Zaman: Sal Mar 11, 2025 20:30

News News of Devlet ve Siyaset

Site map of Devlet ve Siyaset » Dizin : Devlet ve Siyaset

Tartışma Alanı

Bahçeli'yi Şaşırtan '' Köy ''

Devlet Bahçeli, AKP'nin yüzde 46.6'nın oyunu almasına şaşırıyor. Seçim gezisinde yaşadığı bir olayı anlatan Bahçeli, çok şaşırdığı bir köy sandığından çıkan sonucu aktardı. MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli, AKP'nin yüzde 46.6 oy oranına nasıl ulaştığını anlamakta zorlanıyor, "Sosyolojik açıdan iyi irdelenmeli" diyor.

Seçim gezisinde yaşadığı bir olayı anlatıyor:

"Tanıdığımız, bildiğimiz insanların yaşadığı 80 haneli bir köye gittim; oturup konuştum. Köylüleri tanıyoruz. Bazıları bizim adaylarımızın akrabaları, yakınları. Herkes hükümetten dert yandı, perişan olduğunu söyledi.

AKP milletvekilleri ...
Read more : Bahçeli'yi Şaşırtan '' Köy '' | Görüntüleme : 1009 | Yanıtlar : 2

MHP titreyip kendine geldi diyorum,tartışalım.

MHP lideri Devlet Bahçeli cumhurbaşkanlığı oylamasına MHP'nin katılacağını açıkladı.

Bu tavrın,AKP'ye "ezildik,büzüldük,iki duvara dizildik,cumhurbaşkanlığı hakkımızdı,bize seçtirmediler"mağduriyet edebiyatıyla yağan oylardan etkilendiği için olduğu ortada.
Oysa en azından bir süre MHP'de ATATÜRK ilke ve devrimlerine sahip çıkar görünmüştü.

Ben MHP titredi ve kendine geldi diyorum.

Devlet Bahçeli'ye olan sevgim ve saygım çok büyük darbe aldı.

MHPli arkadaşlar bu konuda ne düşünürler merak ediyorum?Sizlerden gelecek cevaplara göre tartışmayı ilerletebiliriz düşüncesindeyim.

Selamlar.
Read more : MHP titreyip kendine geldi diyorum,tartışalım. | Görüntüleme : 3478 | Yanıtlar : 39

Iste Turkiyede Masonlarin ayini

Read more : Iste Turkiyede Masonlarin ayini | Görüntüleme : 1168 | Yanıtlar : 3

Dünyayı yöneten örgütler

(Teori subat 2003 sayi 157) Dr. Ümit Sayin

Genel durum
Yeni Dünya Düzeni’nin dünyayi yeniden paylasmada Türkiye’nin basina 21. yüzyilda inanilmaz coraplar örülmek istenmekte ve Türkiye adim adim Sevr kosullarina sürüklenmektedir. Oynanmakta olan bu satranc oyununda Türkiye’de dev bir operasyon yapilmis ve “sah” köseye sikistirilmistir (Manisali 2002a ve 2002b). Mat olup olmamasi bundan sonra Türk Genelkurmayi’nin atacagi adimlara baglidir. ABD tarafindan planlanan bu operasyon, AB ülkelerinin de yardimiyla simdilik basariyla yürütülerek hedeflenen ekonomik kriz ülkede ...
Read more : Dünyayı yöneten örgütler | Görüntüleme : 2438 | Yanıtlar : 14

Gizlenen Amerika Rezaleti

Gizlenen Amerika Rezaleti

Marshall Yardımı ve NATO görevleri nedeniyle Türkiye'de bulunan Amerikalılar, 1950-1970 yılları arasında Türk bayrağına ve Atatürk'e hakaret başta olmak üzere ırza geçmek, kaçakçılık, adam öldürmek, esrar satmak gibi sayısız suç işlemiş, ancak bu suçların hiç birisinden ceza almamışlar.

