Zaman: Cum Mar 14, 2025 21:59

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Gökhan Gönül:"Biz hepsinden üstünüz"

"Biz hepsinden üstünüz"

Fenerbahçe'de basın mensuplarının karşısına geçme sırası bugün Gökhan Gönül'deydi. Gökhan Gönül iddialı açıklamalarda bulundu.

Milliyet.com.tr'deki DHA haberine göre genç oyuncu "Türk futbolunun zirvesi burası" diye konuştu. Herkesin kendisiyle çok yakından ilgilendiğini belirterek sözlerine başlayan Gökhan Gönül, "Herkesin birlik içinde davrandığı bir takımdan geldim ve burada da aynı şeyi buldum. Başarıda en büyük pay arkadaşlık oluyor. Düşeni yerden kaldırıyorsanız anlamı var. Fenerbahçe büyükler diye nitelendirilen takımlardan daha üstün bir takım. Türk Futbolunun zirvesi ...
Read more : Gökhan Gönül:"Biz hepsinden üstünüz" | Görüntüleme : 937 | Yanıtlar : 0

Mario Berk:"Tello, Alex'i sahadan silecek"

"Tello, Alex'i sahadan silecek"

Beşiktaş'ın yeni transferi Rodrigo Tello'nun ilk maçındaki performansı Siyah beyazlı yöneticileri sevindirirken, Şilili futbolcunun şu anda yüzde 30'la oynadığını belirten Mario Berk, "Tello, Alex'i sahadan siler" dedi.

Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'dan Şilili Tello'yu transfer etmesi oldukça sönük kalmıştı. Siyahbeyazlı kulübün, yıllık 900 bin euro karşılığında imza attırdığı yıldız oyuncu, ayağının tozuyla çıktığı Hamburg maçında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı. Tello ayrıca takımının tek golünü de atarak, maçın berabere bitmesini sağladı. Tello'nun ...
Read more : Mario Berk:"Tello, Alex'i sahadan silecek" | Görüntüleme : 1407 | Yanıtlar : 2

Lincoln'ün sabrı taştı !..

Lincoln'ün sabrı taştı !..

Galatasaray'ın yeni transferi Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln, sonunda dayanamadı, kendisini İsviçre ve Almanya'daki hazırlık maçlarında oynatmayan hocası Karl Heinz Feldkamp'ın kapısını çaldı.

Duisburg'ta takımın kamp yaptığı otelin lobisinde, Alman teknik adamın yanına giden sambacı yıldız, "Hocam artık oynamak istiyorum. Bir tek ben forma şansı bulamadım. Beni ne zaman oynatacaksınız?" diye sordu. Basın mensuplarının oynanan üç hazırlık maçında sorduğu tanıdık soruyu bir kez de yıldız oyuncusu için cevaplayan 73 yaşındaki tecrübeli hoca, ...
Read more : Lincoln'ün sabrı taştı !.. | Görüntüleme : 962 | Yanıtlar : 1

Carlos'tan Appiah’a mesaj var:Ben geldim sen nereye?

Ben geldim sen nereye?
Resim

Carlos'tan Appiah’a mesaj var !.. F.Bahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos takımdan ayrılacağı konuşulan Appiah’a bir yere gitmemesini söyledi.

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe’yi St. Pölten maçına götüren otobüste Ganalı futbolcuya, bu sene hep beraber büyük işler yapacaklarını ve çok güzel günler yaşayacaklarını söyledi. Appiah’ın cevabı ise “Merak etme gitmiyorum, olaylar benim dışımda gelişiyor” oldu

Roberto Carlos sempatik hareketleri, devamlı gülen yüzü ile bir anda Fenerbahçe’nin en sevilen futbolcusu oldu ve iki ...
Read more : Carlos'tan Appiah’a mesaj var:Ben geldim sen nereye? | Görüntüleme : 1002 | Yanıtlar : 0

İşte G.Saray'ın seyircisiz maçları!

İşte G.Saray'ın seyircisiz maçları!
Resim

Geçen sezondan 5 maçlık cezası bulunan G.Saray'ın boş tribünler önünde çıkacağı maçlar belli oldu.

7.haftada oynanacak olan Beşiktaş maçını seyircisiz oynayacak olan Galatasaray bunun yanı sıra Ç.Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor, Ankaraspor maçlarını boş tribünlere karşı oynayacak.

