Zaman: Pzt Mar 10, 2025 23:13

News News of Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN)

Site map of Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN) » Dizin : Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN)

Elimde Değil, İçime Sinmiyor Tantanalı Festivaliniz / Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN)

Elimde Değil, İçime Sinmiyor Tantanalı Festivaliniz

Umurumda değil sizin mangal sefanız da, iki buçuk milyon pet şişe suyunuz da, kebabınız da, zerde pilavınız da...

Böyle Devlet sponsorluğunda sivil tepki mi olur...

Ben masum şehitlerime yanıyorum, günahsız Mehmetçiklerime yanıyorum, daha suçlu olup olmadığı bile anlaşılmadan cenazesi çöpe atılmak istenen kimsesiz vatandaşıma yanıyorum..

Sakin bir Temmuz akşamı aniden başımıza çöken felaketin sonuçlarını kimse zaferiymiş gibi göstermeye kalkışmasın. "Tankın üstüne şöyle çıktım" diyenler, "Ben yazmıştım" diyenler, "Allah'ın bir ...

"İç Savaş" Değil Korkusunun Ayak Sesleri / Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN)

"İç Savaş" Değil Korkusunun Ayak Sesleri

Önceki gün iftara bir kaç saat kala, esnaf kılıklı iki tip kaldırıma oturmuş, çevredekilerin duyabileceği bir ses tonuyla konuşuyor:

"Tayyip için canımızı veririz, O'nun için can alırız gerekirse!"

Fuat Avni de aralarında olmak üzere bir takım operasyonel sosyal medya hesapları, Tayyip Erdoğan'ın "iç savaş hazırlıklarını" yazıyor. Yazılanlar, her normal vatandaşı ürkütecek türden..

Örneğin bu kapsamda, 2012 yılında kurulmuş olan SADAT (Uluslararası Savunma Danışmanlık Ticaret Şirketi) isimli bir "güvenlik" şirketi-örgütü ...
Read more : "İç Savaş" Değil Korkusunun Ayak Sesleri / Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN) | Görüntüleme : 3300 | Yanıtlar : 0

Cemaat-AKP Kavgasının Anatomisi / Fatma Sibel YÜKSEK

Cemaat-AKP Kavgasının Anatomisi

Cemaat-AKP savaşında geri dönüşü olmayan bir noktaya gelindiğine tanık oluyoruz.

Taraflar artık hiç bir etik kaygı gütmeden birbirlerine karşı bütün silahları kullanıyor. 12 yıl sürmüş büyük bir suç ortaklığı ortalığa saçılırken, ülkenin bütün kurumları ve değerleri kirlenmeden en ağır şekilde nasibini alıyor.

Tarafların konumu itibarıyla hükümet cephesinin daha fazla yıprandığını söylemeye gerek yok, bütün bu olup bitenlerin siyasi faturası önünde sonunda kendilerine çıkacaktır. Devlet içine çöreklenmiş bir paralel örgütün ürkütücü icraatlarından söz ...
Read more : Cemaat-AKP Kavgasının Anatomisi / Fatma Sibel YÜKSEK | Görüntüleme : 2706 | Yanıtlar : 0

"Yeniden Yargılama: Paçayı Değil Ülkeyi Kurtaran Çözümler / Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN)

"Yeniden Yargılama: Paçayı Değil Ülkeyi Kurtaran Çözümler

Konu, sözde Ergenekon, Balyoz, Odatv, İnternet andıçı, ıslak imza, askeri casusluk vs. davaları için yeniden yargılanma yolunun açılması..(ve tabii mecburen KCK, PKK vs. davalarını da kapsayacak biçimde).

Ne vesileyle?

Türk yurtseverleri, aydınları ve askerlerine bu tuzağı kuranlar arasında pasta paylaşma kavgası çıktı diye..

Önce şu meseleye açıklık getirelim: Bu konuda facebook sayfamda kısa bir itirazda bulununca,
“Yılmaz Özdil seninle ilgili bir şey söylemiyor, sana ne oluyor ki?” diyenler ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148366 ileti • Toplam 45846 başlık • Toplam 24941 üye

x