Zaman: Çrş Mar 12, 2025 8:36

News News of Devlet ve Siyaset

Site map of Devlet ve Siyaset » Dizin : Devlet ve Siyaset

Tartışma Alanı

Yahudi Barzani’nin Nazi Peşmergeleri!

Yahudi Barzani’nin Nazi Peşmergeleri!

Siz zannediyorsunuz ki, herşey siyasetle, ekonomi ile dönüyor, yaşananların metafizik karşılığı hiç yok! Olur mu? Öyle olsa Yahudi aşiretinin gamalı haçlı askerleri olur mu? İsrail’in Cumhurbaşkanı ‘su tableti” ister mi? Herkes teröre lanet yağdırırken Çemberlitaş’ın altındaki odanın grafikleri çizilir mi? Sanki bilmiyormuşuz gibi!

Çok da detayına girmeyelim ama, zira çoktur bu ülkenin iyi saatte olsunları, Barzan(i) aşiretinin Yahudi kökleri olduğu, hatta “haham”ları ile meşhur olduğu pek bilinir, Kuzey Irak ...
Read more : Yahudi Barzani’nin Nazi Peşmergeleri! | Görüntüleme : 1209 | Yanıtlar : 0

Atatürk'ün 'gizli' Kuzey Irak Harekatı

http://www.ensonhaber.com/images/news/78002.jpg

Atatürk'ün gizli K. Irak harekatı

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1922 yılında K. Irak'a gizli bir operasyon düzenlettiği, ancak operasyonun başarısızlıkla sonuçlandığı ortaya çıktı.

Mustafa Kemal 1922 yılında İngilizler'in faaliyetinden rahatsız olduğu için, Lozan görüşmelerinden önce gizli bir askeri harekât emri verdi. Yarbay Şefik Özdemir Bey'in "şahsen" yürüttüğü izlenimi verilen Revanduz Harekâtı, gerilla taktikleriyle yürütüldü ve bir yıldan fazla sürdü. Barzani aşiretinin lideri Şeyh Mahmut, İngilizler'in girişimlerine karşı koyarak harekâta destek vermişti. Talabani ...
Read more : Atatürk'ün 'gizli' Kuzey Irak Harekatı | Görüntüleme : 1390 | Yanıtlar : 2

Banu Avar Röportajı: İsrail'i reddettim

Banu Avar: İsrail'i reddettim

TRT’de yayınlanan “Sınırlar Arası” programının yapımcısı Banu Avar, 96.6 frekansında yayın yapan YÖN Radyo’da yayınlanan “Haftanın Gündemi” programında Erdal EMRE’nin sorularını yanıtladı.

Bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Banu Avar ile röportajın bir bölümü aşağıda…

Yön Radyo : Sayın Avar, gazeteciler objektiflik, tarafsızlık kavramlarını çok önemserler. Siz ise “ben taraflıyım” diyorsunuz... Hangi taraftasınız?

Banu Avar : Ben Türkiye halkının tarafındayım. Bu çok net.. Ben tarafsızlık diye bir şeye kesinlikle inanmıyorum. ...
Read more : Banu Avar Röportajı: İsrail'i reddettim | Görüntüleme : 1522 | Yanıtlar : 3

Bu yolsuzluk haberini başka yerde göremezsiniz!

Bu yolsuzluk haberini başka yerde göremezsiniz!

Aşağıda okuyacağınız haber aslında dünyanın her “demokratik” ülkesinde gazetelere günlerce manşet olacak türden.
Ama ne yazık ki, Türkiye’de bunların hiç biri olmayacak.
Bu haber büyük gazetelerin hiç birinde yer alamayacak.
Hürriyet, Emin Çölaşan’ın anlattığı nedenlerden dolayı bu haberi görmezden gelecek.
Sabah, zaten devlet denetiminde ve yönetiminde çıktığı için bu habere dönüp bakmayacak bile.
Ama önemli değil.
Burada yazılacak. Kayıtlara girecek.
Yazalım o zaman!
Biliyorsunuz, Mersin Limanı bir süre önce ...
Read more : Bu yolsuzluk haberini başka yerde göremezsiniz! | Görüntüleme : 1440 | Yanıtlar : 3

Nurculuk Denen Sayıklama

Dinin bir ruh ihtiyacı olduğunu bilim kabul etmiştir. Daha zekasının pek iptidaî olduğu zamanlardan beri, insanların din sahibi oldukları da bilinen gerçeklerdendir. Zekanın ve bilimin yükselmesiyle dinler de yükselmiş, tek Tanrılı dinlerle dinler çağı kapanmış, din uğruna yapılan korkunç savaşlar ve kırgınlıklardan sonra medeni dünyada din, fertlerin vicdanına sığınmış, bir kanaat olarak saygıdeğer bir yer kazanmıştır. Artık medeni insanlar arasında din tartışması yapılmıyor. Dinler hakkında avamî yazılar değil, ancak bilginlerin etüdleri yayınlanıyor. Medenî insan, başkalarının ...
Read more : Nurculuk Denen Sayıklama | Görüntüleme : 1306 | Yanıtlar : 2

Osman Pamukoğlu - "rehin alınan" 8 asker üzerine

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun "rehin alınan" 8 asker yorumu...

Read more : Osman Pamukoğlu - "rehin alınan" 8 asker üzerine | Görüntüleme : 1069 | Yanıtlar : 0

Terör Neden Bitmez?

Read more : Terör Neden Bitmez? | Görüntüleme : 864 | Yanıtlar : 4

5 Kasim 2007 | ABD-Türkiye Tarihi Zırvası

Buyrun izleyin, G. W. Bush ve Emir Kulu R. T. Erdoğan

Read more : 5 Kasim 2007 | ABD-Türkiye Tarihi Zırvası | Görüntüleme : 841 | Yanıtlar : 0

Miş Müşkile İnşallah ...

Miş müşkile inşallah ...

Filistin ve İsrail arasındaki sorunu anlamak için bu ülkelerin dillerine bakmak gerekir. Arapça ve İbranicede günlük hayatta kullanılan üç önemli kelime yardımıyla asıl sorunun nerede olduğunu görmek mümkün gibi

Ortadoğu`da yaşamak çelik gibi sinirler ve ciddi sabır ister. Bende de böyle bir sabrın olduğunu buraya gelmeden önce bilmezdim. Kutsal topraklarda `Peygamber sabrı ` geliştiriyor demek ki insan...

Sürekli bir kaos var burada. Beş dakika sonra ne olacağını kestirememe hali ...
Read more : Miş Müşkile İnşallah ... | Görüntüleme : 1254 | Yanıtlar : 0

Doğan Medya Grubu Neyi Amaçlıyor?

İsrail seviciliğinde son nokta ankete bakın!

Ne dersiniz?Yakında Aydın Doğan İsrail'den yardım da ister mi?

Şerefsizler!!!!
Read more : Doğan Medya Grubu Neyi Amaçlıyor? | Görüntüleme : 1100 | Yanıtlar : 8

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148370 ileti • Toplam 45849 başlık • Toplam 24942 üye

x