Zaman: Pzt Ara 23, 2024 22:15

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

ABD'de üçüncü cephe de açıldı! / Arslan BULUT

ABD'de üçüncü cephe de açıldı!

Türkiye, Afrin'de ve kendi coğrafyasında ABD'nin silahlandırdığı teröristlerle boğuşurken, Yunanistan da düğmesine basılmış gibi Ege'de kriz çıkarmaya çalışıyor. Bu arada, Yahudi lobisi de 24 Nisan yaklaşırken, bu defa ABD'nin soykırımı tanıması için Wall Street Journal gazetesini kullanarak yeni bir atak başlattı!

Biz Türkiye'nin "iki cephede savaş yeteneği"nin ve özel kuvvetlerin sayıca artırılmasının önemi üzerinde durmuştuk.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TSK'nın emir komutada modern yöntemlerle üç harekât alanını bir merkezden ...
Read more : ABD'de üçüncü cephe de açıldı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1286 | Yanıtlar : 0

Neresini düzelteyim? / Arslan BULUT

Neresini düzelteyim?

Mehmetçik, Afrin'de Amerikan silâhları ve parasıyla yığınak yapan terör örgütleriyle savaşa giderken "Kızılelmaya" gittiğinin bilincindedir ama devleti idare edenlerde o bilinç yok. Olsaydı, Mehmetçiklerin can verdiği günlerde Lozan'ı yeniden tartışmaya açmaz, Türk ve Türkiye kavramlarını, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının taşıyamayacağını öne sürmez, milliyeti dine göre tanımlamaz, 2. Abdülhamid konusunu açmaz ve böyle günlerde Osmanlı hanedanını İstanbul'da Yıldız Sarayı'nda toplamazlardı!

* * *

Üstelik bir taraftan da AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz gibi ...
Read more : Neresini düzelteyim? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1217 | Yanıtlar : 0

"18 keçinin otladığı bir kaya parçası!" / Arslan BULUT

"18 keçinin otladığı bir kaya parçası!"

Çocukluğumda Antakya'da Barış Manço'nun konserine gitmiştim. Manço, "Binboğa'nın kızı"nın sözleri üzerinde konuşurken bir izleyici, "Binboğa'nın kızı kimdir?" diye sordu. Manço, "Binboğa'nın kızı bir kaya parçasıdır." diye cevap verdi ve orkestraya işareti verdi... Ben mesajı almıştım, çünkü Türk destanlarını biliyordum.

* * *

Habertürk'teki "Türkiye'nin nabzı" programında, Yunanistan'ın 2004 yılından sonra işgal ettiği Ege'deki Türk adaları gündeme getirilince Nagehan Alçı, "18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?" dedi. ...
Read more : "18 keçinin otladığı bir kaya parçası!" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2857 | Yanıtlar : 0

Türklüğe en büyük zararı kim veriyor? / Arslan BULUT

Türklüğe en büyük zararı kim veriyor?

Oyun kurucu Devlet Bahçeli, "Tabipler Birliği isimli PYD/PKK paravan örgütü, 'savaş bir halk sağlığı sorunudur' derken vatana ihanet suçu işlemiştir. Tabipler Birliği Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Ve de derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır." diyerek defansın arkasına bir top gönderdi.

Santrfor Tayyip Erdoğan da bir gazetecinin ara pasıyla golü atmaya çalıştı ve "Ben onu açıkladım. ...
Read more : Türklüğe en büyük zararı kim veriyor? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1351 | Yanıtlar : 0

ABD ve Fransa'nın Afrin taktiği! / Arslan BULUT

ABD ve Fransa'nın Afrin taktiği!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "PKK, AB ve her üye ülke tarafından terör örgütü ilân edilmiştir ancak sonra bakıyorsunuz bir grup parlamenter PKK paçavralarıyla Avrupa Parlamentosu'na giriyor." dedi.

Gerçi o paçavralar, Abdullah Öcalan'ın mektubunun okunduğu Diyarbakır mitinginde ve daha önce TBMM'de de alenen sergilenmişti ama bütün bunların sebebi çok açık.

Amerika'nın bugün PKK/PYD'ye uçaklarla, TIR'larla silah gönderdiği gibi geçmişte de ABD ve Avrupa, Ermeni çetelerini silahlandırmıştı. Rusya ve Fransa ise Ermeni çetelerini ...
Read more : ABD ve Fransa'nın Afrin taktiği! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1265 | Yanıtlar : 0

ABD'den yeni bir oyun daha! / Arslan BULUT

ABD'den yeni bir oyun daha!

