Zaman: Pzt Ara 23, 2024 4:00

News News of Banu AVAR

Site map of Banu AVAR » Dizin : Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Bilderberg Cemaati! / Banu AVAR

Bilderberg Cemaati!

Dünya mafyası Washington’da bir araya geldi!

Bu yıl BİLDERBERG cemaati, Amerika’nın Virginia eyaletinde ünlü Marriott otelinde toplandı..

2012 Bilderberg’ine davet edilen 5 kişi arasında daimi katılımcılar Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Ali Babacan'ın yanısıra Vodafone Türkiye İcra kurulu başkanı Serpil Timuray, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İstanbul Politika Merkezi Direktörü Prof. Dr. Fuat Keyman ve gazeteci Enis Berberoğlu bulunmaktadır.

Bu yılki Bilderberg Toplantısı'nın ‘karar vericileri’ arasında Henry Kissinger, Dünya Bankası ...
Read more : Bilderberg Cemaati! / Banu AVAR | Görüntüleme : 21003 | Yanıtlar : 1

Bir Millet Uyanıyor! / Banu AVAR

Bir Millet Uyanıyor!

Attilâ İLHAN vefatından bir yıl önce Bilgi Kitabevi'nde bir dizi kitabın yayınını planlamış, bir kısmını hayata geçirmiş ve çeşitli kesimlerden isimleri BİR MİLLET UYANIYOR! başlığı altında biraraya getirmişti…

Bir Millet Uyanıyor dizisinin ilk kitabının ‘takdim’ yazısı ‘GAZİ’NİN O ‘DEV’ YALNIZLIĞI!...’ başlığıyla başlıyordu.

Falih Rıfkı Atay’dan yaptığı alıntı ile Atatürk’ün "millet içinde değil ama kendi partisi içinde ‘azınlık’ta olduğunun" altı çizilmişti.

Atay, Çankaya adlı eserinde şöyle özetlemişti:

‘Türkiye’nin Atatürk sonrası ve demokrasi tarihi, ...
Read more : Bir Millet Uyanıyor! / Banu AVAR | Görüntüleme : 1788 | Yanıtlar : 0

‘Banu AVAR’A Protesto Şoku’ Başlığı Atan Zevata Cevaptır! / Banu AVAR

‘Banu AVAR’A Protesto Şoku’ Başlığı Atan Zevata Cevaptır!

Protesto edilmek bir yana, Göksun beni bağrına bastı!

Salonu dolduran Göksunlulara ve beni ağırlayan Kaymakam, Yüksek Okul Müdürü, Belediye Başkanı ve Göksun Gündem Gazetesi'ne teşekkürlerimle!

Bunlar aslında bir avuçturlar… Derebeyler ve onların ‘adamları’.. Beraber hareket ederler.. Ve sadece ‘yalan’a hizmet eder, parayı "Kâbe" bilirler…

Kahramanmaraş’ın Kahraman ilçesi Göksun’da verdiğim söyleşide ‘densizlik’ yapan birkaç kişi malûm medyaya malûm şekilde yansıdı.. ‘Banu Avar Göksun’da protesto edildi, salon boşaltıldı, ...
Read more : ‘Banu AVAR’A Protesto Şoku’ Başlığı Atan Zevata Cevaptır! / Banu AVAR | Görüntüleme : 2824 | Yanıtlar : 1

Sahte 1 Mayıs / Banu AVAR

Sahte 1 Mayıs

‘Demokrasi Projesi’ emperyalizmin en önemli projelerinden biridir… Amacı, hedef ülkelerde Sivil Toplum Örgütleri'ni kullanarak, ‘Demokrasi‘Özgürlük’ ‘İnsan hakları’ diyerek toplumları bölmek, emperyalizm maşalarının özgürce hareketini sağlamak, bölücü unsurları GERÇEK MUHALEFET’in yerine geçirmektir.. Toplum, kendini ÖZGÜR zanneden KÖLELERDEN oluşacak; küresel güç odakları tankla topla değil, muhalifmiş GİBİ görünen STK’lar (sendikalar, partiler, eğitim kurumları) MEDYA vasıtasıyla toplumu yavaşça dönüştüreceklerdir… Bu, daha ucuz ve kalıcı bir yöntemdir..

Hedef ülkelerin zayıf noktaları tespit edilir. Türkiye için ...
Read more : Sahte 1 Mayıs / Banu AVAR | Görüntüleme : 10945 | Yanıtlar : 2

23 Nisan ve Gaziantepli Kamil, Dörtyollu Yusuf, Nezahat Onbaşı ve Diğerleri… / Banu AVAR

23 Nisan ve Gaziantepli Kamil, Dörtyollu Yusuf, Nezahat Onbaşı ve Diğerleri…

Geçen gün Gaziantep’te bir Fransız askerinin kurşunuyla şehit olan Kamil’in heykeline bakmıştım... 14 yaşındaydı... Annesinin yaşmağına el atan Fransız işgal askerine taşı fırlatmıştı... Tek kurşunla yere yığılmıştı...

Geçen ay İnegöl’deydim... 12 yaşındaki Nezahat onbaşıyı anmıştım. Albay Halil beyin kızıydı. 8 yaşında öksüz kalmıştı... Babasının yanında cepheden cepheye gitmiş, Yunan askeriyle savaşmış, Kurtuluş Savaşı'nda korkusuzca çarpıştığı için İstiklâl Madalyası'na aday gösterilen ilk çocuk ünvanı almıştı. ...