(Ligtv.com.tr)
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22886
Read more : İşte G.Saray'ın seyircisiz maçları! | Görüntüleme : 729 | Yanıtlar : 0

Süper Lig Fikstür çekimi yapıldı(fikstürün tüm detayları)

Ve işte 17 haftanın programı !..
Resim

Turkcell Süper Lig 2007/08 sezonunun fikstürü belli oldu. Fikstür çekimine Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, Genel Sekreter Lutfi Arıboğan ve Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 18 kulübün temsilcileri katıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilk maçları İstanbul'da. Trabzonspor da ilk maçını sahasında oynayacak.

Ligde ilk hafta maçları 10-11-12 Ağustos'ta oynanacak. Ligin ilk yarısı 21-22-23 Aralık'ta oynanacak maçlarla sona erecek.

İşte Ligtv.com.tr farkıyla Turkcell Süper Lig'de 2007-08 sezonunun ilk ...
Read more : Süper Lig Fikstür çekimi yapıldı(fikstürün tüm detayları) | Görüntüleme : 2207 | Yanıtlar : 19

Deivid cevap verdi!.. (semihin sakatlanması moral bozdu)

Deivid cevap verdi!..

İlk hazırlık karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe, Avusturya 3. Ligi takımlarından St. Pölten'ını 2-0 yendi. Geçen sezondan beri takımdan gönderileceği iddia edilen Brezilyalı futbolcu Deivid attığı goller ve performansıyla ayakta alkışlandı ve bu haberlere adeta cevap verdi...

Fenerbahçe'de teknik direktör Zico ilk 11'de hiçbir yeni transfere yer vermedi. Fenerbahçe sahaya Serdar, Can, Edu, Uğur, Önder, Deniz, Aurelio, Tümer, Deivid, Semih ve Kezman ilk 11'i ile çıktı. Öğlen saatlerinde kampa katılan Roberto Carlos ise yorgun ...
Read more : Deivid cevap verdi!.. (semihin sakatlanması moral bozdu) | Görüntüleme : 1118 | Yanıtlar : 2

Ve R.Carlos kampta

Ve R.Carlos kampta

Fenerbahçe'nin Real Madrid'den transfer ettiği yıldız oyuncu Roberto Carlos sarı lacivertli takımın Avusturya kampına katıldı.
Resim

İspanya Ligi geç bittiği için teknik direktör Zico'dan özel izin alan ve Fenerbahçe'nin ilk etap kampına katılmayan Brezilyalı oyuncu, tatilinin ardından bugün kampa katıldı. Uçakla Viyana'ya gelen Roberto Carlos'u havalimanında Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı karşıladı. 50 kadar sarı lacivertli taraftarda havalimanına gelerek yıldız oyuncuya sevgi gösterilerinde bulunup, çiçek verdiler. Volkan Ballı ile birlikte ...
Read more : Ve R.Carlos kampta | Görüntüleme : 796 | Yanıtlar : 0

Mondi unutulmadı!

Mondi unutulmadı!
Resim

Köln ile hazırlık maçına çıkan G.Saray, eski futbolcusu Kolombiyalı Mondragon'u unutmadı. G.Saray'a yıllarca hizmet eden ve başarılarda büyük pay sahibi olan Mondragon'a Adnan Polat maçtan önce bir teşekkür plaketi verdi.

Ali Faryd Mondragon'a Galatasaray'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Polat başarılarının devamını dilerken Sarı-kırmızılı taraftarlar da tecrübeli kaleciyi ayakta alkışladı. Öte yandan maçtan önce G.Saraylı futbolcular ile Mondragon arasında duygu dolu anlar yaşandı. G.Saraylı futbolcular çok sevdikleri Mondragon ile uzun süre hasret ...
Read more : Mondi unutulmadı! | Görüntüleme : 904 | Yanıtlar : 0

Aslan Mondragon'a takıldı

Aslan Mondragon'a takıldı

İsviçre'de sezonun ilk kupasını kazandıktan sonra Almanya'ya geçerek Köln ile hazırlık maçına çıkan G.Saray sessiz kaldı.

Aslan 3.hazırlık maçında Köln'ü geçemedi ve karşılaşma golsüz sona erdi. Christoph Daumlu Köln'de Mondragon'un yanı sıra eski Fenerbahçeli Ümit Özat da forma giydi. Birçok futbolcusundan yoksun olarak maça çıkan G.Saray'ın Ümit Karan ve Necati ile gelişen atakları eski G.Saray kalecisi Mondragon'un ellerinde eridi. Bu maç öncesi G.Saray kulübü Mondragon'a bir teşekkür plaketi verdi.

G.Saray'ın Almanya'daki ilk ...
Read more : Aslan Mondragon'a takıldı | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148395 ileti • Toplam 45861 başlık • Toplam 24945 üye

x