Zaman: Cum Mar 21, 2025 4:28

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Kınıyorum... / 16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu

Kınıyorum...

Hablemitoğlu...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu menfur saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Neve Şalom, Beth Israel...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu alçakça saldırıları lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

HSBC, konsolosluk.
İçişleri Bakanı Aksu, "bu alçakça saldırıları lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Kuşadası'nda patlama...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu saldırıyı lanetliyorum, şiddetle, nefretle kınıyorum" dedi.

İstanbul'da polis şehit...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu menfur saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Rahip Santoro...
İçişleri Bakanı Aksu, "yaşam ha kkına yapılan ...
Read more : Kınıyorum... / 16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu | Görüntüleme : 1043 | Yanıtlar : 9

Gözünü Çankaya'ya dikmiş bir Fakir!!??

http://www.yenicaggazetesi.com/yazar_resimleri/israfilkumbasar.jpg

Cumhurbaşkanlığı makamına göz diken bir fakir (!)
BOP Eş Başkanı Tayyip Erdoğan, iktidara geldiği günden itibaren, dünyanın ‘kendi yüzü suyu hürmetine’ yaratıldığını zannediyor, ‘burnundan’ kıl aldırmıyordu!..
İktidara gelir gelmez, kendisini ‘kurtarıcı’ olarak algılayıp partisine oy veren ‘mazlum’ kitlelere sırtını dönmüş, kapalı kapılar ardında ‘küresel’ güçler ve onların ‘yerli’ acentaları ile kolkola girmişti!..
‘Parti içi demokrasi’ söylemini askıya almış, yapılan ilk kongrede ‘bütün yetkileri’ elinde toplayarak adeta ‘tek adam diktatörlüğünü’ ilan etmişti!..
Öyle ki, “Akan ...
Read more : Gözünü Çankaya'ya dikmiş bir Fakir!!?? | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 1

Vur Mehmedim , 8 günde 29 hayvan leşi ....

http://www.yalniz-kurt.com/images/resimler/les.jpg

Mehmetçik,Doğu ve Güneydoğu’da yaptığı başarılı operasyonlarla,8 günde 29 teröristi ölü olarak ele geçirip 43 bölücü teröristi de etkisiz hale getirdi.3 PKK’lı da teslim oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tunceli’de yoğun operasyonlarını sürdürürken, yurt genelinde yaptığı başarılı operasyonlarla da, 8 günde 29’u ölü ele geçirilen, toplam 43 bölücü teröristi etkisiz hale getirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, 8 Nisan-16 Nisan tarihleri arasında bölücü örgüte yönelik yaptığı operasyonların bilançosu çıkarttı. Mehmetçiğin halen operasyonu sürdürdüğü Tunceli dışında da çalışmaları sonuç ...
Read more : Vur Mehmedim , 8 günde 29 hayvan leşi .... | Görüntüleme : 805 | Yanıtlar : 3

Bahçeli'den Mumcu'ya: Seçime Katılmayın!

Resim

ERKAN Mumcu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'i ziyaret ederek, cumhurbaşkanlığı seçim süreci konusunda görüşlerini aldı.

Bahçeli ile görüşmesinden sonra açıklama yapan Mumcu "Cumhurbaşkanlığı makamının özelliği bulunduğunu düşünüyorlar. Geniş bir uzlaşmayla birinin seçilmesini istiyorlar. İktidar partisinin çoğunluk iradesini yeterli gören yaklaşımını onaylamadıkları izlenimi edindim. Uzlaşmaya yanaşmamanın yalnızlaşmak demek olacağını söylediler" dedi

Bahçeli ise partisinin cumhurbaşkanlığı konusundaki görüşlerini Mumcu'ya aktarırken, "Devletin birliğini ve bütünlüğünü temsil eden bir makam Erdoğan'a ...
Read more : Bahçeli'den Mumcu'ya: Seçime Katılmayın! | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 1

Barzani'nin sitesi Malatya'yı gösterdi

Resim

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin internet sitesi, Malatya’da bulunan Zirve Yayınevi’nde gerçekleşen saldırıyı “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayınladı.

Malatya’da yaşanan saldırı dünyanın gözünü tekrar Türkiye’ye çevirirken olay pek çok ülkede olduğu gibi Irak’ta da yankı buldu. Ancak Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Mesut Barzani’nin internet sitesi olarak bilinen Peyamner’in, söz konusu olayı “Dünya Haberleri” değil “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayınlaması dikkat çekti.

