Zaman: Çrş Mar 12, 2025 8:13

News News of Devlet ve Siyaset

Site map of Devlet ve Siyaset » Dizin : Devlet ve Siyaset

Tartışma Alanı

''Mankurt''tan inciler..

http://www.ensonhaber.com/images/news/79888.jpg

MHP'nin aşırı milliyetçilerinden olan Mehmet Gül, “Dağda ölen PKK’lılar da bizim şehidimizdir” dedi.

VATAN gazetesi ÖZEL HABER
Röportaj: Mine ŞENOCAKLI

MHP içinde bile en uçtaki milliyetçilerden olan Mehmet Gül, “Dağda ölen PKK’lılar da bizim şehidimizdir” dediğinde, yanlış duydum sanıyorum. O devam ediyor, Atatürk’ün Anzakların annelerine söylediklerini hatırlatarak; “Onlar artık bizim de evlatlarımız.

Çünkü onların anne babaları bizim vatandaşımız. Çocukları kandırılmış, dağa çıkmış... Sonunda da bedelini canıyla ödemiş. Onlar artık bizim şehitlerimiz!”

Kürt sorunu nasıl ...
Read more : ''Mankurt''tan inciler.. | Görüntüleme : 1121 | Yanıtlar : 3

Atatürk kovdu, AKP davet etti

Resim

Tekel özelleşecek REJİ geri gelecek! - 1 -

Serpil ÖZKAYNAK - Macit SOYDAN

G İ R İ Ş

MİLLETİ “para” olan ulus ötesi şirketler, milli değerlerimizi ele geçirmek için kirli bir savaş sürdürüyorlar. IMF politikaları ile ABD; AB Kriterleri ile Avrupa ülkeleri, ekonomimizi kıskaç altına alırken, Uzakdoğu firmaları da onlardan geri kalmamaya çalışıyor. Ekonomi üzerindeki baskıları arttıkça daha da arsızlaşan ulus ötesi şirketler ve yerli işbirlikçileri, “özelleştirme” furyasında Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli ...
Read more : Atatürk kovdu, AKP davet etti | Görüntüleme : 1318 | Yanıtlar : 0

Vakit'e manşet olmak için ne yapmak gerek?

http://www.ensonhaber.com/images/news/79067.jpg

Türkiye'yi sevince boğan zafer gecesi, Vakit gazetesinin birinci sayfasında kendine yer bulamadı

Türkiye'nin Euro-2008'e gitmeyi başararak tüm Türkiye'yi sokağa döktü. Maçın haberi tüm gazetelerde sürmanşet veya manşetten verilirken, Vakit birinci sayfasında maçla ilgili habere hiç yer vermedi.

http://www.ensonhaber.com/images/news/79060.jpg

Kaynak
Read more : Vakit'e manşet olmak için ne yapmak gerek? | Görüntüleme : 1083 | Yanıtlar : 1

"Genişletilmiş Türkiye" Haritası

Harita cizmeye merakli olanlara: Alin size harita!

Resim
Read more : "Genişletilmiş Türkiye" Haritası | Görüntüleme : 2692 | Yanıtlar : 5

Kim bu DTP'liler ? İşte Künyeleri...

http://www.yalniz-kurt.com/images/resimler/pic_v...jpg

Resim

Ahmet Türk

Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP) eşbaşkanı. Mardin nüfusuna kayıtlı, 1942 doğumlu. ‘Bağımsızlar’ listesinden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi. Diyarbakır 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından bölücübaşı Öcalan’a ‘Sayın’ ifadesini kullandığı için 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. TCK’nın “Suçu ve suçluyu övme” yi düzenleyen 215. maddesi uyarınca yargılanması istendi. PKK’ya genel af talebini dillendiriyor.

Resim

Aysel Tugluk, Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın avukati

Elazığ ilçesi nüfusuna kayıtlı, Hüseyin-Hatun kızı 1965 Tunceli doğumlu (Diyarbakır Milletvekili) İstanbul’da faaliyet ...
Read more : Kim bu DTP'liler ? İşte Künyeleri... | Görüntüleme : 2962 | Yanıtlar : 0

Bir Gün Firmanızın Kapısına Hahamlar Dayanırsa...

Türkiye’nin en büyük firmalarından biri.Gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde, kapısını sürpriz misafirler çalıyor.

“Haham” olduklarını ve Türkiye Hahambaşılığı’ndan geldiklerini söylüyorlar.

“Buyurun ne istemiştiniz?”

“Sizi denetlemeye geldik”

Firma yetkililerinde şaşkınlık daha da artıyor.

“Pardon anlayamadık!” “Neden denetleyeceksiniz bizi?”

“Koşer’e uygun üretim yapıp yapmadığınızı bilmemiz gerekiyor”

Sonra bu esrarengiz ziyaretin nedeni anlaşılıyor.

