Zaman: Pzr Şub 23, 2025 21:13

News News of Figen ÖZEN

Site map of Figen ÖZEN » Dizin : Figen ÖZEN

O İki Ayyaş! / Figen ÖZEN

O İki Ayyaş!

Yüce ALLAH'ım Kuran-ı Kerim'de "Ey inananlar; zinadan ve fuhuştan uzak durunuz. Zina suçtur" buyurmuştur.

Türk Ceza Kanunu'na göre eskiden suçtu ve bu suçu işleyenler cezalandırılmıştır. İktidar, zinayı suç olmaktan çıkarmıştır.
O iki ayyaş değil..

"Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ne de Hristiyanlar asla senden razı olmazlar.Eğer sen onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, ALLAH'tan sana bir dost, ne bir yardımcı vardır." Bakara-120

"Ey inananlar! Yahudi ve Hristiyanlardan dost edinmeyin.Onlar ...
Read more : O İki Ayyaş! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1198 | Yanıtlar : 1

İçimizdeki Hainler! (3) / Figen ÖZEN

İçimizdeki Hainler! (3)

"Biz barış diyoruz, siz ise insanları Cumhuriyet Meydanı'na çağırarak kardeşi, kardeşe vurduracaksınız. Kanla besleniyorsunuz. Faşist bir düşüncenin tohumlarısınız."

İşte o an ne olduysa oldu ve bende tüm sigortalar attı. Af edin beni, suratlarına kusmak üzereydim. Ama son sözlerimi söylemeden salondan çıkmaya da niyetim yoktu. Defterimi, telefonumu elime aldım, ayağa kalkarak Akil İnsanlar'a döndüm. Gene avazım çıktığı kadar bağırarak şunları söyledim.

"Ne kadar SOROSPU çocuğu varsa buraya toplamışsınız. Ama gücünüz bu ülkeyi bölmeye ...
Read more : İçimizdeki Hainler! (3) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1219 | Yanıtlar : 0

İçimizdeki Hainler! (2) / Figen ÖZEN

İçimizdeki Hainler! (2)

"Ben ona hayvan demem, hayvan ondan ar eder,
Ondan bir nebze düşse, hayvanı da murdar eder."

Şimdi haklı olarak bana şu soruyu sorabilirsiniz. "Ne alaka?"

"Çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor." İşte bu alaka!..

Koca Neyzen af eylesin beni, Akil İnsanlar(!) Karadeniz grubu üyesi Memur-Sen Genel Bşk.nı Ahmet Gündoğdu'nun Ağrı'da yediği herze üzerine, Üstad'ın çok bilinen beytinde bir değişiklik yaptım.

Yalnız bu zat-ı muhteremin(!) anlayamadığı çok önemli bir ayrıntı ...
Read more : İçimizdeki Hainler! (2) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1495 | Yanıtlar : 0

İçimizdeki Hainler! (1) / Figen ÖZEN

İçimizdeki Hainler! (1)

21 Mayıs... Saat 14.30 suları... Telefonum 0532 ...nolu bir telefondan arandı. Meşgul olduğum için kızıma açmasını söyledim. Şaşırmıştı. Karşıdaki kişiye "Yanlış yeri aradınız. Annem bu "Barış Süreci"ne şiddetle karşı çıkıyor. Annemi veriyorum." diyerek telefonu bana uzattı..

-Nereden arıyorsunuz?
-Ankara'dan... Borsalar ve Odalar Birliği Akiller Başkanlığı'ndan... Sizi yarın sabah Mardan Otel'de yapılacak "Kadın ve Gençlik" kahvaltısına davet ediyoruz.
-Beni neden davet ediyorsunuz?
-Akiller sizi dinlemek istiyorlar..
-Beni neden dinlemek istesinler ki...
-Sizi de ...
Read more : İçimizdeki Hainler! (1) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 11738 | Yanıtlar : 0

Yeniden Kuvva-i Milliye Destanı'nı Yazmak! / Figen ÖZEN

Yeniden Kuvva-i Milliye Destanı'nı Yazmak!

Samsun’a 19 Mayıs 1919′da çıktığım zaman yurdun genel durumu şöyleydi:

Osmanlı Devleti, içinde bulunduğu toplulukla birlikte Birinci Dünya Savaşı’ndan yenik çıkmıştı.

Devlet her yerde zedelenmiş, koşulları çok ağır bir “Ateşkes Anlaşması” imzalamıştı. Ulus yorgun ve yoksuldu.

KURTULUŞ ÇABALARI..

…İçine düştüğümüz bu durumdan kurtulmak için, yurtseverler bir takım kurtuluş yolları arıyorlardı. Bu amaçla bazı kurtuluş örgütleri kurulmuştu.

ULUSAL VARLIĞA DÜŞMAN KURULUŞLAR..

