Zaman: Pzr Ara 22, 2024 22:14

News News of Erdal SARIZEYBEK

Site map of Erdal SARIZEYBEK » Dizin : Erdal SARIZEYBEK

Emekli Jandarma Albay - Yazar

Çatışmada Vurulan Teröristlere Ait Kemikler, Şimdi Toplu Mez

Çatışmada Vurulan Teröristlere Ait Kemikler, Şimdi Toplu Mezar Oluyor...

“Arınç, "Biz Türkiye'de bir çığır açıyoruz. Mafyayı çökerttik, çeteleri bitirdik, Ergenekon'u tepeledik. AK Parti bunu yapıyor. 4 defa darbe teşebbüsü, 5 defa suikast, 10 defa bilmem ne... Kuyulardan insan kemikleri çıktığını, JİTEM'in yaptıklarının gazetelere yansıdığını hatırlatan Başbakan Yardımcısı, "4 kişiyi götürdük, infaz ettik. Sonra nüfus kâğıdını filana teslim ettik' diye haberler çıkıyor... Her şey açığa çıktı. Her şey ortaya çıktı. Özgürlük nefesi alıyoruz. İnsan hakları ihlalleri ...
Read more : Çatışmada Vurulan Teröristlere Ait Kemikler, Şimdi Toplu Mez | Görüntüleme : 871 | Yanıtlar : 0

Başbakan'ı Adam Sananlardan Biri Benim, İşte Kanıtı…

Başbakan'ı Adam Sananlardan Biri Benim, İşte Kanıtı…

Sayın Başbakanım,

Yüreğimiz şehitlerimizin acısıyla dolu her gün, içimden derdimi size dökmek geldi ve yazdım.

Sayın Başbakanım,

Ben neler yaşamadım ki; vatan sağ olsun deyip oğlunu askere gönderen ana ve babalara, sözünü tutamayıp, evlat diye al bayrağa sarılı tabutu gönderen ben.

‘'Devletim'' deyip güven sağlayan, zorda kalınca koyuna kuzuya yaylaları haram eden ben. Toprağa bile hasret bıraktım insanları ben. Dayanamadılar, göç ettiler birer birer.

Çoluk çocuğu alıp dağa ...
Read more : Başbakan'ı Adam Sananlardan Biri Benim, İşte Kanıtı… | Görüntüleme : 975 | Yanıtlar : 0

Şemdinli, Babil'e Açılan Kapıdır / Erdal SARIZEYBEK

Şemdinli, Babil'e Açılan Kapıdır

“Sonra, "Kendimize bir kent kuralım" dediler, "Göklere erişecek bir kule dikip ün salalım. Böylece yeryüzüne dağılmayız."

RAB insanların yaptığı kentle kuleyi görmek için aşağıya indi. "Tek bir halk olup aynı dili konuşarak bunu yapmaya başladıklarına göre, düşündüklerini gerçekleştirecek, hiçbir engel tanımayacaklar" dedi, "Gelin, aşağı inip dillerini karıştıralım ki, birbirlerini anlamasınlar." Böylece RAB onları yeryüzüne dağıtarak kentin yapımını durdurdu. Bu nedenle kente Babil (Babel, İbranice "Kargaşa") adı verildi. Çünkü RAB bütün insanların ...
Read more : Şemdinli, Babil'e Açılan Kapıdır / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 953 | Yanıtlar : 0

2011’de Başımıza Gelecekler, Hazırlıklı Olun

2011’de Başımıza Gelecekler, Hazırlıklı Olun

“Tehlikeye düştüyseniz birleşin!”

12 Eylül 2010 referandumuna halkımızın katılım oranı %73.71’dir. Katılanların %57.88’i, Erdoğan siyasetinin anayasa değişiklik paketine “evet” oyu vermiştir. Bu; bir anlamda halkımızın bu siyasete vermiş olduğu güvenoyudur ya da Erdoğan siyasetinin çıkan oylardan anladığı budur. Bu demektir ki bu siyaset, durmaksızın yola devam edecektir, yani ayrıştırma siyaseti derinleştirilerek sürdürülecektir. Ama aynı zamanda, Başbakan Erdoğan’ın söylemiş olduğu “taraf olmayan bertaraf olur” siyaseti de yürürlüğe girecek, demektir. Nasıl mı? ...
Read more : 2011’de Başımıza Gelecekler, Hazırlıklı Olun | Görüntüleme : 1302 | Yanıtlar : 0

AKP'yi Destekleyenler, Tehlikeyi Görmüyor Musunuz?

AKP'yi Destekleyenler, Tehlikeyi Görmüyor Musunuz?

Önce Kürtçe televizyon, ardından Kürtçe yayın ve radyo, derken Kürtçe üniversite, Kürtçe vaaz ve Kürtçe propaganda, işte birinci açılım buydu ve yapıldı.

Anayasamıza göre ulus devlet ve üniter devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde, devlete vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin Türk olduğu bu ülkede, sözde demokrasi adına resmen farklı kimlik yaratıldı!

Açılımın son adımı ise Habur olayı oldu; terör örgütünün otuz yılda yapamadığını hükümetimiz yaptı ve teröristleri halkla buluşturdu.