Olay şu:

Sıvı yağ konusunda üretim yapan büyük bir gıda firması “Koşer belgesi” almak için İstanbul’daki Hahambaşılığa başvuruyor.

Hahambaşılık “Koşer”e uygun üretim yapılıp yapılmadığını ...
Read more : Bir Gün Firmanızın Kapısına Hahamlar Dayanırsa... | Görüntüleme : 921 | Yanıtlar : 1

Son kirli bilgilendirme operasyonu

Son kirli bilgilendirme operasyonu

“Hile yoluyla savaşacaksın” komutunu almış içimizdeki malum işbirlikçiler, ‘bölücü Kürt’ dosyasını bir koz olarak kullanıp SAM AMCA’larının bölge planlarına stratejik açılım kazandırmaya devam ediyorlar. Ve bizler, biz vatanseverler de, ağır hallerde kirli bilgi ile yönlendirilme, psikolojik savaş operasyonlarıyla mağdur edilme günleri içindeyiz. Dün değerli bir uzman dostum ‘beni’ de uyardı, notlarımı paylaşıyorum;

Son birkaç günlük gündeme bakalım, 8 askerimizin kaçırılması tartışmaları üzerinden ‘size-vatanseverlere’ yapılan psikolojik harp oyunlarından, manipülasyonlardan birini şimdi sobeleyelim; ...
Read more : Son kirli bilgilendirme operasyonu | Görüntüleme : 807 | Yanıtlar : 0

Turuk Kentinde Yaşananlar - Kemal Şimşek

TURUK KENTİNDE YAŞANANLAR başlıklı çalışmam hala müsvedde halinde, benim buraya yapacağım alıntılar da sadece kabaca fikir verme amaçlıdır.

Bir de hoşunuza gideceğini düşündüğüm kısımları paylaşacağım, o nedenle kopukluklar olacaktır, tam anlaşılmama da buna dahil, bunu göze alıp, birkaç henüz düzeltilmemiş kısmını sizle paylaşacağım.

...

Bu arada TURUK kentinde, emniyet kuvvetlerini yönetmekte olan; Dursun, Kalsın, Beklesin, Gerilesin arasında kurulan bohçacı usulü yönetim paylaşmacılığı, alavere dalevere düşürülür. Kimselere gerçeklerin söylenmediği kentte yapılan seçimleri açık farkla Uyusun kazanır. ...
Read more : Turuk Kentinde Yaşananlar - Kemal Şimşek | Görüntüleme : 1449 | Yanıtlar : 0

Barzani, Öcalan'la anlaştı

Barzani, Öcalan'la anlaştı
Marcus, terörist Öcalan ile KDP lideri Barzani arasındaki kamp taşıma anlaşmasını anlattı.

Amerikalı gazeteci Aliza Marcus, bölücü örgüt PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan’ın, Irak KDP lideri Mesud Barzani'yle yıllar önce yaptığı kamp taşıma antlaşmasını anlattı.

Amerikalı gazeteci Aliza Marcus, İmralı Adası’ndaki cezaevinde ömür boyu hapis cezasını çeken bölücübaşı Abdullah Öcalan’ın, Irak Kürdistan Demokrat Partisi lideri Mesut Barzani ile 1993 yılında kamplarını Kuzey Irak’a taşıma konusunda anlaşma yaptığını, Türkiye’nin Kuzey Irak’ı sorun olarak ...
Read more : Barzani, Öcalan'la anlaştı | Görüntüleme : 2220 | Yanıtlar : 17

PKK’nın Dört Dönemi: MİT, Suriye Muhaberatı, Çiftbaşlılık ve

Doğu Perinçek: Türkiye, bölünme tehdidine ancak bağımsız bir Milli Hükümetle karşı koyar.

PKK’NIN DÖRT DÖNEMİ: MİT, Suriye Muhaberatı, Çiftbaşlılık ve CIA güdümü

Türkiye’deki ABD işbirlikçisi iktidarlar, PKK’nın kuruluşunu ve büyütülmesini öngören SüperNATO planlarına hizmet etmişlerdir. Irak’ın kuzeyindeki İkinci İsrail devleti de, Ankara’daki ABD güdümlü yönetimlerin desteğiyle kurulmuş, ve beslenmiştir. Türkiye hükümetleri, bölücü örgüt ve oluşumları kendi elleriyle büyütmüşlerdir.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün (16 Kasım 2007, Cuma) günü Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde ...
Read more : PKK’nın Dört Dönemi: MİT, Suriye Muhaberatı, Çiftbaşlılık ve | Görüntüleme : 2302 | Yanıtlar : 16

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148370 ileti • Toplam 45849 başlık • Toplam 24942 üye

x