksiz, sorgusuz - sualsiz seçim kazanan AKP bu kez ...
Read more : Çalmışlar… | Görüntüleme : 911 | Yanıtlar : 0

İstanbul Başkanlık Seçimi, Gerçekte, Tüm Türkiye’nin Seçimidir… / Ali ERALP

“İstanbul Başkanlık Seçimi, Gerçekte, Tüm Türkiye’nin Seçimidir…”

İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi neden sadece bir yerel seçim değildir? Neden aynı zamanda tüm Türkiye’nin seçimidir?

Çünkü 16 milyonluk bir kentin kazanılması, AKP - MHP faşizminin ve talan düzeninin son bulması için atılan İLK ADIM OLACAKTIR…

Çünkü 16 milyonluk bir kentin kazanılması ile iktidar düşüşe geçecek, sonun başlangıcı başlayacaktır…

Böylece korku, baskı, tehdit duvarında gedikler açılacak; cesaret, direnç ve mücadele ön plana çıkacaktır…

İnsanlarımız iyiyi, güzeli, ...

Sandıkta Darbe: Hukuk Katledildi… / Ali ERALP

“Sandıkta Darbe: Hukuk Katledildi…”

Adının içerisinde “Adalet” sözcüğü bulunan bir siyasal parti, Cumhuriyet döneminin en büyük adaletsizliğini yaptı. Millet iradesini, milli egemenliği ayakları altına aldı.

12 Mart, 12 Eylül faşist dönemlerini yaşayan Türkiye, şimdiye dek böyle bir baskı, şiddet görmedi.

Böyle zulüm görmedi.

Bu kadar açık seçik bir haksızlık, hukuksuzluk yaşamadı.

YSK, daha önceki seçimlerde aldığı kararları da çiğneyerek, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimi iptal edildi.

Ama zarf içine konulan dört pusuladan ...
Read more : Sandıkta Darbe: Hukuk Katledildi… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1100 | Yanıtlar : 3

AKP, Adım Adım Sona Yaklaşıyor… / Ali ERALP

“AKP, Adım Adım Sona Yaklaşıyor…”

17 yıllık AKP iktidarının sonunda ülkemiz, gelip, bataklığa saplandı…

Her yerde çamur, çirkef diz boyu.

İktidar da vatandaş da kurtulmak için çabalıyor. Ama çırpındıkça daha çok batıyor…

Bütün bunlar 17 yıllık bir vurdumduymazlığın, ihmalin, talanın, yağmanın sonuçları…

Sattılar, savdılar, yıktılar… Tarımı, sanayi bitirdiler… Yerine yenisini de koymadılar… Bir çivi çakmadılar…

Üretimi durdurdular.

Üretim durunca mal, ürün kıtlığı başladı. Fiyatlar arttı. Fiyatlar başını alıp gitti…

Halk, “Açız, perişanız, çocuğumuzu ...
Read more : AKP, Adım Adım Sona Yaklaşıyor… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1733 | Yanıtlar : 3

Sosyal Medyada Paylaşmak, Eleştirmek Vatandaşın En Doğal Hakkıdır… / Ali ERALP

“Sosyal Medyada Paylaşmak, Eleştirmek Vatandaşın En Doğal Hakkıdır…”

Sona yaklaşan, sonunun geldiğini sezinleyen diktatörler hep aynı yoldan geçip, aynı yöntemleri kullanırlar.

Su içer gibi yalan söylerler. Gerçekleri çarpıtırlar. Hem de halkın gözünün içine baka baka, utanmadan, sıkılmadan yaparlar bu işi…

Sahtekârlıkları kanıtlanır, yalanları çürütülür, ama yine de diktatörler bildiklerini okurlar. Yalan söylemeye devam ederler.

Çünkü haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı çıkan, direnen insanlar çoğaldıkça onlar, koltuklarının yavaş yavaş altlarından kaydığını hissederler. Telaşlanır korkarlar…

İki kat ...

Gazeteciler, Tweet Atanlar İçeride; Yumruk Atanlar, Sapıklar Dışarıda… / Ali ERALP

“Gazeteciler, Tweet Atanlar İçeride; Yumruk Atanlar, Sapıklar Dışarıda…”

AKP zulüm demektir.

AKP gözyaşı, kan, acı demektir.

AKP açlık, yoksulluk, işsizlik demektir.

AKP dönemi zulüm dönemidir ve bu zulüm yıllardan beri sürüp gitmektedir…

Dert, çile, sıkıntı azalacağı yerde, onların iktidarında her geçen biraz daha artmaktadır…

Hak, hukuk ihlalleri artık herkesin gözü önünde yapılmaktadır.

Gazeteciler, öğretmenler, tweet atanlar “Cumhurbaşkanına hakaret etti” gerekçesiyle gözaltına alınırken; muhalefet partisi liderine yumruk atanlar, onu linç etmeye kalkanlar ve tacizciler, ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148270 ileti • Toplam 45785 başlık • Toplam 24925 üye

x