Zaman: Pzt Şub 24, 2025 1:00

News News of Figen ÖZEN

Site map of Figen ÖZEN » Dizin : Figen ÖZEN

Ordu da, Devlet de, Cumhuriyet de Sen Olacaksın! Figen ÖZEN

Ordu da, Devlet de, Cumhuriyet de Sen Olacaksın!

Ülkenin bir bölümü NATO tarafından işgal edilmiş, diğer bölümünde ise ABD üsleri ajanlık görevlerini sürdürmektedir. Vatan işgal altındadır... Görünen ve görünmeyen güçler Misak-ı Milli sınırlarını değiştirmek için, Türk milletinin milli benliğine saldırmaktadır.

TBMM adeta BDP/PKK ve onların işbirlikçileri tarafından kuşatılmış, haddini bilmez bir kişi kürsüden Türk milletine "Haddinizi bilin" diye seslenmektedir.

Türk ordusu üzerinde yapılan operasyonlarla, ulus devletten ve Türk milletinden intikam alınmakta, İmralı'daki bölücü başı, ...
Read more : Ordu da, Devlet de, Cumhuriyet de Sen Olacaksın! Figen ÖZEN | Görüntüleme : 916 | Yanıtlar : 0

Yalan Rüzgârı / Figen ÖZEN

Yalan Rüzgârı

Belki hatırlayanınız vardır. 90'lı yıllarda televizyonda fırtına gibi esen ve bilmem kaçıncı bölümü oynayan, kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan bir dizi vardı.. "YALAN RÜZGÂRI"

Seyretmediğim için hangi kanaldan yayımlandığını hatırlamıyorum ama yayın saatinin saat 18.00 olduğunu da çok iyi biliyorum. Nereden mi? Çok basit, tanıdığım ve aynı lojmanda oturduğum kişilerin kadın-erkek fark etmez, hayat saatlerini, dizinin yayımlandığı saate göre ayarladıkları gerçeğini de belleğimden silemiyorum.

Aşk... İhanet...Rant...Romantizm ve sarışın bir güzel ...
Read more : Yalan Rüzgârı / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1072 | Yanıtlar : 0

Bir Polis Şehit Oldu Diyeler... / Figen ÖZEN

Bir Polis Şehit Oldu Diyeler...

Üç kadın...
PKK'nın karapara aklayıcısı, uyuşturucu trafiğinin baş aktrisleri, Paris'te ki Kürt Enformasyon Merkezi'nin görevlisi üç kadın, üç üst düzey görevli Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez öldürüldü. Kimin tarafından?
Henüz belli değil...

Bu üç kadının öldürülmesi ile birlikte, Türkiye'de kıyametler kopmaya başlamış, en siyasetin zirvesinden tutun, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı"na kadar aklınıza kim gelirse, son derece üzgün bir çehre ile tv ekranlarında boy göstererek bu "vahşi ...
Read more : Bir Polis Şehit Oldu Diyeler... / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 3459 | Yanıtlar : 1

67 Nolu Sanık (CIA'nın Çetecileri - 30) / Figen ÖZEN

67 Nolu Sanık (CIA'nın Çetecileri - 30)

5 Ocak 2012 tarihinde, posta kutumu açtığım zaman hiç tanımadığım bir adresten iki ileti geldiğini gördüm. Tanımadığım veya bilinmeyen adreslerden gelen hakaret, küfür ve tehdit içerikli iletilere alışkanlık kazanmıştım. Ancak bu iki ileti diğerlerinden farklıydı. İlkinde benim "Emperyalizm Bizi Affeder mi? AFFETMEZ!" başlıklı yazım paylaşılmış, ikincinde ise bir " Ergenekon Sanığı"nın savunması gönderilmişti.

Şaşırdım, dosyayı gönderen kişiyi önce hatırlayamadım. Bu nedenle adını yazıp, google girdim ve ...
Read more : 67 Nolu Sanık (CIA'nın Çetecileri - 30) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1263 | Yanıtlar : 0

Emperyalizm Bizi Affeder mi, Affetmez!.. (CIA'nın Çetecileri - 29) / Figen ÖZEN

Emperyalizm Bizi Affeder mi, Affetmez!.. (CIA'nın Çetecileri - 29)

"Emperyalizm bizi affeder mi? Yüz yıllık emeğinin ürünü Sevr'i, Üçlü Antlaşma'yı tarihe gömdük. Hevesi kursağında kaldı. AFFETMEZ!.."

Bağımsızlık Savaşı bitmiş, Lozan Antlaşması görüşmeleri başlamak üzeredir. Meclise dört bir taraftan kutlama telgrafları gelmektedir. Gazi Mustafa Kemâl Paşa, müthiş bir öngörüde bulunmuş ve Refik Şevket Bey'e "Emperyalizm Türkleri affetmeyecektir." demiştir. Konuşmanın devamında Mustafa Kemal, bağımsızlık bilincinin öne çıkarılmasını da ısrarla vurgulamıştır.

1920-1938 yılları arasında, bu on sekiz ...

Bir Ülke İstiyorum... / Figen ÖZEN

Bir Ülke İstiyorum...