Habur’dan ...
Read more : AKP'yi Destekleyenler, Tehlikeyi Görmüyor Musunuz? | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 2

Ayaklanma İçin Türkü De Hazırlamış Alçaklar, Adı Çarçella, U

Ayaklanma İçin Türkü De Hazırlamış Alçaklar, Adı Çarçella, Uyanın!

Alın yazısı terk etmiyor bizi hiç, dün de öyleydi, bugün de aynı. Nerden çıktı bu isyan, iç savaş, kalkışma, ayaklanma gibi laflar diyeceksiniz ve soracaksınız, neden, neden şimdi, diye, haklısınız. Sabırla dinlerseniz, anlatayım…

Şemdinli’de bize pusu kurdu bu hainler, hem de ağır bir pusu.
Düştük, evet, pusuya düştük, düşmeyip de ne yapacaktık; askerimize yardıma gidiyorduk, gitmeliydik, yardıma giden tek vardı, çıktık yola, bile bile. Pusuya da ...
Read more : Ayaklanma İçin Türkü De Hazırlamış Alçaklar, Adı Çarçella, U | Görüntüleme : 2111 | Yanıtlar : 0

Güneydoğu’da Bir İç Savaş Başlıyor! Uyanın…Uyanın…Uyanın art

Güneydoğu’da Bir İç Savaş Başlıyor! Uyanın…Uyanın…Uyanın artık!..

Güneydoğu’da bir iç savaş başlıyor! Uyanın…Uyanın…Uyanın artık!..
Bu sözler Uğur Mumcu’ya ait. 1991’de söylemiş ve Cumhuriyet gazetesinde yazmış.

“Bu bir devlete meydan okuma ve bir ayaklanma hazırlığıdır!
Yıl 2010. 21 Aralık, Salı.Yukarıdaki sözler de MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye aittir.

91’de, Mumcu’nun bu sözlerinden sonra ne oldu?
2010’da Sayın Devlet Bahçeli’nin bu tespitlerinden sonra ne olacak?

Şimdi size tarihimizi konuşturacağım,
ben bir şey demeyeceğim. Bakın yakın Türk ...
Read more : Güneydoğu’da Bir İç Savaş Başlıyor! Uyanın…Uyanın…Uyanın art | Görüntüleme : 1516 | Yanıtlar : 0

ABD-İsrail-Barzani İle AB-AKP-PKK Sarmalındaki Türkiye

ABD-İsrail-Barzani İle AB-AKP-PKK Sarmalındaki Türkiye

Türkiye’nin böylesi bir karanlık yola girmesini engelleyecek bir demokratik savunma mekanizması gerçekten yok mudur?

Akademik adı budur, yazdığımız makalenin ama isterseniz, halk deyimiyle, oyun havaları diyebiliriz; ABD sazı, Yahudi türküsü eşliğinde bir AB oyun havası. Bu oyun havasındaki ABD; Haçlı Ordusu, AB; Bizans, İsrail ise; Tevrat’ta geçen kutsal topraklardır…

Türkiye, AET’nin 1958 yılında kurulmasından kısa bir süre sonra 31 Temmuz 1959'da Topluluğa tam üye olmak için başvurmuş ve 12 Eylül ...
Read more : ABD-İsrail-Barzani İle AB-AKP-PKK Sarmalındaki Türkiye | Görüntüleme : 847 | Yanıtlar : 0

Gerçeği Haykırıyorum! Hepimizi Aldattılar

Gerçeği Haykırıyorum! Hepimizi Aldattılar

Ülkemiz otuz iki yıldır adına terör ve terörist denilen bir ihanet oyunu içine çekilmiştir.

Bu tuzakta 6.500 vatan evladımız şehit düşmüş, 7.500 vatandaşımız katledilmiştir. Ülkemiz şehit haberleriyle yanmaktadır.

3.225 köy ve mezramız terör gerekçe gösterilerek boşaltılmış, bir buçuk milyon insanımız göç etmek zorunda kalmıştır. Adları gündeme bile gelmeyen bu insanlarımız sefalete düşmüş, çocuklarının yarısı dağa çıkmakta, kalanı ise mafyada tetikçilik yapmaktadır. Bu nasıl bir trajedidir!

Adına terörle mücadele denilen bu tuzakta, ...
Read more : Gerçeği Haykırıyorum! Hepimizi Aldattılar | Görüntüleme : 1045 | Yanıtlar : 0

PKK Demek İsrail Demektir / Erdal SARIZEYBEK

PKK Demek İsrail Demektir

İsrail’e göre Kudüs Tanrı’nın konutudur. Orta Doğu’ya İsrail’le başlamamızın bir sebebi de budur ama başka nedenleri de vardır.

“Araplar arasındaki her türlü çatışma kısa vadede bize yardımcı olur ve Suriye ve Lübnan’da olduğu gibi önemli bir hedef olan Irak’ın parçalanması için yolu kısaltır. Osmanlı döneminde Suriye’de olduğu gibi Irak’ta da etnik/dini bazda bölgelere bölünme mümkündür. Üç büyük şehir etrafında üç (veya daha fazla) eyalet var olacaktır: Basra, Bağdat ve Musul ve ...
Read more : PKK Demek İsrail Demektir / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 1580 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148224 ileti • Toplam 45757 başlık • Toplam 24903 üye

x