Zaman: Pzt Mar 10, 2025 23:12

News News of Devlet ve Siyaset

Site map of Devlet ve Siyaset » Dizin : Devlet ve Siyaset

Tartışma Alanı

AKP'nin adım adım Cumhuriyet'i yıkma planı!

ALINTIDIR

"600 Yüzyıllık Osmanlı yıkılmış, 80 yıllık cumhuriyet mi yıkılmayacak"

Fahrettin Poyraz

Ak Parti Bilecik Milletvekili

Cumhuriyetimizi ne zorluklarla kurduğumuzu bugün artık çok az sayıda kalmış olan yaşlılarımız çok iyi bilirler. Biz gençlerse sadece masal gibi dinleriz. TRT nin Kurtuluş savaşını anlatan dizisi vardı adı da "Kurtuluş" ardından da Cumhuriyet dizisi çekilmişti. O diziyi seyrederken zaman zaman ağladığımı biliyorum. Öyle yoktan var edilmiş bir zaferdi ki bu, Yabancılar bile şaşırmışlardı. Turgut Özakman'ın kitabı "Şu Çılgın ...
Read more : AKP'nin adım adım Cumhuriyet'i yıkma planı! | Görüntüleme : 2653 | Yanıtlar : 9

Hilmi "hocam"cephede

Hilmi "hocam"cephede

Muhteremin konuşmasının zamanlamasına dikkat ediniz.. Sırası gelmiş demek ki!..Eski Paşa Hilmi Bey"e sanki “hadi” dediler ve kendileri de paşa paşa görüş beyan ettiler... Beyan ettiği görüşlerin medyadaki yorumlarına göre “Darbecilerin varlığını onaylamış.

İktidarın efendileri,ele geçirdikleri köşe başlarını mutlaka korumak zorundaydılar... Bunun için de “ince ayarlı büyük oyunlar” gerekiyordu ve bu oyunu oynuyorlardı... Oyuncuları da boldu!..

Genelkurmay, söz konusu andıç meselesinin izinin USA-Utah dolaylarında olduğunu açıkladı... Medya, bu durumu Fethullah Cemaati ile ilişkilendirdi, ...
Read more : Hilmi "hocam"cephede | Görüntüleme : 1149 | Yanıtlar : 1

Derin dere

Büyük şanlı Türk milleti;

‘’Devlet-i ebed müebbet’’düsturu ile ‘’ALLAH indinde tek hak din İslam’dır’’ ferman-ı ilahisini şiar edinerek yüz yıllar boyu bedelini kan dökerek aldığın bu kanla yoğrulmuş topraklar tıpkı Irak, Afganistan, Filistin gibi işgal altındadır. Çok ağır bedeller ödeyerek kurduğun devletinin işgal altında olduğu gibi birde sen gizli işgal altındasın.

Emperyalist ve onların iş birlikçi yerli uşakları tarafından işgal altındasın. Küreselleşmiş ‘’Haçlı-Siyonist’’ ittifakı Türk kimlikli taşeronları ile ( Masonlar ) Türkiye Cumhuriyeti’ni dipsiz ...
Read more : Derin dere | Görüntüleme : 1234 | Yanıtlar : 1

Harika Bir Planlama!...

Harika Bir Planlama!..

Harika!..

(Bu yaziyi sabah yaziyorum, Genelkurmay Baskani Orgeneral Buyukanit
'in basin toplantisi ogleden sonra...)

Harika fiyakali bir sozcuk!.. "Hayranlik uyandiran, sasirtici,
etkileyici, olaganustu" anlamlarina geliyor...

Vallahi harika!..

Genelkurmay Baskani Buyukanit'in basin toplantisi yapacagi duyuruluyor...

Hemen o gun eski Genelkurmay Baskani Hilmi Ozkok ya konusuyor ya
konusturuluyor, ya yaptigi isin anlamini biliyor ya da doldurusa
getiriliyor... Ve aciklamasi AA (Anadolu Ajansi) marifetiyle
televizyonlarda bangir bangir yayimlaniyor...

Bu ne rastlanti?..

Harika bir rastlanti!..

* ...
Read more : Harika Bir Planlama!... | Görüntüleme : 1166 | Yanıtlar : 8

ASELSAN'dakı 3 Cinayetin Sırrı Çözüldü...

ASELSAN'DAKİ SIR ÇÖZÜLDÜ ( 3 intiharın sırrı )

Bundan bir kaç yıl öncesine kadar F-16 üretim merkezi TAI de uçakların dost-düşman tanımlamasını yapan elektronik sistemi, bir tane dahi Türk mühendisin bile giremediği bir bölümde üretiliyordu. Bu sistem Türk F-16 sının bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin dost mu düşman mı olduğunu pilota iletiyordu. Yalnız burada bir sorun vardı.Bir Türk F-16 sı stratejik kadim dostlarımızdan (!) ABD, İngiliz veya Yunan uçaklarından biri ile karşılaştığında onları DOST görüyordu. ...
Read more : ASELSAN'dakı 3 Cinayetin Sırrı Çözüldü... | Görüntüleme : 1578 | Yanıtlar : 6

Neptünyum!!!

Bu zenginliğimizden haberiniz varmıydı?

Read more : Neptünyum!!! | Görüntüleme : 1045 | Yanıtlar : 2

Burak ile Levent

Burak ile Levent

Onun adı Burak... Kendisine medyada rastlamışsınızdır. Ya bir trafik kazasının kahramanı olarak, ya babasına borç verirken, ya da milyon dolarlık işlere imza atarken... 28 yaşında... Bilkent Üniversitesi'nde okurken, Londra'ya burslu olarak yollandı ve ekonomi eğitimi yaptı. Askerlik görevini henüz yapmadı... Tecilli!..

1988 Mayıs'ında bir trafik kazasında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümüne neden oldu. Şişli'de kırmızı ışıkta durmadı. Kazadan hemen sonra belediye arazözlerinin caddeyi baştan aşağıya yıkayarak 35 metrelik fren izini ...
Read more : Burak ile Levent | Görüntüleme : 1289 | Yanıtlar : 4

Tayyip Uyan, Ülke elden gidiyor !!

Biraz küfürlü :oops: ama yerinde küfürler :twisted:

Read more : Tayyip Uyan, Ülke elden gidiyor !! | Görüntüleme : 1459 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148366 ileti • Toplam 45846 başlık • Toplam 24941 üye

x