Zaman: Pzr Ara 22, 2024 12:22

News News of Banu AVAR

Site map of Banu AVAR » Dizin : Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Türkçüler, Solcular Ve Gerçek Müslümanlar Operasyon Odağında

Türkçüler, Solcular Ve Gerçek Müslümanlar Operasyon Odağında!

Söyleşiye gideceğim bir kentten gelen mektupta şu satırlar var:

‘MHP ilçe yöneticisi, geleceğinizi duyduğunda, "-Banu Avar solcu ama olsun çok sağlam milliyetçi, mutlaka katılırız " dedi. CHP Gençlik kollarındakiler "-Banu Avar sağcı ama olsun,seve seve katılırız" dediler.. Ulusalcılıkla Milliyetçilik artık bir oldu.

Kimi sizi Türk Milliyetçisi, hatta ülkücü sanıyor, kimi ise solcu ulusalcı...’

Garip değil mi? Emperyalizm önce bizi aç açıkta bırakıyor. Sonra Şucu ve bucular olarak bizi ...
Read more : Türkçüler, Solcular Ve Gerçek Müslümanlar Operasyon Odağında | Görüntüleme : 13208 | Yanıtlar : 4

Ben İlan Ediyorum: Bu Yıl, ATTİLÂ İLHAN Yılı! / Banu AVAR

Ben İlan Ediyorum: Bu Yıl, ATTİLÂ İLHAN Yılı!

Onunla yüzyüze konuşamayalı 5 yıl oldu! Bu 5 yılda en çok düşündüğüm, en çok okuduğum yazar oydu.

Ben tek değilim, biliyorum. Madem kimse yeltenmeyecek, bu yılı Attilâ İlhan Yılı ilan ediyorum.

Ne üniversiteler, ne yayınevleri, ne gazeteci, ne yazar örgütleri bir hazırlık yapmadı. Yapıldıysa da duyurulmadı. 10 ekim Pazar günü Attilâ İlhan’ı ebediyete uğurlayışımızın 5. yılı!

* * *
Ne zaman durumu yorumlamakta zorlansam kitaplarına başvurdum. Yeni ...
Read more : Ben İlan Ediyorum: Bu Yıl, ATTİLÂ İLHAN Yılı! / Banu AVAR | Görüntüleme : 8746 | Yanıtlar : 3

2011 'Özel' Bir Yıl Olacak! / Banu AVAR

2011 'Özel' Bir Yıl Olacak!

Türkiye, bölünmeyi konuşturuluyor!

Türkiye, cemaatleşmeyi konuşturuluyor!

Türkiye,‘neo kemalizmi’ konuşturuluyor!

Türkiye ‘Küresel merkez’ diye parlatılıyor.

Mehmet Eymür, ‘Apo’nun yakında serbest kalacağını’ fısıldıyor. Ekranlarda, gazetelerde başköşede ‘Sayın Abdullah Öcalan’ın basın müşavirleri, Fethullah Hoca’nın çiftliği muhabbeti. Sinemalarda Saidi Nursi filmleri. Bir yanda irtica, bir yanda bölücüler, bir yanda CFR üstadları. Hepsi aynı kanallara ‘konuşuyor’. Hepsi aynı yöne bakıyor, aynı kapta yiyorlar… Hepsi aynı elin uzantısı.

Batı süreci yönlendiriyor: İktidara da ana muhalefete de ...
Read more : 2011 'Özel' Bir Yıl Olacak! / Banu AVAR | Görüntüleme : 9911 | Yanıtlar : 6

Muhalefete Duyurulur… / Banu AVAR

Muhalefete Duyurulur

Zaman gazetesi yazarı, Hüseyin Gülerce CNNTÜRK de diyorki, ‘Biz yıllar önce AB’ya karşı onlar Ortak biz Pazar’ diye ne yazılar yazdık. Ama şimdi öyle düşünmüyoruz, değiştik!’

Doğru herkes başladığı yerde değil. Abdullah Gül 1995’de, AB’ye karşı en sert sözleri ediyordu.* Bugün Türkiye’yi AB’ye sokmak için çırpınıyor. * (http://www.facebook.com/video/video.php?v=103477136348861)

Taç giyen baş, mecburen o tacı oraya oturtanların söylemine katılıyor.

Doğruyla başlayanlar yanlışa geçebiliyor. SİSTEM bunun üzerine kurulu değil mi zaten.

SİSTEM yani emperyalizm, hedef ...
Read more : Muhalefete Duyurulur… / Banu AVAR | Görüntüleme : 3909 | Yanıtlar : 1

Bir Yıldan Daha Az Bir Zamanda… / Banu AVAR

Bir Yıldan Daha Az Bir Zamanda…

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Eylül’de New York’da CFR (Dış İlişkiler Konseyi) adlı örgütün yuvarlak masasındaydı. Ve bu gizli, masonik, ‘dünyayı işgal’ amacı güden Siyonist oluşumun toplantılarına 3. kez katıldı.

1997'de katıldığı toplantıda CFR’nin konusu Refah Partisi idi. Bu toplantı sonrası Refah Partisi içinden AKP doğacaktı.

Nisan 2001'de Abdullah Gül yine masonik / Siyonist örgütün masasındaydı. Bu toplantıdan sonra AKP iktidara çıkacaktı.

