Zaman: Cum Mar 14, 2025 6:51

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Carlos "Altın Ayak" olacak mı?

Carlos "Altın Ayak" olacak mı?

Fenerbahçeli Roberto Carlos, Avrupa Futbolu'nun en prestijli ödüllerinden "Golden Foot" için zirvede yarışıyor !.. Carlos'un yanı sıra Beckham, Henry, Cafu, Raul gibi yıldızların kapıştığı Golden Foot'ta adaylar arasında büyük çekişme devam ediyor.

Golden Foot'u bugüne kadar Nedved, Maradona, Shevcenko, Baggio, Platini, Weah, Zoff, George Best gibi efsane isimler kazandı. 10 yıldız futbolcu için futbolseverler Golden Foot'un sitesine girerek oy kullanıyor. buradaki oylamanın ardından 3 Ağustos'ta Golden Foot jürisi toplanarak ödülü ...
Read more : Carlos "Altın Ayak" olacak mı? | Görüntüleme : 774 | Yanıtlar : 0

ertuğrul sağlam:"Havayı yakaladık"

"Havayı yakaladık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takım olarak son yıllarda camiadaki en iyi havayı yakaladıklarını söyledi.
Siyah-beyazlı takımın BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenman öncesi gazetecilere açıklamalar yapan Ertuğrul Sağlam, özellikle transfer konusunda görüş ayrılığı yaşandığı biçimindeki iddiaları yalanladı. Sağlam, Beşiktaş'ta son dönemde olmayan bir havayı yakaladıklarını vurgulayarak, ''Bu havanın ilerleyen dönemlerde daha da artacağını düşünüyorum. Başarı geldikçe bu havayı bozmaya çalışanlar olacaktır. Bu havanın bozulmasına izin vermeyeceğiz. Bunun için Beşiktaş'ın içindeki herkesten destek bekliyoruz'' ...
Read more : ertuğrul sağlam:"Havayı yakaladık" | Görüntüleme : 1042 | Yanıtlar : 0

Lincoln var Aslan yok!

Lincoln var Aslan yok!

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın, yıldız transferi Lincoln'ün ilk kez forma giydiği ve penaltı kaçırdığı, İstanbulspor'la oynanan özel karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan ve sarı-kırmızılı ekibin yeni kadrosuyla taraftarlarının önüne çıktığı ilk karşılaşmaya, taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İETT'nin Mecidiyeköy ve Yenibosna'dan düzenlediği otobüs seferleriyle ulaşım sağladığı maçın biletleri 10, 15 ve 20 YTL'den satılırken, yeni sezon için kombine kart alanların ücretsiz stada alındığı mücadeleyi, ...
Read more : Lincoln var Aslan yok! | Görüntüleme : 921 | Yanıtlar : 0

Tuncay:"Fener benim gibisini bulamaz"

"Fener benim gibisini bulamaz"

F.Bahçe’nin eski futbolcusu Tuncay’dan tartışma yaratacak sözler: "F.Bahçe’deki yerim dolmaz.. Fener’de beni ‘Sen burda işçisin’ diye azarlıyorlardı.. İngiltere’de ise resmen‘sir’ muamelesi görüyorum.. F.Bahçe’deki yerim dolmaz. Ben öyle bir F.Bahçeliyim.”

F.Bahçe’den Middlesbrough’ya transfer olan Tuncay Şanlı, ZAMAN Gazetesi’nden Vahap Söztutan’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Transferinden Aziz Yıldırım’ın ‘işçi’ sözüne dek bir çok konuya değinen Şanlı’nın olay yaratacak sözleri şöyle:

GARY ‘EN FLAŞ TRANSFERİM SENSİN’ DEYİNCE YÜREKLENDİM
“İngiltere’de bana karşı yoğun ilgi ...
Read more : Tuncay:"Fener benim gibisini bulamaz" | Görüntüleme : 1287 | Yanıtlar : 5

Carlos'tan Fenerbahçe'ye "Merhaba"

Carlos'tan Fenerbahçe'ye "Merhaba"

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk'le yaptığı ve Roberto Carlos'un da ilk kez bir maçta sarı-lacivertli formayı giydiği özel karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'nin Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Uğur Boral, Semih, Kezman ilk 11'i ile sahaya çıktığı ve ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 69. dakikasında yaklaşık 30 metreden çok sert vuran uğur Boral karşılaşmada skor perdesini açan isim oldu.