…Bu kurtuluş örgütlerinden başka, bir de düşman koruyuculuğunu temel alan ...
Read more : Yeniden Kuvva-i Milliye Destanı'nı Yazmak! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1303 | Yanıtlar : 0

Küresel Katiller! / Figen ÖZEN

Küresel Katiller!

İnsanlık veya din tarihini incelediğimiz bir gerçekle karşılaşırız. Tüm kutsal kitaplarda azgınlaşan, kendini unutan, yoldan çıkan kavimlerin cezalandırıldığı söylenmektedir. Meşhur Babil Asma Bahçeleri'nin yok olması, Nuh tufanı gibi..

İşin en dikkat çekecek tarafı bu cezalandırılmaların nedense hep Ben-i İsrail Oğulları'nın hüküm sürdüğü topraklarda olmasıdır. Hz Muhammed hariç tüm peygamberler de Ben-i İsrail soyundan gelmiş ve bu lanetli kavmi düzeltmek için görevlendirilmişlerdir.

Ve hatta Hz.İsa'yı 13. Havari'si olan bir Yahudi ihbar etmiş ve çarmıha ...
Read more : Küresel Katiller! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1129 | Yanıtlar : 0

Sıra Kuvvacı Çetelerde / Figen ÖZEN

Sıra Kuvvacı Çetelerde

Sevr Antlaşması...

MADDE 62: Fırat’ın doğusunda, ileride tespit edilecek olan Ermenistan’ın güney sınırının daha güneyinde, …Suriye ve Irak ile Türkiye sınırının kuzeyinde, Kürtlerin sayıca üstün bulunduğu bölgelerin özerkliğini işbu antlaşmanın yürürlüğe konulmasından başlayarak altı ay içinde, İstanbul’da toplanacak ve İngiliz, Fransız ve İtalyan hükümetlerinden her birinin atadığı üç üyeden oluşacak olan bir komisyon hazırlayacaktır. Herhangi bir sorun üzerinde oy birliği sağlanamazsa, bu sorun, komisyon üyelerince, hükümetlerine götürülecektir…

MADDE 63: Türk Hükümeti, ...
Read more : Sıra Kuvvacı Çetelerde / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 973 | Yanıtlar : 0

Kendi Vatanında / Figen ÖZEN

Kendi Vatanında

Bir dostum, yol arkadaşım Gazanfer bana bir gün şöyle demişti. "Abla, yazı canlıdır. Bazen sen onu, bazen de o seni yönlendirir."

Yazının canlılığı? Önceleri ne demek istediğini anlayamamıştım. Ama bugün , gecenin yarısında saat 0.50'de sizi klavyenin başına oturmaya zorlayan biri varsa içinizde, o sözcüklerin isyanıdır. Sözcükler öfkeyle sıraya dizilmiş, içinizde hapsolan duyguların kağıda dökülmesini beklemektedir.

İki ayrı bakış.. Biri fotoğraftan yansıyan maden işçilerinin yürekleri ve alınları ak, yüzleri kömür karası bir ...
Read more : Kendi Vatanında / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 792 | Yanıtlar : 0

Dört T! / Figen ÖZEN

Dört T!

Eski-siyah beyaz veya renkli flimlerin, "İLAÇLI GAZOZ"un kahramanı Nuri Alço'yu hatırlayanınız vardır. Nuri Alço o flimlerde ya zengin ama kötü kalpli bir damı ya da 16-17 yaşlarındaki kızlara tuzak kurarak kötü yola düşüren bir kişiyi canlandırırdı.

Fakir ama son derece güzel bir kız...Bu kızcağız zengin ve lüks bir hayata özenmektedir. Ama bu kızcağız aldatıcı parlaklığına rağmen bu pırıltılı sahte hayatın tuzaklarına düşmemek için direnmektedir.

İşte o zaman o meşhur ilaçlı gazoz devreye girecektir.Kız ...
Read more : Dört T! / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1224 | Yanıtlar : 0

"ATATÜRK'te Birleştik" mi? / Figen ÖZEN

"ATATÜRK'te Birleştik" mi?

Resim

Mustafa Kemal'in kurduğu anti-emperyalist milli cephe, dünyada bir ilki gerçekleştirmiş, Bağımsızlık İhtilali ile büyük bir utku kazanılarak, Milli Devrim inşa edilmiştir.

Bu cephe din adamlarını, Türkçüleri, komünistleri, belediye başkanlarını, valileri, öğretmenleri, tüccarları ve daha nicelerini tek bir hedefte birleştirmiştir. Vatan savunması...

Kongreler, Milli Meclis ve milletin azim ve kararı süreci belirlemiş 29-Ekim-1923'de Cumhuriyet ilan edilmiştir. Elbette bu süreç bir kaç satırla ifade edilecek kadar kolay ve basit değildir. Zorlu mücadeleler, ...
Read more : "ATATÜRK'te Birleştik" mi? / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1829 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148319 ileti • Toplam 45819 başlık • Toplam 24929 üye

x