Zaman: Cum Mar 14, 2025 21:58

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Kartal'ı Tello kurtardı!

Kartal'ı Tello kurtardı!

Beşiktaş ilk ciddi hazırlık maçında Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Hamburg ile karşılaştı. Copa Amerika'nın düzenlendiği Venezuella'da olay çıkardığı iddiasıyla 20 maç ceza alan Tello Beşiktaş'ın tek golünü kaydetti. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam Hamburg karşısında yeni transferler Cisse, Rüştü, Mehmet Yozgatlı'ya da şans verdi. Bu futbolcuların yanı sıra genç Batuhan da forvette şans buldu. Sağlam ikinci yarının hemen başında ise Tello'yu sahaya sürdü. Tello gelir gelmez ilk golünü kaydetti. 50.dakikada ...
Read more : Kartal'ı Tello kurtardı! | Görüntüleme : 775 | Yanıtlar : 0

Tello:"Beni Beşiktaş'ın büyüklüğü getirdi"

"Beni Beşiktaş'ın büyüklüğü getirdi"

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello, ülkesinin milli takımında aldığı 20 maç cezayı kesinlikle hak etmediğini ve sarhoş bir takım arkadaşının yaptığı taşkınlıkların kurbanı olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kampına dün akşam katılan Tello, sabah yapılan antrenman sonrasında bir basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş'ın ligdeki hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Şilili futbolcu, "Avrupa arenasında mücadele edeceğimiz Şampiyonlar Ligi'nde de gideceğimiz en üst noktaya kadar çıkmak arzusundayız. Benim şahsi olarak hedefim ise Sporting Lizbon'daki gibi başarılı olmak ...
Read more : Tello:"Beni Beşiktaş'ın büyüklüğü getirdi" | Görüntüleme : 911 | Yanıtlar : 0

fenerbahce kalecileri iddaalı konustu:"Kale emin ellerd

"Kale emin ellerde"

Fenerbahçe'nin file bekçileri Volkan, Serdar, Mert ve Volkan Babacan Sarı - lacivertli takımın kalesinin emin ellerde olduğunu söylediler.

Geçen sezon kötü bir perfonmans sergilediğini belirten Volkan Demirel, "Geçen sene Rüştü ağabeyin sakatlığından dolayı kalede ben ve Serdar vardık. Sonuçta takım şampiyon oldu. Şu anda Serdar ben ve genç arkadaşlar var. Fenerbahçe kalesi hiçbir zaman boş kalmamıştır. Her zaman emin ellerde olmuştur. Allah da yardım ederse bu sene de başarılı oluruz. Geçen sene ...
Read more : fenerbahce kalecileri iddaalı konustu:"Kale emin ellerd | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 0

Celalettin Kolot:“Feldkamp annem ile aynı yaşta“

“Feldkamp annem ile aynı yaşta“

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu ifade ederek, "Benim annem 70 yaşında, Feldkamp da 73 yaşında" dedi.

Beşiktaşlı yönetici, ilerleyen günlerde 2 transfer yapacaklarını ve birinin defans oyuncusu olacağını ifade ederek, "Defansa tecrübeli uzun boylu ve savaşçı birisini arıyoruz. Kritik maçlarda kritik hatalar yapmamak istiyoruz. Tecrübe derken, Avrupa liglerinde oynadığı süre ile ilgili. Yaşı önemli değil. İngiltere veya İspanya Ligi'nde oynayan ...
Read more : Celalettin Kolot:“Feldkamp annem ile aynı yaşta“ | Görüntüleme : 936 | Yanıtlar : 0

Özhan Canaydın:"UEFA'yı bizden başkası alamaz"

"UEFA'yı bizden başkası alamaz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, sportif alanda elde edilen başarıların ülke tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, devletin kulüplere daha fazla destek olması gerektiği fikrini savundu.

Galatasaray TV'deki "Dip Not" programına konuk olan Canaydın, çeşitli konularda açıklamalar yaptı.

Özellikle büyük kulüplere avanta sağlandığı şeklindeki yaklaşımlara katılmadığını vurgulayan Canaydın, bütün kulüplerin kamu yararına çalışan dernek olduğunu ifade ederek, "Büyük kulüpler, Anadolu kulüpleri dahil hepimiz kamu yararına derneğiz. Spor kulüpleri, bulunduğumuz şehirleri ve devletimizi ...
Read more : Özhan Canaydın:"UEFA'yı bizden başkası alamaz" | Görüntüleme : 890 | Yanıtlar : 0

Colin Kazım Richards:"Çok sıkı bir taraftarımız var&

"Çok sıkı bir taraftarımız var"

Fenerbahçe'nin bu seneki yeni transferlerinden Colin Kazım Richards ve İlhan Parlak ile sarı lacivertlilerin genç defans oyuncusu Can Arat, FBTV'de samimi açıklamalarda bulundular.