Saldırıyı “Kürdistan-Malatya’da Şok Cinayet...” başlığıyla duyuran internet sitesinin, Türkiye’nin ile bazı haberleri ...
Read more : Barzani'nin sitesi Malatya'yı gösterdi | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 0

Hayır Aday Olmayacak !

Resim

Başbakan Erdoğan , AKP MKYK toplantısında hangi kararı açıkladı?

--------------------------------------------------------------------------------

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , AKP MKYK toplantısında, "Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını açıkladığı" iddia edildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ına aday olmayacağı yönündeki kanaat MKYK'da yaptığı, ''Sürpriz olabilir'' sözlerinden sonra oluştu. Bu sözler bazı MKYK üyeleri tarafından, ''Erdoğan aday olmayacak.'' diye değerlendirildi.

HAYIR ADAY OLMAYACAK

Buna karşılık bazı MKYK üyeleri yakın çevrelerine, Erdoğan'ın aday olmayacağını net bir şekilde ifade ettiği bilgisini verdi.

Erdoğan'ın aday olmaması halinde ...
Read more : Hayır Aday Olmayacak ! | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 0

Büyükanıt'ın Atatürk'e mektubu

Resim

Selanik'e gelen Genelkurmay başkanı Büyükanıt, Atatürk evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ata'ya mektup yazdı.

--------------------------------------------------------------------------------

Balkan ülkeleri genelkurmay başkanlarının ilk toplatısı için Selanik'e gelen Genelkurmay başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, kentteki Türkiye Başkonsolosluğu'nun bahçesindeki Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

İşte Org. Büyükanıt'ın hatıra defterine yazdıkları...

Resim

Etik Haber
Read more : Büyükanıt'ın Atatürk'e mektubu | Görüntüleme : 1660 | Yanıtlar : 0

TMSF, Hazineye çeyrek milyar dolar daha

TMSF, Hazine'ye çeyrek milyar dolar daha
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hazine'ye 2007 yılındaki üçüncü ödemesini bugün 250 milyon Amerikan doları olarak gerçekleştirdi. Bu ödeme ile birlikte TMSF'nin 2001 yılından bu yana yaptığı toplam ödeme 7 milyar 55 milyon dolara ulaştı.

Bankacılık sisteminin yeniden yapılandırılmasının finansmanı kapsamında TMSF'na ikrazen ihraç edilen Özel Tertip Devlet İç Borçlanma Senetlerinden (DİBS) doğan Hazine alacakları kapsamında, Hazine'ye 2007 yılındaki üçüncü ödemesini 250 milyon Amerikan doları olarak gerçekleştirdi. Bu ödeme ...
Read more : TMSF, Hazineye çeyrek milyar dolar daha | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 0

Ali Dinçer'in cenaze töreni buzları eritti

Ali Dinçer'in cenaze töreni buzları eritti
Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili Ali Dinçer, Kocatepe Camisinde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

Erdoğan: Köşk kararını açıkladığımızda herkes şok olacak

Dinçer'in cenazesi TBMM'de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisine getirildi. Dinçer'in eşi Yıldız İbrahimova ve kardeşi Tahir Dinçer tabutun başında, annesi ve diğer yakınları da avluda taziyeleri kabul etti. Bu arada tabutun başındaki Ankara seğmenleri de dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ...
Read more : Ali Dinçer'in cenaze töreni buzları eritti | Görüntüleme : 1499 | Yanıtlar : 0

ABDli Amiralden itiraf: Türkleri iknaya çalışıyoruz

ABD'li Amiral'den itiraf: Türkleri iknaya çalışıyoruz
ABD donanma komutanı Amiral William Fallon, PKK terörü dolayısıyla Türkiye'nin, kuzey Irak'a operasyon düzenlemeyeceğini umduğunu ve ''Türkleri, bunun iyi fikir olmadığına ikna etmeye çalıştıklarını'' söyledi.

ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nde 2008 yılı ulusal savunma bütçesine ilişkin oturumda konuşan Fallon, milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Fallon, Cumhuriyetçi Partili Virginia Milletvekili Jo Ann Davis'in, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın basında yer alan kuzey Irak'la ilgili sözlerine işaret ederek, Türkiye'nin kuzey Irak'a girmesi ...
Read more : ABDli Amiralden itiraf: Türkleri iknaya çalışıyoruz | Görüntüleme : 810 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148417 ileti • Toplam 45879 başlık • Toplam 24947 üye

x