Zaman: Prş Mar 20, 2025 0:08

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Sabah'ta İstifa Üzerine İstifa...

Fatih Altaylı Kimleri Suçladı?
Resim

Sabah'ın görevden alınan yayın yönetmeni veda konuşmasında isim vererek Ergun Babahan ve Takvim yazarı Nazlı Ilıcak'ı suçladı.

Fatih Altaylı yazdı:TMSF yönetimi Yılmaz Özdil'in sayfasını değiştirmek istedi. 'Bana bu adamı üçüncü sayfadan alıp, Emre Aköz'ün olduğu siyah-beyaz sayfaya (künye sayfası) atın' dediler. İtiraz ettim, tek muhalif yazarımız o dedim. Bu gazetede birlik kalmamıştı.

Oysa ben Hürriyet'ten sıkıldığım için Sabah'a gelmiştim. Beni bu genç ekip heyecanlandırmıştı. Ama eski kurtlar rahat durmadı. Ergun Babahan ...
Read more : Sabah'ta İstifa Üzerine İstifa... | Görüntüleme : 1015 | Yanıtlar : 6

Sanal Aleme Damga Vuran Fotoğraf

14 Nisan Pazar günü yapılan Türkiye tarihinin en geniş katılımlı mitinglerinden olan Cumhuriyet Mitingi çok konuşuldu, çok tartışıldı.

Mitinge katılım ne kadar oldunun yanı sıra, atılan sloganlar ve pankartlarda gündemi günlerce meşgul etti.

Ancak mitingde öyle bir kare vardı ki bütün medya o anı atladı. Bir amatör fotoğrafçının çektiği bu kare şimdi mail zincirinde rekor kırıyor. Herkes birbirine bu fotoğrafı gönderiyor.

İşte o kare;

Resim

- Kaynak -
Read more : Sanal Aleme Damga Vuran Fotoğraf | Görüntüleme : 2144 | Yanıtlar : 18

Türkiye insanlık dersi vermeye devam ediyor

TÜRKİYE’den IRAK’lı MÜLTECİLERE EK YARDIM

Türkiye, Iraklı mülteciler için kullanılmak üzere BM Mülteciler Yüksek Komiserliğine (BMMYK) 2,5 milyon dolar ek katkı yapacağını açıkladı.

BMMYK'dan bugün yayımlanan basın bültenine göre, komiserliğin İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlediği ve dün sona eren Iraklı mülteciler konferansında Türkiye adına yapılan konuşmada, Türkiye'nin yakın zamanda BMMYK'ya, Iraklı mülteciler için Suriye'deki operasyonlarda kullanılmak üzere 500 bin dolar transfer ettiği hatırlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'yi temsil eden Irak Özel Temsilci Yardımcısı Murat Özçelik, Türk ...
Read more : Türkiye insanlık dersi vermeye devam ediyor | Görüntüleme : 738 | Yanıtlar : 3

"Oğlum erken döndün"

http://www.yalniz-kurt.com/images/res/sehit_taskin.jpg

Kütahya bugün şehidine ağladı. Siirt’te terör örgütü ile çatışmaya giren Hüseyin Taşkın, terhisine 3 ay kala şehit düştü. Şehadet haberi dün aileye Tavşanlı protokolu tarafından verilirken, Şehidin cenazesi bugün Tavşanlı’da defnedildi

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Hüseyin Taşkın önceki gün Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesine giderken, PKK militanlarının açtığı ateş neticesine Şehit oldu.

Şehidin dün akşam Kütahya'ya gelen cenazesi, bugün Tavşanlı Devlet Hastanesi morgundan alınarak Cumhuriyet Meydanı’na getirildi.

Taşkın’ın naaşı, cenaze aracıyla ...
Read more : "Oğlum erken döndün" | Görüntüleme : 1063 | Yanıtlar : 7

Türkler'in tarih öncesi müthiş buluşu!

Hulki Cevizoğlu, 12 yıldır televizyon klasiği haline gelen Ceviz Kabuğu'yla Kanaltürk ekranlarında gündem yaratmaya devam ediyor.
--------------------------------------------------------------------------------

TÜRKLER’İN TARİH ÖNCESİ MÜTHİŞ BULUŞU-2..

BATI, YÜZYILLARCA TÜRKLER’İ BARBAR VE GÖÇEBE OLARAK TANITTI; SAHTE BİR TARİH YAZDI... İŞİN KÖTÜSÜ BUNU BİZLERE DE KABUL ETTİRDİ!.. ŞİMDİ, BATI’NIN BU “YALAN PROPAGANDASI” YENİ BELGELERLE BİR KEZ DAHA ÇÜRÜTÜLÜYOR..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN “TÜRK ÖĞÜN, GÜVEN, ÇALIŞ” VE “TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR” SÖZLERİNİ BİR KEZ DAHA DOĞRULAYAN BİLİMSEL GERÇEKLER..

