Zaman: Pzr Şub 23, 2025 16:53

News News of Figen ÖZEN

Site map of Figen ÖZEN » Dizin : Figen ÖZEN

Hangi Milli İrade?.. / Figen ÖZEN

Hangi Milli İrade?..

Misak-ı Milli ile sınırları çizilmiş Türk vatanının her zerresi, taşından, toprağına, suyundan, madenine, tüm doğal kaynakları ve zenginlikleri ile Lozan Antlaşması ile Türk milletinin üzerine tescil edilmiştir.

Lozan sadece Cumhuriyet’in değil, aynı zamanda vatan topraklarının tapu senedidir. Lozan’la birlikte Türk milletinin son yurdu, Memalik-i Osman olmaktan çıkmıştır. Bu toprakların tapu senedi, Bağımsızlık Savaşı’nda, vatana katılan yiğitlerin kanı ile mühürlenmiştir.

Lozan Antlaşması Türk tarihinin dönüm noktasıdır. Sevr Antlaşması, Osmanlı Devleti’nin yıkılmasını ve Türklerin ...
Read more : Hangi Milli İrade?.. / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 936 | Yanıtlar : 0

Yeniden "İstiklâl Savaşı"! / Figen ÖZEN

Yeniden "İstiklâl Savaşı"!

Bir zamanlar BOP, Dinler Arası Eşbaşkanı’ydı. Sırtı sıvazlanarak iktidar koltuğuna oturtuldu. Ama zat-ı şahanelerinin önünün açılması ve ikbalinin parlaması için cilalanması gerekiyordu. Ve öyle yapıldı.

12 Aralık 1997 tarihinde Siirt'te, düzenlenen bir mitingde yaptığı konuşma nedeniyle Diyarbakır DGM Savcılığı'nın "halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" gerekçesiyle açtığı davada Türk Ceza Kanununun 312. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

"Türkiye’de düşünce özgürlüğü ...
Read more : Yeniden "İstiklâl Savaşı"! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 3248 | Yanıtlar : 0

Türk Vatanının Satış Belgesi! / Figen ÖZEN

Türk Vatanının Satış Belgesi!

“Bir fesat ve hıyanet ocağı olan ve memleketimize nifak tohumları eken, uyuşmazlık yaratan, Hıristiyan hemşerilerimizin huzur ve refahı içinde uğursuzluğa ve felakete sebep olan, İstanbul Rum Patrikhanesi’ni topraklarımız üzerinde bırakamayız. Türkiye’nin Rum Patrikhanesi için arazi göstermeye ne mecburiyeti var? Bu fesat ocağının hakiki yeri Yunanistan değil midir?”
Gazi Mustafa Kemal Paşa - Hakimiyet-i Milliye Gazetesi

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları şu gerçeği bilmek zorundadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün HAKK’a yürüdüğü tarih olan 10 ...
Read more : Türk Vatanının Satış Belgesi! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1130 | Yanıtlar : 0

Neşter! / Figen ÖZEN

Neşter!

Sn. Başbakan; Konya’da, beyni kefenlenmiş kalabalığa hitap ederken;

“Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. İstedikleri kadar çirkin yollara tenezzül etsinler, kirli ittifakların içine girsinler, buradan bir kez daha tekrar ediyorum. Türkiye’de artık söz milletindir, karar milletindir, yetki milletindir. Mühür milletin elindedir.

* Arkasına karanlık odakları alanlar, çeteleri alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler. Arkasına sermayenin medyanın gücünü alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler. Türkiye içinde ve dışında bir takım karanlık çevreleri alanlar istikametiyle oynayamazlar. Ayarlarımızı değiştiremezler. Türkiye üzerinde ...
Read more : Neşter! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1063 | Yanıtlar : 0

Meclis Dezenfekte Edilmelidir! / Figen ÖZEN

Meclis Dezenfekte Edilmelidir!

İktidardaki parti, ABD'deki düşünce kuruluşu CFR'nin memorandumunu tüzükleştirmiş; İktidarın çok önemli bir ismi Anayasa'mızın değiştirilmesi dahi teklif edilemeyecek ilk dört maddesini "Soruyorum; hangi ülkenin anayasasında böyle ilkel maddeler var?" söylemiyle, sorgulamıştır.

AB'nin, dayatmasıyla bölücü "İkiz Yasalar" TBMM'de yasalaşmış; Vakıflar Yasası ile Lozan yok sayılarak, Atatürk'ün söylemiyle "Fesat Yuvası" tekrar ayağa kaldırılmış; İktidarın başı tam 32 kez "BOP'nin Eşbaşkanı" olduğunu itiraf etmiş; Habur'da, PKK'lı teröristler kahramanlar gibi karşılanmış; Bu teröristler için sınır kapısında ...
Read more : Meclis Dezenfekte Edilmelidir! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 836 | Yanıtlar : 0

Hilâl Haça Teslim Edilmektedir! / Figen ÖZEN

Hilâl Haça Teslim Edilmektedir!