Kırmızı Çizgi Dergisi'nin Temmuz sayısında İlhami Yangın imzasıyla yayınlanan araştırmaya göre, Türkiye NATO'ya üye olduktan sonra ülkemizdeki Amerikalı asker ve uzman sayısı 30 bine ulaştı.

İkili anlaşmalar gereğince, Amerikalılar görev başındayken Türk polisi ...
Read more : Gizlenen Amerika Rezaleti | Görüntüleme : 14539 | Yanıtlar : 11

2. Milli Mücadele

2. Milli Mücadele'nin ilk kurşunu hangi alanda sıkılmalıdır?

Atatürk ilkelerinden,Devletçilik ve Halkçılık ilkelerinin işlenişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Veya Atatürk ilkelerinden herhangi biri gerçekten işleniyor mu?İşlendiğine inanıyor musunuz?
Read more : 2. Milli Mücadele | Görüntüleme : 4535 | Yanıtlar : 22

Deniz Gezmis ne kadar milli idi?

bugün belli köselerde demokrasi ve insan haklari nutuklari atanlari, biraz daha iyi tanimak lazim.tanimak diyorum, cünkü, basin tanitmamak icin caba gösteriyor.ancak sizler ararsaniz birseyler bulabilirsiniz.

Milli Türk Talebe Birliginde hep beraber ögrenci meseleleri ile ilgilenen genclik arasinda ikilik cikartarak ayrilan Devrimci genclik, kendi arasinda yaptigi tartismalar sonrasindada tekrar ikiye ayrildi.

Milli Demokratik Devrimciler ve Fikir Kulüpleri Federasyonu olarak ayrilanlardan biri olan Fikir Kulüpleri Federasyonu ,Kürtcülügü kim yapacak, dogu insanini kim kullanacak kavgasina basladi.

Siyasi ...
Read more : Deniz Gezmis ne kadar milli idi? | Görüntüleme : 4170 | Yanıtlar : 6

Central Intelligence Agency - The World Fact Book

Amerikalı istihbaratçıların gözünden.İstatistiklerle Türkiye

The World Fact Book
Read more : Central Intelligence Agency - The World Fact Book | Görüntüleme : 1073 | Yanıtlar : 0

5 Kanlı Anahtar

Resim

Ortak adres Nevşehir

Çatlı, Çelik, Özbey, Şener ve Ağca... Bu 5 isim, yakın tarihin paslı kilidini açacak 5 anahtardı aslında... Ancak bir arada kullanıldıklarında işe yarayan 5 kanlı anahtar. İpekçi cinayetinde bütün ipuçları gelip bu 5 kişide toplandı.

GİRİŞ

Sürekli yeni bölümleri çekilen bayat bir korku filmi gibi... Hep aynı adamların yeni maceralarını izliyoruz aslında...
Ancak kitlesel hafıza öyle zayıf ki, her gelen yeni kuşak aynı filmi yeniymiş gibi izliyor.
Bu yazı dizisi, sırf ...
Read more : 5 Kanlı Anahtar | Görüntüleme : 5270 | Yanıtlar : 29

Gizli Dünya Devleti ve Siyonizm

Gizli Dünya Devleti ve Siyonizm
12 Haziran 2002 Çarşamba

Bugün yeryüzünde çok sayıda bağımsız devletin varlığına inanılmaktadır. Fakat bu devletlerin yöneticilerinin kendi ülkelerini ve halklarını ilgilendiren basit konularda bile kendi bağımsız iradeleriyle karar vermekte zorlandıklarını görürsünüz. Bir önemli husus da şudur: Bilindiği üzere çağımızda demokrasi adeta bütün insanlığa mal edilmiş bir "siyasi din" haline getirilmiştir. Hatta demokrasi çağımız siyasetinin a priorisi yani öncülüdür. Bu yüzden demokrasinin de, tıpkı aklın a priorileri gibi muhakemeden ve ...
Read more : Gizli Dünya Devleti ve Siyonizm | Görüntüleme : 3522 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148370 ileti • Toplam 45849 başlık • Toplam 24942 üye

x