Zaman: Sal Mar 11, 2025 20:28

News News of Devlet ve Siyaset

Site map of Devlet ve Siyaset » Dizin : Devlet ve Siyaset

Tartışma Alanı

ulu önderin chp=deniz baykalın chp?

evet arkadaşlar bu çok önemli bir konu....çünkü benim ev arkadaşım ki kardeş gibiyiz doğal olarak;ulu önderin chpsiyle bugünkü chp yi eşit görüyor ve bu yüzden chp ye oy vereceğini söylüyor.....sizce de böyle mi?

ilk ben başlayayım...bence değil.....ulu önderin chpsi bütün ulusundu...ama baykalın chpsi aşırı uç oldu....sadece sol görüşe hitap ediyor....inanın bana artık mhp aşırı uç değil chp aşırı uç....birde baykalı seven arkadaş var mı? merak ediyorum...ben sevmiyorum....inanın bana açık konuşayım sağ görüşlü bir insanım ama ...
Read more : ulu önderin chp=deniz baykalın chp? | Görüntüleme : 1151 | Yanıtlar : 8

Sır perdesi aralandı!!!

Sır perdesi aralandı

Erdoğan, başbakanlığa çağırdığı Hakan Uzan'dan ne istedi? Perde aralandı, 2 istek çıktı...

Genç Parti lideri Cem Uzan, "Başbakan açıklasın. 2003 yılında kardeşim Hakan’ı Başbakanlık binasına davet ederek ondan hangi talepte bulundu?" sorusunu yöneltmişti.

Başbakan önceki gün bu soruya Uşak’tan yanıt vermiş ve şöyle demişti; “Benden ÇEAŞ’ı (Çukurova Elektrik), Kepez’i istedi. Dedik ki kusura bakma. Borcunuzu ödeyin, ondan sonra gereği yapılır...”

Cem Uzan anında yalanladı ve “O görüşme olduğunda ÇEAŞ’a, Kepez’e henüz el ...
Read more : Sır perdesi aralandı!!! | Görüntüleme : 937 | Yanıtlar : 0

AKPye oy verecek müslüman bu videoyu izle!!!!

güzel bir video bence hiç kaçırmayın çok güzel tespitler var

Read more : AKPye oy verecek müslüman bu videoyu izle!!!! | Görüntüleme : 1431 | Yanıtlar : 7

Petkim Ve İçimizdeki Diaspora Ermenileri

Bir Fransız firması olan Danone'nin YOĞURT fabrikalarının, ABD li PEPSİCO firması tarafından satın alınmak istenmesine şiddetle karşı çıkan Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy,
gerekçe olarak! "stratejik" bir kuruluşumuzun yabancıya satılmasının sakıncaları var", açıklamasını yapmıştı...
Yanlış okumadınız! Stratejik kuruluş "YOĞURT" fabrikası!!!
Danonenin Türkiye'de satın almış olduğı TİKVEŞLİ sanırım CACIK fabrikasıydı!!!

PETKİM;

Zarar etmeyen bir kuruluş seçime günler kala özelleştiriyoruz diyerek!!! verilen sözler gereği ihale edildi.
Türkiyenin yaklaşık %33 petro kimya ihtiyacını karşılıyan bu güzide kuruluşumuz,tevsi ...
Read more : Petkim Ve İçimizdeki Diaspora Ermenileri | Görüntüleme : 1202 | Yanıtlar : 4

Bosbakan Belgeseli

Read more : Bosbakan Belgeseli | Görüntüleme : 1010 | Yanıtlar : 2

Siz Petkim'i Kime Sattınız?

Siz Petkim'i Kime Sattınız ?

Sır denilenler bir bir çözülüyor: Biri Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı, diğeri Ermenistan 2020 projesinin üyesi !!!