2013 Türkiye’si Osmanlı’nın “BATIYORUZ” diye çığlıklar attığı, dönemden daha da zor bir dönemecin içine girmiştir. Yabancı sermaye ülkemizi talan etmekte, işsizlik, yoksulluk göz ardı edilmekte ve ekonomide sahte pembe bir tablo çizilmektedir.

Devletin vazgeçilmez unsuru, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin simgesi anayurt toprakları yabancılara satılmaktadır. Misyonerler Anadolu’yu karış, karış dolaşıp Hıristiyan kültürünü aşılamakta ve İslam’ı, “türban” a sıkıştıran o çok muhterem “muhafazakar ve Müslüman” iktidar, bu durumu görmezden gelmektedir. Özellikle lise çağında, bir ...
Read more : Hilâl Haça Teslim Edilmektedir! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 913 | Yanıtlar : 0

"Türkiye Cumhuriyeti'ni Kuran Türkiye Halkına Türk Milleti Denir." M. Kemal Atatürk / Figen ÖZEN

"Türkiye Cumhuriyeti'ni Kuran Türkiye Halkına Türk Milleti Denir." M. Kemal Atatürk

16 Kasım rezaletine aslında iktidar partisinin kuruluş ve iktidara geliş nedenini hatırlayarak bakmamız, Diyarbakır’da, fotoğraflara yansıyan karelerin ardındaki gerçeği anımsamamız adına son derece önemlidir.

“Zaten AKP’nin kuruluş felsefesi, daha parti kurulmadan önce ABD’den gönderilen gizli bir belge ile oluşturulmuş, bu belgedeki bütün fikirler parti programı haline getirilmiştir.

Gizli belgede “Mr. Erdoğan, sizin küreselleşme ile demokrasi ilişkilerini bağdaştırma yönündeki adımlarınız, Türkiye’ye kriz sırasında destek olan ...

Türkiye Sömürge Bir Ülke Midir? / Figen ÖZEN

Türkiye Sömürge Bir Ülke Midir?

“ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi’nin Avrupa, Avrasya ve Yükselen Tehditler Alt Komitesi’nde Heybeliada Ruhban Okulu’nun koşulsuz olarak veya gecikmeksizin açılmasına yönelik karar tasarı kabul edildi. Cumhuriyetçi Parti Florida Milletvekili Gus Bilirakis tarafından sunulan tasarı, 7 milletvekilinin oylarıyla kabul edildi. Tasarının nihai kabulü için önce Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi’nde daha sonra Temsilciler Meclisi Genel Kurulu tarafından onaylanması gerekiyor. Alt Komite Kıdemli Üyesi Bill Keating ruhban okulunun açılmasının son demokratikleşme paketinde yer ...
Read more : Türkiye Sömürge Bir Ülke Midir? / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 3086 | Yanıtlar : 0

Benim Ergün'üm Bugün Gerçekten Öldü Arkadaşım! / Figen ÖZEN

Benim Ergün'üm Bugün Gerçekten Öldü Arkadaşım!

Dün Diyarbakır’da Barzani ve Şivan Perver, Erdoğan’ın yanında boy gösterirken, şehit anası Fatma, telefonda ağlayarak bana, “Benim Ergün’üm bugün gerçekten öldü arkadaşım” dedi.

Bir şehit anası, vatana katılan oğlunun dün 16/Kasım’da, Türk topraklarında; Diyarbakır’da, sergilenen rezaletle gerçekten öldüğünü kabulleniyordu.

Devam etti, on beş senelik can dostum Fatma.” Hani şehitler ölmez, vatan bölünmezdi. Benim yiğidim, 13/Temmuz/1995’de Dağlarca’da ölmedi arkadaşım. Diyarbakır’da öldürdüler onu. Orada olanların hepsi, vatanın böldüklerini ilan ettiler.”

Fatma ...
Read more : Benim Ergün'üm Bugün Gerçekten Öldü Arkadaşım! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1296 | Yanıtlar : 0

"Uyan Ey Türk!" / Figen ÖZEN

"Uyan Ey Türk!"

Erdoğan ve Molla Mustafa Barzani’nin oğlu, Irak’ın Kuzey’indeki bölgesel Kürt Yönetimi’nin küresel çeteler tarafından başkan olarak atanmış hizmetkârı Mesut Barzani, 16 Kasım’da Diyarbakır’da Türkiye’nin kanına ekmek doğramak için bir araya geleceklerdir.

Erdoğan her fırsatta Davos benzeri şovlarla İsrail’e kafa tutmakta, Siyonizm’e, lanetler okumaktadır.

Yazının ana konusuna geçmeden önce, Osmanlı arşivinden alınmış bir belge ile Barzani’nin kimin hizmetinde olduğu gerçeğini , “Türkiye Seninle Gurur Duyuyor!” sloganının çığırtkanlığını yapanların suratına bir şamar misali vurmamız ...
Read more : "Uyan Ey Türk!" / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1031 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148319 ileti • Toplam 45819 başlık • Toplam 24929 üye

x