Zaman: Pzr Şub 23, 2025 21:00

News News of Figen ÖZEN

Site map of Figen ÖZEN » Dizin : Figen ÖZEN

Ne Pahasına Olursa Olsun! / Figen ÖZEN

Ne Pahasına Olursa Olsun!
Resim

1. Paylaşım Savaşı’ndan hemen sonra İngilizlerin, Osmanlı topraklarını “üzerinde güneş batmayan İmparatorluk” topraklarına katmak için her türlü manevraya başvurduğu bir gerçektir.

Devrin padişahı Vahdettin ve Damat Ferit Paşa’nın ise saltanat,mal, can kaygısı ile hareket ederek, işgalci İngilizlerin emir eri görevine soyundukları da bilinmektedir.

Vatanı, milleti unutan ve kendi çıkarları için yabancılarla işbirliği yapan bu hainlerin yanı şıra, 19 Mayıs 1919′da başlayan Bağımsızlık Savaşı’na karşı cephe kuran ve Milli mücadele’ye karşı ...
Read more : Ne Pahasına Olursa Olsun! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1345 | Yanıtlar : 0

Türk Düşmanlığı ve Millî Varlığa Düşman Kuruluşlar ( CIA'nın Çetecileri :33) / Figen ÖZEN

Türk Düşmanlığı ve Millî Varlığa Düşman Kuruluşlar ( CIA'nın Çetecileri :33)

Bazıları "Laiklik elden gidiyor, Şeriat geliyor" sloganlarıyla yeri, göğü titretmiş, alanları işgal etmişti...

Biz ise" Aman arkadaşlar, yapmayın..Dikkat edin. Büyük ve ana tehlikeyi, baş düşmanı görün.Gerçek tehlike vatanın bölünmesi, Türk milletinin kimliksizleştirilmesidir. Kendi vatanımızda, son yurdumuz Anadolu'da vatansız kalacağız. Anayasa'daki ilk dört madde ile oynayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü yok edilecek, Türkiye "küresel çeteler"in çizdiği yol haritası gereği şehir ...

Ya Başaramazsak? Başarırız!.. / Figen ÖZEN

Ya Başaramazsak? Başarırız!..

"BİR DEVLET YOK EDİLİYOR!" Ürkütücü...
"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ "SAYIN" ÖCALAN'INDIR!" Toplum alıştırılıyor!..

İki yazımın başlığı ve ikincisinin içeriği için iki ayrı yorum... Gerçekten birinci başlık ürkütücü mü? Olabilir. Ama gerçek...

21 Mart'ta PKK'nın zafer tamtamları çaldığı alanlarda, devleti bulabildiniz mi? Tek bir Türk bayrağı var mıydı? Ürkütücü de olsa, bu gün alanlardan yansıyan fotoğraflarda devletin yok edildiğini ve tek egemen gücün Öcalan olduğu açıkça görülmektedir. Bu yazı ve başlıkların içerdiği gerçekler, ...
Read more : Ya Başaramazsak? Başarırız!.. / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1344 | Yanıtlar : 0

Vatan Hainliğine Devam Etmek İçin Tek Adres "NAMUS CEPHELERİ"dir... / Figen ÖZEN

Vatan Hainliğine Devam Etmek İçin Tek Adres "NAMUS CEPHELERİ"dir...

"Ne mutlu Türk'üm diyene!" diyenlerden misiniz?

Devletin, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü savunuyor musunuz?

Atatürk'ün tam bağımsızlık anlayışı andınız mı?

"Ya İstiklâl-Ya Ölüm" şiarınız mı?

Vatan namustur deyip elinizde Türk bayrağı yollara mı düşüyorsunuz?

Hele, hele Türk milleti aralarında etnik, mezhepsel, dinsel ve siyasi farklılıklarını öteleyerek bir araya gelmeli ve "NAMUS CEPHELERİ"ni kurmalı diyorsanız, yandınız...

Olmaz arkadaşım suçlusunuz... Suçunuz çok büyük... Çünkü siz küresel ...

Egemenlik Kayıtsız Şartsız "Sayın" Öcalan'ındır(!) / Figen ÖZEN

Egemenlik Kayıtsız Şartsız "Sayın" Öcalan'ındır(!) (1)

PKK'nın elinde esir olan sekiz kamu görevlisinin teslim törenlerini televizyonlarda izlerken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşı olarak duyduğum utancı, zelilliği sözcüklerle betimlemem inanın mümkün değildir.

Bu öylesine büyük bir utanç ki, koskoca devletin, kanla irfanla ve devrimle kurulmuş bir Cumhuriyet'in, "DEVLET BENİM" diyen diyen iktidarın sayesinde idareyi bir teröriste verişinin karşılığındaki kahroluştur.

Yaklaşık iki senedir kendi vatandaşlarını kurtarmak için tek bir hamle yapmayan, yapamayan, hatta bazılarının maaşını kesen iktidar, Öcalan/BDP/KANDİL ...
Read more : Egemenlik Kayıtsız Şartsız "Sayın" Öcalan'ındır(!) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1360 | Yanıtlar : 0

Bir Devlet Yok Ediliyor / Figen ÖZEN

Bir Devlet Yok Ediliyor

Belleğimden hiç mi hiç silinmeyen siyah-beyaz bir filim vardır. "BİR MİLLET UYANIYOR!"

