Zaman: Pzr Şub 23, 2025 16:26

News News of Figen ÖZEN

Site map of Figen ÖZEN » Dizin : Figen ÖZEN

Silah Geri Tepti!.. / Figen ÖZEN

Silah Geri Tepti!..

Eğer elinize tutuşturulan silahın gücünü ve gerçek hedefinin ne olduğunu bilemeden onu kullanmaya kalkarsanız, silah geri teper ve eninde sonunda sizin de canınızı yakacaktır. Hele bu elinize tutuşturulan silah F tipi "Made in USA" ise darbenin nereden ve niçin geldiğini anlayamayacak ve şoka gireceksiniz.

Zamanlaması gündeme "cuk" diye oturmuş bir ameliyat bile sizi bu kaostan kurtaramayacaktır. Çünkü bu darbe bir "bumerang"dır.

Ayrıca 7 Şubat Salı günü Fethullah Gülen'in Samanyolu televizyonunda, iktidara aba ...
Read more : Silah Geri Tepti!.. / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1048 | Yanıtlar : 0

Adı Şeref!.. Ben Şeref'i Arıyorum! / Figen ÖZEN

Adı Şeref!.. Ben Şeref'i Arıyorum!

Adı Şeref... Ayakkabı mağazası...Vitrininde albenisi çok fazla renk, renk ayakkabılar... Tümü çakma, Çin malı...

Yürüyorsunuz, beş yüz, altı yüz metre ötede bir başka mağaza.. Vitrininde renk, renk giysiler... İçeri girersiniz....Pantolonları, gömlekleri incelediğiniz de tümünün markalarının sahte olduğunu, üstelik hepsinin son derece kalitesiz olduğunu görürsünüz... Bu mağazanın adı da Şeref...

Sonra gazetede bir haber çarpar gözünüze " Şeref A. nitelikli dolandırıcılıktan on beş sene hapse mahkum oldu" "Vay şerefsiz Şeref" diye ...
Read more : Adı Şeref!.. Ben Şeref'i Arıyorum! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1364 | Yanıtlar : 0

Kayıp Ülke Türkiye! (5) / Figen ÖZEN

Kayıp Ülke Türkiye! (5)

Çekinerek sordum.

- Gazi Paşam, vakit hayli geçti, acıkmış olmalısınız. Bir şeyler hazırlayayım mı ?

Gazi Paşam gülümseyerek cevapladı beni..

- Acıktım be çocuk. İçim ezildi daha doğrusu. Şöyle az bir şeyler koy masaya. Allah ne verdiyse, bilirsin çok yemem ben. Ama önce sana bir sorum var. Dikkatimi çekti, sen bana hep Gazi Paşam diye hitap ediyorsun. Neden?

-Dedem Mehmet Halif Bey, sizin Derne ve Tobruk cephelerinde silah arkadaşınız. Sizden bahsederken ...
Read more : Kayıp Ülke Türkiye! (5) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1242 | Yanıtlar : 0

CIA'nın Çetecileri! (5) / Figen ÖZEN

CIA'nın Çetecileri! (5)

"Bizim Oğlanlar" Hep Kazanacaktır!

Bir darbenin yapılabilmesi için gerekli olan zaman ve zeminin dışında önemli olan iki kaynak, iç ve dış desteğin sağlanmasıdır.

12 Eylül'ün halen iktidar olduğu, CIA çetecilerinin, 12 Eylül çocuklarının iktidarını daha iyi anlamak için 22 Şubat ve 21 Mayıs darbe girişimlerini de kısaca anımsamak gerekir.

1960 27 Mayıs Devrimi'nden genel seçimlere giden süreçte, ABD ve Avrupa ilişkilerinde aslında değişen fazla bir şey olmamıştır. Örneğin ABD'nin 1961 Ocak ayında ...
Read more : CIA'nın Çetecileri! (5) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1279 | Yanıtlar : 0

İsterse Altmış Sekiz Olsun Yaşım! / Figen ÖZEN

İsterse Altmış Sekiz Olsun Yaşım!

İsterse altmış sekiz olsun yaşım, hiç bir şey fark etmez... Savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim.

Çünkü Türk'üm, milliyetçiyim, Kemalist'im, devrimciyim...

Karşı saftakiler 21. yüzyılın en acımasız ve en vahşi savaşını sürdürerek beni esarete mahkum etmek ve milli kimliğimi tamamen yok etmek istemektedirler.

Ben tarihi yazanların değil, tarihi yapanların soyundan geldiysem yaşım ne olursa olsun, yaşadığım sürece görevimi yapmak için çalışacağım. Görevim "Tam İstiklâl"dir.

Son yurdum adı üstünde Anadolu... Bereketli mi bereketli toprakları... ...
Read more : İsterse Altmış Sekiz Olsun Yaşım! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1139 | Yanıtlar : 0

İnanın "Güneşin Zaptı Yakındır." / Figen ÖZEN

İnanın "Güneşin Zaptı Yakındır."