TÜRKLER, AVRUPALILARDAN 700 YIL ÖNCE ...
Read more : Türkler'in tarih öncesi müthiş buluşu! | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 3

Kınıyorum... / 16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu

Kınıyorum...

Hablemitoğlu...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu menfur saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Neve Şalom, Beth Israel...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu alçakça saldırıları lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

HSBC, konsolosluk.
İçişleri Bakanı Aksu, "bu alçakça saldırıları lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Kuşadası'nda patlama...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu saldırıyı lanetliyorum, şiddetle, nefretle kınıyorum" dedi.

İstanbul'da polis şehit...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu menfur saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Rahip Santoro...
İçişleri Bakanı Aksu, "yaşam ha kkına yapılan ...
Read more : Kınıyorum... / 16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu | Görüntüleme : 1043 | Yanıtlar : 9

Gözünü Çankaya'ya dikmiş bir Fakir!!??

http://www.yenicaggazetesi.com/yazar_resimleri/israfilkumbasar.jpg

Cumhurbaşkanlığı makamına göz diken bir fakir (!)
BOP Eş Başkanı Tayyip Erdoğan, iktidara geldiği günden itibaren, dünyanın ‘kendi yüzü suyu hürmetine’ yaratıldığını zannediyor, ‘burnundan’ kıl aldırmıyordu!..
İktidara gelir gelmez, kendisini ‘kurtarıcı’ olarak algılayıp partisine oy veren ‘mazlum’ kitlelere sırtını dönmüş, kapalı kapılar ardında ‘küresel’ güçler ve onların ‘yerli’ acentaları ile kolkola girmişti!..
‘Parti içi demokrasi’ söylemini askıya almış, yapılan ilk kongrede ‘bütün yetkileri’ elinde toplayarak adeta ‘tek adam diktatörlüğünü’ ilan etmişti!..
Öyle ki, “Akan ...
Read more : Gözünü Çankaya'ya dikmiş bir Fakir!!?? | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 1

Vur Mehmedim , 8 günde 29 hayvan leşi ....

http://www.yalniz-kurt.com/images/resimler/les.jpg

Mehmetçik,Doğu ve Güneydoğu’da yaptığı başarılı operasyonlarla,8 günde 29 teröristi ölü olarak ele geçirip 43 bölücü teröristi de etkisiz hale getirdi.3 PKK’lı da teslim oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tunceli’de yoğun operasyonlarını sürdürürken, yurt genelinde yaptığı başarılı operasyonlarla da, 8 günde 29’u ölü ele geçirilen, toplam 43 bölücü teröristi etkisiz hale getirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, 8 Nisan-16 Nisan tarihleri arasında bölücü örgüte yönelik yaptığı operasyonların bilançosu çıkarttı. Mehmetçiğin halen operasyonu sürdürdüğü Tunceli dışında da çalışmaları sonuç ...
Read more : Vur Mehmedim , 8 günde 29 hayvan leşi .... | Görüntüleme : 805 | Yanıtlar : 3

Bahçeli'den Mumcu'ya: Seçime Katılmayın!

Resim

ERKAN Mumcu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'i ziyaret ederek, cumhurbaşkanlığı seçim süreci konusunda görüşlerini aldı.

Bahçeli ile görüşmesinden sonra açıklama yapan Mumcu "Cumhurbaşkanlığı makamının özelliği bulunduğunu düşünüyorlar. Geniş bir uzlaşmayla birinin seçilmesini istiyorlar. İktidar partisinin çoğunluk iradesini yeterli gören yaklaşımını onaylamadıkları izlenimi edindim. Uzlaşmaya yanaşmamanın yalnızlaşmak demek olacağını söylediler" dedi

Bahçeli ise partisinin cumhurbaşkanlığı konusundaki görüşlerini Mumcu'ya aktarırken, "Devletin birliğini ve bütünlüğünü temsil eden bir makam Erdoğan'a ...
Read more : Bahçeli'den Mumcu'ya: Seçime Katılmayın! | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 1

Barzani'nin sitesi Malatya'yı gösterdi

Resim

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin internet sitesi, Malatya’da bulunan Zirve Yayınevi’nde gerçekleşen saldırıyı “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayınladı.

Malatya’da yaşanan saldırı dünyanın gözünü tekrar Türkiye’ye çevirirken olay pek çok ülkede olduğu gibi Irak’ta da yankı buldu. Ancak Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Mesut Barzani’nin internet sitesi olarak bilinen Peyamner’in, söz konusu olayı “Dünya Haberleri” değil “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayınlaması dikkat çekti.

Saldırıyı “Kürdistan-Malatya’da Şok Cinayet...” başlığıyla duyuran internet sitesinin, Türkiye’nin ile bazı haberleri ...
Read more : Barzani'nin sitesi Malatya'yı gösterdi | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148410 ileti • Toplam 45872 başlık • Toplam 24946 üye

x