AKP sahneye çıkmadan önce yollardaki taşlar CHP ve ...
Read more : Bir Yıldan Daha Az Bir Zamanda… / Banu AVAR | Görüntüleme : 14714 | Yanıtlar : 6

Basını Kim Boğuyor? / Banu AVAR

Basını Kim Boğuyor?

Bekir Çoşkun olayı ile ortalık çalkalandı. Yakında bu haber de ‘solacak’! Sonra ‘adı bilinen’ bir başka yazarın işini kaybetmesiyle yeniden alevlenecek, ve sonunda ‘kalem katliamları’ ‘vaka-i adiye’ haline gelecek !

4. KUVVET, BASIN, 40’lı yıllarda da 50’lerde de büyük baskı görmüştür. 60’larda biraz nefes almış, 71 darbesiyle en şiddetli şekilde susturulmuştur. 80 darbesiyle basın özgürlüğü kavramı, yerini ‘sahiplerinin sesleri’nin özgürlüğüne bırakmıştır.

Sonraki dönemde Necip Hablemitoğlu, Uğur Mumcu gibi ABD İsrail, CIA, Pkk, ...
Read more : Basını Kim Boğuyor? / Banu AVAR | Görüntüleme : 7280 | Yanıtlar : 4

Kendinize De Bir Bakın! / Banu AVAR

Kendinize De Bir Bakın!

Bu ne vaveyla!

‘Bittik, mahvolduk, bu millet adam olmaz!’
diyenler…’HAYIR’larını lütfedip, cevap alamamış olmaktan yakınanlar…

Merak ediyorum, bu şikayetlerle ortada dolaşanlar, ömürleri boyunca hangi Anadolu illerini, ilçelerini, köylerini gezdiler, kıyı kentlerin şirin kasabaları dışında nereleri gördüler, hangi uzak beldenin fakir fukarasıyla gönülbirliği yaptılar, kaç grevde, işten atılmada, zulme uğramada işçilerin yanında oldular, hangi varoşlara gidip, halkın arasına karıştılar ve ne dediğini dinlediler? Diyarbakır’da, Sinop’da, Adıyaman’da, Manisa’da yoksul köylüyle, kucaklaştılar mı? ...
Read more : Kendinize De Bir Bakın! / Banu AVAR | Görüntüleme : 31389 | Yanıtlar : 7

Millet 'Evet' Mi Dedi? / Banu AVAR

MİLLET ‘EVET’ Mİ DEDİ?!

50 milyon seçmen vardı. Yüzde 58 EVET, Yüzde 42 HAYIR sonuçla bir oylama geride kaldı.
700 bin oy geçersiz sayıldı. (Bu noktaya dikkat). Ve halkın yüzde 23’ü oy kullanmadı.

Öncelikle;

Bu süreçte, milyarlarca liralık rüşvet, sadaka, yardım, iktidar partisi eliyle dağıtıldı. Tüm basın yayın araçlarında propaganda makinası EVET! diye bağırtıldı. Diyanet, cami imamları, EVET kampanyası yaptı. Tüm illerde Valilikler, ve kaymakamlıkların imkanları kullanıldı.,

TÜM BUNLARA KARŞIN, bu millet yüzde 42 oranında ...
Read more : Millet 'Evet' Mi Dedi? / Banu AVAR | Görüntüleme : 38590 | Yanıtlar : 15

Tüm Yalanlara 'HAYIR!' / Banu AVAR

Tüm Yalanlara 'HAYIR!'

Bu millet uzun zamandır yalanlarla boğuşuyor. Her gelen bir başka yalanla geliyor, yalanı yalan çamuruyla yuğup yıkıyor. Gerçekler her suda daha da kararıyor…

Ekranlarda danışıklı döğüşen hanımlar beyler, karşılarına oturtuyor siyasileri, seçme yalanlara çanak tutuyor…

Yeni bir stil deniyor ekrandaki sunucu. AKP’li yetkiliye en 'doğru' soruları‚ en 'komik' şekilde yönlendiriyor… Acaba Vamık Volkan’dan mı tavsiye alıyor? Böylece DOĞRULAR 'dehşet abartılı iddialar' olarak kulaklara değiyor…

’Söyleyin sayın bakan, AKP, Amerika’dan mı emir alıyor?’ ...
Read more : Tüm Yalanlara 'HAYIR!' / Banu AVAR | Görüntüleme : 11688 | Yanıtlar : 1

Küresel ‘Memurlar’: Savaş ve Referandum / Banu AVAR

Küresel ‘Memurlar’: Savaş ve Referandum

Bugün bütün Avrupa, milyonlarca kişinin azgın bir hırs uğruna katledilişini anıyor. Avrupalı, yakasında barış günü simgesi, gelincik, mezarlıklara koşuyor.

Onları katledenler, 1 Eylülü Dünya Barış Günü ilan edenler, Nobel barış ödülleri verenler, malum en çok silah üretenler, ülkeleri işgal edenler, Afrika’yı yok edenler, Asya’ya göz dikenlerdir!

Onlar gizli bir örgütün üyeleridir. Afganistan’da ‘Birçok hükümet yetkilisine ödeme yaptık, yapıyoruz!’ açıklaması yenidir. Soros Gürcistan’da ‘Hükümetten bir çok ismi maaşa bağladım!’ diyebilmiştir.

Bu ...
Read more : Küresel ‘Memurlar’: Savaş ve Referandum / Banu AVAR | Görüntüleme : 7700 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148224 ileti • Toplam 45757 başlık • Toplam 24903 üye

x