Sarı lacivertlilerin Premier Lig'den transfer ettiği Milli futbolcumuz Kazım, en büyük özelliğinin kaybetmeye tahammülünün olmaması olduğunu söyledi:

“Çok büyük bir kulübe geldim. Fenerbahçe’yi tanıyordum. Geldiğim ilk günden bu yana bunu yakından hissediyorum ve her geçen gün daha iyi anlıyorum.”

“En büyük özelliğim kaybetmeye tahammülümün olmaması. Kaybetmemek için ...
Read more : Colin Kazım Richards:"Çok sıkı bir taraftarımız var& | Görüntüleme : 915 | Yanıtlar : 0

Trabzon UEFA aşkına fk vllaznia:0 trabzonspor:4

Trabzon UEFA aşkına
http://img104.imageshack.us/img104/5232/newsmansetresim0myusufscz3.jpg

InterToto Kupası 2. tur rövanşında Vllaznia'ya konuk olan Trabzonspor, rakibini bu kez 4-0 mağlup ederek tur atladı. Temsilcimizin 3. turdaki rakibi ise Romanya'nın Otelul ekibi oldu.

İlk maçtaki 6-0'lık avantaj nedeniyle Arnavutluk ekibi Vllaznia karşısında kendini sıkmayan Trabzonspor, ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandı. İlk 45 dakikanın en net pozisyonunu Vllaznia yakaladı. 39. dakikada Kaçi'nin sert vuruşu direkten döndü. İkinci yarıya çok iyi başlayan temsilcimiz, 47. ve 89.dakikalarda Umut, 49. dakikada Yattara ...
Read more : Trabzon UEFA aşkına fk vllaznia:0 trabzonspor:4 | Görüntüleme : 925 | Yanıtlar : 0

Gençler'de 2. etap başlıyor

Gençler'de 2. etap başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İlhan Cavcav Tesisleri'nde tamamlayan, 2. etap çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Avusturya'nın Socheau kasabasında 12 gün sürecek 2. etap çalışmaları öncesinde tesislerde toplanan futbolcular ve teknik ekip, hareketten önce basın mensuplarına topla halde poz verdi. Futbolcuların bir hayli neşeli ve moralli oldukları görüldü.

Avusturya seyahati öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından ...
Read more : Gençler'de 2. etap başlıyor | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 0

Kezman carlosu eleştirenlere kızdı:Gülüp geçmek lazım

"Gülüp geçmek lazım"

Fenerbahçe'nin geçen sezon büyük ümitlerle transfer ettiği ancak bekleneni alamadığı Mateja Kezman yeni sezon için oldukça iddialı !.. Geçen sene verimli olamadığını kabul eden Sırp yıldız, buna rağmen kendisine büyük destek veren Fenerbahçe taraftarına borçlu olduğunuğu ve bu sezon en az 20 gol atacağını söyledi. Kezman Roberto Carlos hakkındaki tartışmalara da tepki gösterdi.
FBTV'ye konuşan Kezman şunları söyledi:

“Oldukça farklı bir kamp programıyla hem kondisyon, hem taktik yönünden çok iyi çalışıyoruz. Bu ...
Read more : Kezman carlosu eleştirenlere kızdı:Gülüp geçmek lazım | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 0

Lugano'dan 2. ağır darbe !..

Lugano'dan 2. ağır darbe !..

Copa America Yarı Final penaltı atışlarında topu kaleciye teslim ederek Uruguay'ın final hayallerini suya düşüren Fenerbahçeli Lugano takımına bir darbe de üçüncülük maçında vurdu !..
Uruguay Milli Takımı'nın en çok güvenilen isimlerinden biri olan Diego Lugano, Meksika ile oynadıkları üçüncülük maçında sebep olduğu penaltı ve gördüğü kırmızı kartla bir kez daha büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Uruguay'ın 22. Abreu'nun attığı golle 1-0 öne geçtiği maçın 36. dakikasında ceza sahasında rakibine ...
Read more : Lugano'dan 2. ağır darbe !.. | Görüntüleme : 884 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148395 ileti • Toplam 45861 başlık • Toplam 24945 üye

x