Karşılaşmanın 89. dakikasında gelişen Shakhtar ...
Read more : Carlos'tan Fenerbahçe'ye "Merhaba" | Görüntüleme : 904 | Yanıtlar : 0

Gemiler Karadeniz'de battı

Gemiler Karadeniz'de battı

Trabzonspor, UEFA Intertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında, evinde konuk ettiği Otelul Galati takımı karşısında öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve İntertoto Kupası'na veda ederek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat oynanan karşılaşmaya Trabzonspor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, Lig TV'den de naklen yayınlanan karşılaşmayı Rus Stanislav Sukhina yönetti.

Romanya'da oynanan ilk karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olan Trabzonspor karşılaşmaya hızlı başladı ve 8. Dakikada Gökdeniz'in pasıyla ceza sahasına giren ...
Read more : Gemiler Karadeniz'de battı | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0

İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı

İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı

Tuncay Şanlı Ümit Özat ve Rüstü Reçber'in takımdan ayrılmalarının ardından Fenerbahçe'de takım kaptanlığını kimin yapacağı sorusu nihayet yanıtını buldu.

Sarı lacıvertlilerin resmi sitesinden yapılan açıklamada Alex De Souza'nın takım kaptanlığına getirildiği duyuruldu.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Bugün akşam antrenmanı öncesi Samandıra'da biraraya gelen takımımız ve teknik kadro Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza'nın Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımı kaptanlığına getirilmesine karar verdi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Alex kaptanlık yapmaktan mutluluk ...
Read more : İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı | Görüntüleme : 843 | Yanıtlar : 0

Zico bilmece çözüyor !..

Zico bilmece çözüyor !..

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürürken, çeşitli diziliş formasyonları deneyen Zico, Deivid'i orta sahanın sağ kanadında denedi.

Teknik direktör Zico, Samandıra'daki tesislerde akşam yapılan çalışmada savunma ve orta alan kurgusu denedi. Isınma ve pas çalışmalarının ardından takım iki gruba bölünürken, bir grup Zico yönetiminde, bir grup da antrenör Edu ile çalıştı.

Teknik direktör Zico, Önder, Can, Edu, Carlos, Deniz, Aurelio ve Uğur'dan oluşturduğu savunma ve orta alan kurgusuna ...
Read more : Zico bilmece çözüyor !.. | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0

İlhan Parlak:"Yeni forvete gerek yok"

"Yeni forvete gerek yok"

Fenerbahçeli futbolcu İlhan Parlak, sarı-lacivertli ekibe forvet takviyesine gerek olmadığını düşündüğünü söyledi. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Spor kamuoyunda forvete transferin çok konuşulduğu ve medyada da transfer haberlerinin sıkça yer aldığı hatırlatılarak yöneltilen ''Sence forvete takviyeye gerek var mı'' şeklindeki soruya İlhan, ''Bence gerek yok. Gerçekten iyi futbolcular var. Kezman, Deivid, Colin, Semih ve ben varım, ama tabii ki bu hocamızın vereceği bir karar. ...
Read more : İlhan Parlak:"Yeni forvete gerek yok" | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 0

Yattara'yı UEFA yaktı

Yattara'yı UEFA yaktı

Trabzonspor'un, UEFA İntertoto Kupası 3. turunda FC Otelul Galati ile oynadığı karşılaşmanın 30. dakikasında rakibine yaptığı davranış sonucu kırmızı kart gören Yattara'ya UEFA'dan 3 maç ceza geldi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, karşılaşmanın 30. dakikasında rakibine yaptığı davranış sonucu kırmızı kart gören Yattara'ya, UEFA tarafından 3 maç ceza verildiği ve bunun kulübe tebliğ edildiği kaydedildi.

Yattara, 28 Temmuz Cumartesi günü FC Otelul Galati takımıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşmada ...
Read more : Yattara'yı UEFA yaktı | Görüntüleme : 801 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148384 ileti • Toplam 45854 başlık • Toplam 24945 üye

x