Suriye Bahane! Batının Hedefi Türkiye! / Banu AVAR

Suriye Bahane! Batının Hedefi Türkiye!

Türkiye ‘büyük tuzağa’ düşer de, Suriye’ye şu ya da bu şekilde ‘fiili müdahaleye’ kalkışırsa, karşısında dikilen güçler kimler olur?

‘Şu ya da bu’ dediğimiz şey, askeri müdahaleden, ‘insani koridor’ yaratma teşebbüsüne kadar farklılaşan olası durumlardır.

Pek tabii ki Türkiye’nin Suriye topraklarının bir kısmına girmesi durumunda, Türkiye, Suriye’ye karşı SAVAŞ açmış sayılacaktır.. Suriye-Türkiye savaşının içinde yeralacağız. Ondan sonra Türk vatandaşları ve Türkiye yönetimi, Suriye vatandaşları ve yönetimi için tehdit ve düşman ...
Read more : Suriye Bahane! Batının Hedefi Türkiye! / Banu AVAR | Görüntüleme : 172153 | Yanıtlar : 4

Paramparça Edilen 'Tevhid-i Tedrisat'! / Banu AVAR

Paramparça Edilen 'Tevhid-i Tedrisat'!

2006 yılında Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından bir yasa hazırlandı.

Önce bedava ders kitapları dağıtıldı.. Kitaplar SPAN adlı bir şirket tarafından tamamen bilimsellikten uzak hazırlanmıştı. Bölücü bir eğitim yasası için ilk adım saman dolu içeriği boşaltılmış ders kitaplarıydı. Çocuklarımızın eğitimi küresel şirketlerin denetimine verildi!

1946'dan beri 'Milli' Eğitim Bakanlığı ABD Büyükelçiliği denetimindeydi. (bkz. Oltadaki Balık Türkiye)

2012'de zamanı geldi. Tevhid-i tedrisat yani eğitimde birlik ve eşitliğin yok edilmesine sıra geldi.

Yeni eğitim ...
Read more : Paramparça Edilen 'Tevhid-i Tedrisat'! / Banu AVAR | Görüntüleme : 5771 | Yanıtlar : 0

"The MuhaleFED" / Banu AVAR

"The MuhaleFED"

Gelin, "Emperyalizm MUHALEFET'i nasıl şekillendirir" Prof. Michel Chossudovsky'den okuyalım...

"Çağımız kapitalizminde 'demokrasi' hayali hakim unsur olarak ortaya atılır. Yerleşik toplumsal düzeni tehdit etmediği sürece muhalefet'e İZİN VERİLİR! Bu şekilde bir muhalefet egemen elitlerin çıkarınadır. Amaçları açıktır: Varolan MUHALEFET bastırılmamalı AMA sınırları belirlenmeli, şekillendirilmeli ve bir kalıba sokulmalıdır.

Küresel güçler, küresel kapitalizmin temellerini ve kurumlarını sarsabilecek radikal muhalefet türlerinin gelişmesine ENGEL OLMAK AMACIYLA sınırlı ve kontrollü muhalafet türlerini desteklerler.

Diğer bir deyişle “muhalafet üretmek” ...
Read more : "The MuhaleFED" / Banu AVAR | Görüntüleme : 2046 | Yanıtlar : 1

Eski CIA Şefi Açıkça Anlatıyor! / Banu AVAR

ESKİ CIA ŞEFİ AÇIKÇA ANLATIYOR!

‘Örtülü operasyonlar iyidir, ucuzdur, kansızdır.. Hedef ülkeye gidilir, bizim için çalışacak bir lider bulunur ve iktidar devrilir!’

Langley İstihbarat’dan Lisa Ruth eski CIA mensubu Frede Rustman ile ÖRTÜLÜ OPERASYONUN FAYDALARINI konuşuyor! İbret-i âlem için izleyin… Ne yazık ki bire bir çevirisi için zaman yok ama özeti şöyle:

CIA örtülü operasyonları, küresel çıkar gruplarının birbirini yemesi sonucu sağlıklı bir şekilde yapılamıyor. Karşı gruplar, CIA harekatını basına sızdırıyor ve kendi metodlarını devreye ...
Read more : Eski CIA Şefi Açıkça Anlatıyor! / Banu AVAR | Görüntüleme : 8505 | Yanıtlar : 0

Müttefikin Batıysa Ağır Bedel Ödersin! Herkes Çanakkale’yi Bir Daha İncelesin! / Banu AVAR

Müttefikin Batıysa Ağır Bedel Ödersin!
Herkes Çanakkale’yi Bir Daha İncelesin!

İlk paylaşım savaşı… 1914 Kasım ayında Çanakkale’ye dayanmış İngiliz Fransız donanması…

Osmanlı Almanya’yla aynı kanatta.. Alman komutanlar Osmanlı ordusunda..

Çanakkale cephesi komutanı Alman Liman Von Sanders Paşa!

18 MART Çanakkale geçilemiyor!

18 Mart'ta 16 gemilik düşman filosu Boğaz'da ilerlemeye başlıyor.. Küçücük bir mayın gemisinin marifetiyle döşenen mayınlara çarpan üçü batıyor.. Top ateşi ile üç adet daha haklanıyor. Ve düşman çekiliyor… Tüm bunlar 7-8 saat içinde ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148224 ileti • Toplam 45757 başlık • Toplam 24903 üye

x