İktidarın Cumhuriyet'in kuruluş felsefesi ve Atatürk ilke ve devrimleriyle orantısız güç kullanarak savaştığı bir dönemi yaşıyoruz. Savaşı yöneten küresel güçler ve ümmetlikten kurtulup ulus olmayı bir türlü içine sindiremeyen işbirlikçiler, Bağımsızlık Savaşı'ında Türk milleti ve dünyanın en büyük komutan Gazi Mustafa Kemal'in ordusu önünde diz çöken emperyal güçlerin intikamını almak için kollarını sıvamıştır.

Bu yıkım ve intikam operasyonu için her türlü araç insafsızca kullanılmaktadır. Ancak bu araçların sorunsuz işlevini yerine getirebilmesi ...
Read more : İnanın "Güneşin Zaptı Yakındır." / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 830 | Yanıtlar : 0

CIA'nın Çetecileri! (4) / Figen ÖZEN

CIA'nın Çetecileri! (4)

Görünen Köy Kılavuz İstemez!..

Görünen köy gerçekten kılavuz istemez. Buna rağmen bir araya gelip, görünen köy için bir kılavuz aramaya kalkarsanız, üstelik kılavuz olarak bir de "karga"yı seçerseniz, etrafa yayılan kana boyanmış pisliklerin sadece burnunuza değil, etrafa da bulaşmasını önleyemezsiniz.

Hal böyle iken küresel çeteleri "kılavuz" kabul eden CIA'nın çetecileri Istanbul'da buluşmuştur. Çetenin sözcülüğünü Hillary Clinton yapmışsa da, Sn. Erdoğan ABD Dışişleri Bakanı'nı gölgede bırakacak söylemlerde bulunmuştur. Malum kendileri Genişletilmiş Büyük Ortadoğu ...
Read more : CIA'nın Çetecileri! (4) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1189 | Yanıtlar : 0

Kayıp Ülke Türkiye! (4) / Figen ÖZEN

Kayıp Ülke Türkiye! (4)

Gülümser, Gazi Paşa'mın kahvesini getirdi. Sessizce içmeye koyuldu Gazi Paşa. Biz de susuyor, sevgi ve saygıyla ve hasretle seyrettiğimiz Mustafa Kemal'in konuşmasını bekliyorduk.

Sonra yakınlarda bir yerden, belki bir evden bir çığlık yükseldi. Aşık Mahzuni söylüyordu.

SANA HASRET, SANA VURGUN GÖNLÜMÜZ
    NEREDESİN MAVİ GÖZLÜM
    NERDE, NERDE,NERDESİN DOST,
    BU GEMİ, BU KARADENİZ
    SARI SAÇLIM, MAVİ GÖZLÜM
    NERDESİN, MAVİ GÖZLÜM...

Gazi Paşa başını kaldırdı, gülümseyerek yüzümüze baktı sonra her zamanki nezaketiyle şu acı ...
Read more : Kayıp Ülke Türkiye! (4) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1340 | Yanıtlar : 0

CIA'nın Çetecileri! (3) / Figen ÖZEN

CIA'nın Çetecileri! (3)

"Hatt-ı Müdafaa Yoktur. Sath-ı Müdafaa Vardır."

Küresel çetelerin en korkunç silahı nedir?

Hiroşima ve Nagazi'deki halâ etkileri süren ve binlerce insanın canına mal olan atom bombaları mı?

Kore'de, Wietnam'da genç, yaşlı sivil yüz binlerce insanın katili olan silahlar mı?

Yoksa Afganistan ve Irak'ta kullandığı füzeler mi?

Libya'yı kana bulayan ve şimdilik ikiye bölen uçaktan atılan bombalar mı?

H.A.A.R.P... Yüksek Frekanslı Kutup Araştırma Programı.. Bu program ABD Hava ve Deniz Kuvvetleri ve Alaska ...
Read more : CIA'nın Çetecileri! (3) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1261 | Yanıtlar : 0

Kanunsuz Sevdim Ben O’nu! / Figen ÖZEN

Kanunsuz Sevdim Ben O’nu!

Çocuktum, ilk önce anlamadan sevdim O'nu... O benim için fotoğraflardaki vatanı kurtaran kahramandı.

Silah arkadaşı dedem Mehmet Halif Bey, Tobruk'ta Libya'nın bağımsızlığı için nasıl savaştığını, yaralı Libyalı askerlerin üzerine şefkatle eğildiğini ve kaputunu onlarından üzerine örttüğünü anlatırdı.

Turhal Şeker İlkokulu'na başladığım ilk gün öğretmenim, Allah rahmet eylesin, Saime Durutan kara tahtanın üzerindeki fotoğrafı göstererek "İşte Başöğretmen Atatürk" demişti.

O, benim için gene de vatanı kurtaran ve Cumhuriyet'i kuran kahramandı. Hoş Cumhuriyet'in ...
Read more : Kanunsuz Sevdim Ben O’nu! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1230 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148319 ileti • Toplam 45819 başlık • Toplam 24929 üye

x