Bağımsızlık Savaşı'nda "YA İSTİKLÂL-YA ÖLÜM" şiarını bir pusat gibi kuşanıp, bağımsızlığı için yola çıkan Türk milletinin öyküsünü anlatır bu filim. Muazzam bir utku ile taçlanan bu destanın sonunda, kanla, irfanla ve devrimle bir devlet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur.

Günümüzde ise yüz yıl önce yazılan, ancak Gazi Mustafa Kemâl Paşa'nın önderliğinde Türk milletinin yedi düvele karşı kazandığı zaferle çöpe ...
Read more : Bir Devlet Yok Ediliyor / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1063 | Yanıtlar : 0

Ben Bu Zaferi Kazanmaya Yeminliyim! / Figen ÖZEN

Ben Bu Zaferi Kazanmaya Yeminliyim!

Ben artık vatan toprağıyım. Bedenim vatana katıldı. Üzerimde kan renkli gelincikler, ala gözlü nergisler açtı.

Hatırladınız mı beni? Belki unutanlarınız vardır. Hatırlatayım kendimi size...

BEN ŞEHİT BEBEK...

Ak kundağının üzerindeki al kanıyla şeref madalyasını takan bebek..Nereli olduğum , nerede doğduğum önemli değil demiştim size... Sinop, Siverek, Ankara, Samsun...Ha Aydın'ın tütün tarlalarında, ha Manisa'nın üzüm bağlarında, yahut Rize'nin çay bahçelerinde veya Çukurova'nın bereketli ovalarında... Ne fark eder ki... Ben bu ...
Read more : Ben Bu Zaferi Kazanmaya Yeminliyim! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1206 | Yanıtlar : 0

Abi, Babam Abi! / Figen ÖZEN

Abi, Babam Abi!

Rahmetli babamın memuriyeti nedeniyle gezdiğim, gördüğüm yerlerin ve o yörenin insanlarının, benim yaşamımda özel bir yeri vardır.

Karadeniz'in ve Karadeniz insanının belleğimde yer eden anıları, hiç silinmemek üzere kare, kare fotoğraflar halinde adeta albümleşmişlerdir.

Sinop'u bilirim. Samsun'u çok iyi bilirim. O zamanlar deniz kıyısında olan Atatürk Anıtı'nı, Atatürk'ü sırtında taşımanın onuruyla şaha kalkmış atı , heykelin dibine oturup saatlerce seyretmişliğim vardır. Samsun'un Çarşamba'nı da, Bafra'sını bilirim.Derbent'de Karadeniz'in köpüklü dalgalarıyla kucaklaştığım günler, ...
Read more : Abi, Babam Abi! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 941 | Yanıtlar : 0

Affetmeyeceğim / Figen ÖZEN

Affetmeyeceğim

Gerek Ergenekon, gerek Balyoz kişisel davalar değildir. Her ikisi de BUSH-ERDOĞAN'ın kurguladığı, temelinde yalan sahtecilik, iftira, şer yatan, CFR'ye verilen " yerel yönetimlere özerklik" sözünün yanı sıra, Türk'ün Anadolu coğrafyasından silinmesi için atılan imzaların gereğidir.

Her iki dava da Türk'ün milli davasıdır. Özellikle Türk ordusuna yapılan saldırı, tutuklama ve verilen hükümler Misak-ı Milli sınırlarını tehdit etmektedir.

Silivri-Hasdal zulümhanelerindeki tüm tutsaklar bizim için değerlidir ve birinin öbüründen hiç mi hiç farkı yoktur.

Elbette duruşlarıyla ...
Read more : Affetmeyeceğim / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1070 | Yanıtlar : 0

Şeytan'ın İşret Sofrası (CIA'nın ÇETECİLERİ-31) / Figen ÖZEN

Şeytan'ın İşret Sofrası (CIA'nın ÇETECİLERİ-31)

Son günlerin gündemini inceleyin ve bir ufuk taraması yapın... Gördükleriniz sizi hiç şaşırtmayacak, 19/Mayıs/1919 öncesi Türkiye'nin dar boğaza sıkıştırılmış haliyle karşı karşıya geleceksiniz.

Yapılanlar emperyal intikam timlerinin ve onların uydularının Türk milletinin varlığına, dirliğine ve en önemlisi birliğine karşı uyguladığı bir kirli operasyondur.

Tarihin çöplüğünden çıkarılmış Mondros Ateşkes ve Sevr Antlaşması, OSLO-İMRALI-KANDİL-ERBİL şeytan dörtgeninin oluşturduğu masanın üzerindedir.

Cehennemin gayya kuyusundan duyulan Wilson'un hırıltıları, toprak üzerinde seslendirilmektedir. Büyük Kürdistan ve ...
Read more : Şeytan'ın İşret Sofrası (CIA'nın ÇETECİLERİ-31) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1284 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148319 ileti • Toplam 45819 başlık • Toplam 24929 üye

x