Zaman: Cum Mar 14, 2025 18:49

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Trabzon işi rövanşa bıraktı 1-2

Trabzon işi rövanşa bıraktı
Resim

İnter Toto Kupası 3. Tur ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda FC Otelul Galati takımı karşısında Yattara'nın kırmızı kart görmesiyle yaklaşık 60 dakika 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan 2-1 yenik ayrılarak umutlarını rövanş maçına taşıdı

Karşılaşmanın ilk yarısında organize olamayan Trabzonspor, rakip takım önünde tehlikeli ataklar geliştiremedi. İlk maçtan tur için avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefleyen bordo-mavililer, 28. dakikada Stan'ın kafasından yediği golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı. 30. dakikada İbrahima ...
Read more : Trabzon işi rövanşa bıraktı 1-2 | Görüntüleme : 1031 | Yanıtlar : 1

Galatasaray tat vermedi 1-2

Galatasaray tat vermedi
Resim

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tamamen dolduğu karşılaşmada Bochum'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmaya Aykut, Song, Tomas, Servet, Ferhat, Sabri, Ayhan, Linderoth, Volkan, Necati, Ümit Karan ilk onbiri ile başlayan Galatasaray, karşılaşmanın 23. dakikasında sol kanattan atağa katılan Volkan'ın ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Ayhan'ın sol çaprazdan vuruşta bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. 42. dakikada gelişen Bochum atağında, G.Saray ceza sahasına yapılan ...
Read more : Galatasaray tat vermedi 1-2 | Görüntüleme : 841 | Yanıtlar : 0

Kanarya Önder'le uçtu 1-0

Kanarya Önder'le uçtu
http://img46.imageshack.us/img46/7523/newsmansetresimosfenerbui1.jpg

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı en ciddi rakip olan Sparta Prag'la yaptığı hazırlık maçını Önder'in kafa golüyle 1-0 kazanmayı başardı.

İki takımın da hırslı başladığı karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından kısır bir mücadeleye sahne olurken, her iki takım da yakalanan sayılı pozisyonlardan faydalanamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

Karşılaşmaya Serdar, Önder, Can, Edu, Wederson, Tümer, Aurelio, Deniz, Uğur, Deivid, Kezman ilk onbiri ile başlayan Fenerbahçe ikinci yarıya daha etkili ...
Read more : Kanarya Önder'le uçtu 1-0 | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 0

UEFA aşkına, Allah aşkına !..

UEFA aşkına, Allah aşkına !..

Trabzonspor UEFA aşkına sahada !.. Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan bordo mavililer tur için avantaj peşinde.

Arnavutluk temsilcisi FK Vllaznia'yı 2. turda 10 golle adeta bozguna uğratan Trabzonspor bu akşam saat 18.00'de Stadionul Otelulnd stadyumunda,Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak ve İspanyol hakem Cesar Muniz Fernandez'in yöneteceği karşılaşmada Romen ekibi FC Otelul Galati karşısına çıkıyor. Bu karşılaşmanın rövanşı 29 Temmuz'da Trabzon'da oynanacak. ...
Read more : UEFA aşkına, Allah aşkına !.. | Görüntüleme : 1018 | Yanıtlar : 2

Kartal'da gözler 24 Temmuz'da

Kartal'da gözler 24 Temmuz'da

Beşiktaş genel sekreteri Kenan Öner,defans ve forvete birer yabancı oyuncu arayışında olduklarını belirterek 24 Temmuz'a dek en azından bir transferi bitireceklerini söyledi.

Öner Paris Saint Germain takımından Cisse'yi, Sporting Lizbon'dan Şilili Tello'yu, Fenerbahçe'den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı, Ankaraspor'dan Hakan Arıkan ve Altay'dan Atilla'yı transfer ettiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Hesap ettik, basında bu sezon 92 futbolcunun ismi Beşiktaş ile geçmiş, çoğu asılsız. Hocamızın isteğiyle şu anda defansa ve forvete birer yabancı futbolcu ...
Read more : Kartal'da gözler 24 Temmuz'da | Görüntüleme : 900 | Yanıtlar : 0

Canaydın:"Lincoln değil Seyrantepe"

"Lincoln değil Seyrantepe"

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Lig TV'nin lokomotif programlarından Futbol Gündemi'nde, canlı yayında kendisine yönetilen sorulara yanıt verdi. Canaydın dün ihaleye sunulan Seyrantepe Projesi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Özhan Canaydın bu sezonun en iyi transferinin Lincoln değil, Seyrantepe projesinin ihaleye sunulması olduğunu söyledi.

Stad projesi ile ilgili Çok uzun bir süredir uğraştıklarını belirten Canaydın, "19 Mayıs 2004'te Başbakalnlıkta Seyrantepe'nin üst kullanım hakkı bize verildi. Ve bugün süreç başladı. 9 ayrı protokol nedeniyle ...
Read more : Canaydın:"Lincoln değil Seyrantepe" | Görüntüleme : 997 | Yanıtlar : 0

Roberto Carlos: F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olması şart

"F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olması şart"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün, Avrupa'da başarılı olması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe TV'de, "Kamp Günlüğü" programının konuğu olan Roberto Carlos, sarı-lacivertli kulüpte de başarılar elde etmek, kaldığı sürece güzel arkadaşlıklar kurup, en güzel başarıları yaşamak istediğini belirterek, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp, mutlaka Avrupa'da söz sahibi olmalı. Mentalitemizi değiştirmemiz ve büyük bir kulüpte oynuyor gibi oynamamız gerekiyor" dedi.

Tamamen Fenerbahçe'ye odaklandığını dile getiren Roberto Carlos, "Buraya ...
Read more : Roberto Carlos: F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olması şart | Görüntüleme : 832 | Yanıtlar : 0

Kartal sonunu getiremedi !..

Kartal sonunu getiremedi !..

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş katıldığı Wüstenrot Cup 07 turnuvasının finalinde karşı karşıya geldiği Dinamo Bükreş'e normal süresi 0-0 berabere tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonucunda 8-7 mağlup olarak Wüstenrot Cup 07 turnuvasında ikinci oldu.

Rakibi karşısına Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Ricardinho, Tello, Delgado, Bobo on biri ile çıkan Siyah beyazlı takım rakibi önünde baskılı oynamasına karşı iki yarıda da istediği golleri bulamadı ...
Read more : Kartal sonunu getiremedi !.. | Görüntüleme : 776 | Yanıtlar : 0

Song:"Gerets'e rağmen yılmadım"

Song:"Gerets'e rağmen yılmadım"

Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı Rigobert Song "Erik Gerets beni oynatmayınca zor günler geçirdim. Ama sabrettim ve çok çalıştım" dedi.

Geçen sezon Erik Gerets ile yaşadığı tartışmanın ardından Belçikalı hoca taarfından kesilen Song, "O, Gerets'in kararıydı. Zor günler geçirdim. Ama ben yılmadım, sabrettim ve çalıştım. Artık hayatımda yeni bir sayfa açıldı" dedi.

Önümüzdeki sezon ligin daha kaliteli geçeceğine inandığını söyleyen Song, "Taraftar bizden şampiyonluk bekliyor. Bunun bilincindeyiz. Şampiyon olacağız" diye konuştu. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'daki ...
Read more : Song:"Gerets'e rağmen yılmadım" | Görüntüleme : 793 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148394 ileti • Toplam 45860 başlık • Toplam 24945 üye

x