Osmanlı'nın son döneminde, 1913-1916 yılları arasında, ABD'nin İstanbul büyükelçisi Henry Morgenthau, tehcir sırasında ABD Başkanı'na bir telgraf çekmiş ve Ermenilerin soykırıma uğradığını iddia etmişti. Morgenthau, ülkesine dönünce Amerikan Dışişleri Bakanlığı'nın kurduğu bir heyetle birlikte ve ünlü bir gazetecinin kaleme aldığı "Büyükelçi Morgahthau'nun öyküsü" adı verilen bir yazı dizisi yayınlattı ve bu dizi kitap haline getirildi. Prof. Dr. Haluk Selvi'nin konuyla ilgili makalesine göre dizi yazıyı hazırlayanlar arasında Morgenthau'nun İstanbul'daki katibi, ...
Read more : ABD'den yeni bir oyun daha! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1727 | Yanıtlar : 0

AKP, Lozan'ın yerine ne hazırlıyor? / Arslan BULUT

AKP, Lozan'ın yerine ne hazırlıyor?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'i teröristlerden temizleme operasyonu başarı ile sürerken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeniden Lozan tartışması başlattı!

Erdoğan, "Şimdi Kılıçdaroğlu'na sorarsan Lozan'da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Parti'ye kesmeye kalkar. Adaları siz verdiniz, siz. Sizin partinizin başında olanlar verdi ve şimdi tarihi dosyaları hazırlatıyorum ve o tarihi dosyaları, Lozan da dahil olmak üzere bunların önüne de milletime de bunları o belgelerle anlatacağız." dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ...
Read more : AKP, Lozan'ın yerine ne hazırlıyor? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1502 | Yanıtlar : 0

1.5 milyon Türk çocuğu tehlikede! / Arslan BULUT

1.5 milyon Türk çocuğu tehlikede!

Türkiye'de bu yıl 1.5 milyon çocuk ilkokula başladı. Anneleri 1.5 milyon, babaları da 1.5 milyon olsa toplam 4.5 milyon eder. Bu 4.5 milyon kişiyi, diğer çocuklar, büyük anneler, anneanneler, büyük babalar, dedeler, halalar, amcalar, teyzeler, dayılar ve onların çocukları, yakınları ile birlikte hesap ederseniz, karşınıza bütün Türkiye çıkar. Yani hepimiz…

Bu rakamları niçin veriyorum? Çünkü bana bir örneği gönderilen suç duyurusunda, "İlkokul birinci sınıftaki çocuklara okutulan Türkçe kitabında verilen yazılı ...
Read more : 1.5 milyon Türk çocuğu tehlikede! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3586 | Yanıtlar : 0

ABD'ye bir suçüstü daha! / Arslan BULUT

ABD'ye bir suçüstü daha!

Bir ara ABD dayatması sonucu tehcir için neredeyse özür dileme noktasına gelen Türkiye, bu ülke tarafından sadece "Kandil'den Afrin'e kadar" uzatılmak istenen terör koridoruyla değil Ermeni iddialarıyla da sıkıştırılmak isteniyor..

Son yıllarda Ermeni iddiaları konusundaki araştırmaları ile tanınan Şükrü Server Aya'nın ortaya çıkardığı bir skandal var.

Aya'nın araştırmasına ve ulaştığı belgelere göre İkinci Dünya Savaşı'nda Sovyet ordusundan esir edilen Ermenilerden oluşan 5 bin kişi, Hitler rejimi tarafından "Ermeni lejyonu" olarak düzenlendi ...
Read more : ABD'ye bir suçüstü daha! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1111 | Yanıtlar : 0

Suriye'de iki farklı strateji! / Arslan BULUT

Suriye'de iki farklı strateji!

İlk gençlik yıllarım Antakya'da geçti. 1975 yılında Cumhuriyet Caddesi'nin o zaman için sonuna yakın bir sokakta, domates, biber, patlıcan da yetiştirdiğimiz, 17 ağacı ve bir tulumbası olan bahçe içindeki bir evde oturuyorduk. Bizim sokaktan iki kilometre ötede bir köy vardı. Köylüler, gün ağarınca, eşeklerine yükledikleri sebzeleri satmaya gelirlerdi. Ortaokul son sınıftaydım. Evimiz, caddeye 10 metre mesafedeydi.

* * *

Bir gün caddeden hızla geçen pikap türü askeri araçlar gördüm. Çevredeki büyüklere ...
Read more : Suriye'de iki farklı strateji! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1287 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148225 ileti • Toplam 45757 başlık • Toplam 24903 üye

x