Aç insanların çöplükleri karıştırmadığı;

Başı dik emeklilerin yaşadığı;

Kadınların bir mal gibi satılıp, "TÖRE" cinayetlerine kurban edilmediği;

Emekçinin emeğinin yok sayılmadığı;

"ATATÜRK İLKE ve DEVRİMLERİ"nin bilincinde Cumhuriyet’çi genç bir neslin yetiştirildiği;

Yurtseverlerin, emekli ve muvazzaf Türk askerlerinin sahte delillerle esarete mahkum edilmediği;

Demokratik haklarını kullanan öğrencilere ve yurt savunmasında cephe oluşturan halka karşı polisin biber gazı, cop, tazyikli su kullanmadığı bir ülke istiyorum.

BİR ÜLKE İSTİYORUM...

Faşizan yönetimin sonladığı;,

Dinin ticarete, siyasete ...
Read more : Bir Ülke İstiyorum... / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1107 | Yanıtlar : 0

Ergenekon'dan Çıkış! (CIA'nın Çetecileri -28) Figen ÖZEN

Ergenekon'dan Çıkış!(CIA'nın Çetecileri 27)

"Türk illerinde Türk oku ötmeyen,Türk kolu yetmeyen, Türk'e boyun eğmeyen yer yoktu.Bu durum kavimleri kıskandırıyordu.Yabancı kavimler birleştiler...Türklerin üzerine yürüdüler. Türkler gâlip geldi."

Türk'ün en önemli destanı Ergenekon Destanı bu satırlarla başlamaktadır. Destanın devamında ise: Türk'ün düşmanlarının bir araya geldiği, bir türlü yenemedikleri, vatanlarını işgal edemedikleri Türklerin ancak ve ancak hile ve desise ile yenildiği anlatılmaktadır.

Ulus devletin bölünmez bütünlüğünün en büyük güvencesi içinde türetilmiş Atlantikçi'lere rağmen TSK'dır. Küresel çeteler, CFR( ...
Read more : Ergenekon'dan Çıkış! (CIA'nın Çetecileri -28) Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1328 | Yanıtlar : 0

Kanla, İrfanla ve Devrimle!.. (CIA'nın Çetecileri 27) / Figen ÖZEN

Kanla, İrfanla ve Devrimle!.. (CIA'nın Çetecileri 27)

Çift başlı, sekiz ayaklı ucube mi ucube bir tosun(umuz) olmuştur. 14 Ağustos 2001'de bir kıyılan hülle nikahı ile birlikte, CFR'nin isim babalığını yaptığı parti iktidara gelmiş, Mustafa Kemal'in Türk milleti ile birlikte kanla,irfanla ve devrimle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin değişim ve dönüşüm hareketi başlatılmıştır.

Yüz yıllık proje, İngiliz-Amerikan projesi hayata geçirilip, milli egemenlik yok edilirken, yerel egemenlik güçlendirilmeye çalışılmak istenmektedir.

Küresel çeteler petrol kartı için Ortadoğu coğrafyasındaki ...
Read more : Kanla, İrfanla ve Devrimle!.. (CIA'nın Çetecileri 27) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1032 | Yanıtlar : 0

Cadı Kazanı (CIA'nın Çetecileri -26) / Figen ÖZEN

Cadı Kazanı

Biri bağımsız olmak üzere, PKK'nın siyasal çizgisinin uzantısı olan dokuz milletvekilini dokunulmazlıkları kaldırılması hakkındaki fezleke TBMM'de görüşülecekmiş.(!)

Sebep, bu kişilerin PKK ile ilişkisi tespit edilmiş ve PKK'lı militanlarla kucak, kucağa fotoğrafları bu ilişkinin belgeleriymiş.

Dokunulmazlıklarının kaldırılması ve bu kişilerin yargılanması elbette doğru.

Ancak; açlık grevindeki bölücü militanların isteklerini yerine getirilmiş midir? Getirilmiştir...

İmralı'daki bölücü başının üzerinde "var olduğu" iddia edilen tecrit kaldırılmadı mı? Kaldırıldı... Öcalan'ın kardeşi vasıtasıyla gönderdiği "açlık grevini bitirin" haberi ...
Read more : Cadı Kazanı (CIA'nın Çetecileri -26) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 2074 | Yanıtlar : 0

Natovatan / Anavatan... / Figen ÖZEN

Natovatan / Anavatan...

Vatan nedir?

Vatanın herkese göre değişik tanımlaması olabilir...

Aşktır, sevdadır, anadır, yardır, evlattır...Namustur, onurdur, gururdur...

Bir toz tanesi, bir çakıl taşı, bir kuru dalı uğruna can verilecek kutsal topraktır.

Onun uğruna evlatlarınızı bile feda ederiz. Vatan bağımsızlıktır. Gencecik yiğitleri vatana katarken, yüreğimiz evlat acısı ile de yansa da, ocağımıza, ciğerimize ateş düşse de "Vatan sağ olsun" diyebilen bir milletiz biz...

Ama bazılarına göre vatan "satılık","pazarlanan" bir metadır. Değerleri har vurup, harman ...
Read more : Natovatan / Anavatan... / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1331 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148322 ileti • Toplam 45822 başlık • Toplam 24929 üye

x