Petkim"in gizemli alıcısı Yahudi Konfederasyonu başkanı Mashkevich çıktı

Petkim"i alan Eurasia Group"un üstündeki sis perdesinin ardında Kazak zengin Alexander Mashkevich çıktı. Kazakistan ekonomisinin dörtte birini kontrol eden, 1 milyar dolarlık kişisel serveti ile Forbes listesinde yer alan Mashkevich aynı zamanda Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı.

Petkim"i alan sır isim, Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı, Kazak ...
Read more : Siz Petkim'i Kime Sattınız? | Görüntüleme : 3840 | Yanıtlar : 9

cebi.alonso@hotmail.com e-posta adresli PB üyesi

cebi.alonso@hotmail.com e-posta adresli PB üyesi ile aramızda dün gece geçen diyalog

takma isminin yerine hotmail adresini ve bu adresin yerine de c.a.h. kısaltmasını kullanıyorum.

cebi.alonso@hotmail.com:

sen nesin?
ÇETİN TAŞ:
o ne demek
c.a.h:
solcu musun sağcı mısın?
ÇETİN TAŞ:
niçin soruyorsun
c.a.h:
bi cewap wersene
ÇETİN TAŞ:
sen bi cevap ver,böyle damdan düşer gibi sorunca kıllandırıyon beni
c.a.h:
pb'deki çetin taş sensin demi?
ÇETİN TAŞ:
evet
c.a.h:
müslüman mısın ...
Read more : cebi.alonso@hotmail.com e-posta adresli PB üyesi | Görüntüleme : 1262 | Yanıtlar : 0

Sağcılık / Solculuk

Arkadaşlar bildiğiniz gibi birkaç hafta önce 'Komünizm Nedir?' adlı bi başlık açmıştım ve başlıkta gayet güzel ve öğretici bi şekilde Komünizmi tartışmış ve kendi adıma söylemek gerekirse oldukça bilgi edinmiştim. Şimdi bu konu geldi aklıma ve PB'de tartışırız dedim.

Sağcılık/Solculuk nedir? Kişi kendini neden bunlardan biri şeklinde tanımlar? Özellikle merak ettiğim konu 80'li yıllarda kardeşin kardeşi vurduğu olayların bu kadar büyümesindeki fikir nedir? Ve eklemek istediğiniz başka konular varsa onlar...

Keyifli bir tartışma ...
Read more : Sağcılık / Solculuk | Görüntüleme : 2902 | Yanıtlar : 21

MondroS Çocukları | UpsoroS..

MondroS Çocukları

Resim

Mondros (1918-1920) sonrası manzara ( Damat Ferit Dönemi )

1] Başta İstanbul olmak üzere, pek çok vilayetimiz işgal edildi. İşgal komiserleri serbestçe faaliyetteler. Pek çok yerde vali, kaymakam vs gibi makamlara "bölgeye uygun" kişiler atandı.

2002 - 2007 arasındaki manzara ( AKP Dönemi )

1] Başta Diyarbakır olmak üzere, pek çok vilayetimizde devlet otoritesi yok. AB-D komiserleri serbestçe faaliyetteler. Bu vilayetlerdeki vali, kaymakam vs gibi makamlara "bölgeye uygun" kişiler atandı. ...
Read more : MondroS Çocukları | UpsoroS.. | Görüntüleme : 1007 | Yanıtlar : 7

Başbakana Mektup

> Sn Başbakan'a muhteşem mektup
> >>
> >
> >
> > > >Sayın Başbakan,
> > > >
> > > >Birbirinden başarılı iki oğul babasısınız.
> > Oğlunuz Burak alnının teriyle
> > > >genç yaşta gemi aldı… Diğer oğlunuz Bilal Dünya
> > Bankası'ndaki
> > >başarılarıyla
> > > >stratejik ortağınız Amerikan başkanı Bush'un bile
> > iltifatlarına mazhar
> > > >oldu… İkisi de
> > >pırlanta gibi , ...
Read more : Başbakana Mektup | Görüntüleme : 1130 | Yanıtlar : 4

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148370 ileti • Toplam 45849 başlık • Toplam 24942 üye