Zaman: Cmt Mar 15, 2025 11:32

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Angela Merkel'den Türkiye gafı

Angela Merkel'den Türkiye gafı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB'nin 50'nci yıldönümü kutlamaları sırasında, Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'a verdiği hediye ile büyük bir gafa imza attı.

Merkel, Cumhurbaşkanı Chirac'a katıldığı son AB zirvesi olması nedeniyle bir 18'inci yüzyıl bira kupası hediye etti.

Üzerinde Napolyon'un 1799 yılında Mısır'da, Osmanlı güçlerine karşı kazandığı askeri zaferi simgeleyen bir kabartmayla süslenmiş olan kupa, soğuk duş etkisi yarattı.

Gözlemciler bu kupanın, AB'nin 50'nci yıl kutlamalarına davet edilmeyen Türkiye'nin, AB'nin ...
Read more : Angela Merkel'den Türkiye gafı | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 6

Medya ve Etik

TAKVİM BUGÜN DE ZAFER MUTLU'YU MANŞET YAPTI
24.03.2007

Vatan gazetesinin Sabah'ın sahibi Turgay Ciner hakkındaki kaçak kat haberlerine karşılık, ikinci kez Takvim'den geldi: Tarla Zaferi...

Yalnız kolej arsasına değil komşu tarlaya da kondu
Belediyenin izni gerekiyor

Tarla Zaferi

Halkın arazisine kolej diken, mahkemenin "yıkım" kararına direnen Zafer Mutlu, aynı yerde 79 dönüm daha tahsis almış .

Eyüp Belediyesi'nin arazisine kolejkondu yapan, belediyenin yıkım kararına araya hatırlı isimleri koyarak direnen, mahkeme kararına uymayan Zafer Mutlu, ilçedeki ...
Read more : Medya ve Etik | Görüntüleme : 1132 | Yanıtlar : 1

Alt Kimlik-Üst Kimlik,Hepimiz Ermeniyiz...

''Kim''yager

Alt kimlik üst kimlik, hepimiz Ermeni'yiz, atalarımız Truvalı'ydı, galiba İyonyalı'yız falan derken, olacağı buydu...
Bir gazete anket yapıyor:
"Biz kimiz?"

Toplum mühendislerini biliyorduk...
Bunlar kim'yager...
Onun için soruyorlar millete:
"Biz kimiz?"

Ben söyleyeyim...
Sizi leylekler getirdi yavrum.

İnsan durup dururken, kendine DNA testi yaptırır mı kardeşim...
"Acaba ben kimim?"
Şüphen mi var?

Düşünsenize, koskoca gazetenin kelli felli yazarları, almışlar ellerine saç örneklerini, Adli Tıp'ın kapısını çalıyor. Tak tak tak...
- Kim o?
- Bilmiyoruz... ...
Read more : Alt Kimlik-Üst Kimlik,Hepimiz Ermeniyiz... | Görüntüleme : 1071 | Yanıtlar : 5

Atatürk'ün Selanik'de Yırtılan Ziyaretci Defteri...

Bana e-mail yoluyla ulaşmış bir slayt bunları pek sallamam ama gerçekden sonuna kadar büyük bir zevk ve keder ile okuyacak izleyeceksiniz bugünkü başımızdaki insancığı ve kandaşlarını çok güzel anlatmış...
Buyrun Link;
http://www.dosyaekle.com/do2.php?x=2363 ... rchive.rar
Read more : Atatürk'ün Selanik'de Yırtılan Ziyaretci Defteri... | Görüntüleme : 1093 | Yanıtlar : 0

ATATÜRK'e hakaret eden Yunanlılar

Yunanistan-Türkiye maçının ilk yarısı bitti.Bu mesajı devre arasında yazıyorum.
Çok kızgınım,sinirliyim.
Çünkü Yunan kalesinin sol tarafına düşen bölümdeki iktidarsız bazı Yunanlılar ATATÜRK'e çok ağır hakaret içeren İngilizce bir pankartı milli takım her atağa kalktığında açıyorlardı.
Elbette ki homoseksüel olduklarına şüphem olmayan o şerefsizlerin bu hakaretleri ATAmızın saygınlığını azaltmaz ama yine de ekran başında o pankartı görünce kan beynime sıçradı.
Maçın sonucu ne olur bilmiyorum ama o iktidarsız homoseksüellerin evlerine üzgün gitmelerini son zamanlarda hiçbir şeyi ...
Read more : ATATÜRK'e hakaret eden Yunanlılar | Görüntüleme : 1074 | Yanıtlar : 6

Mekke Las Vegas'a dönüyor

İsrail'in arkeolojik araştırma adını verdiği ancak asıl amacı Süleyman Mabedini yeniden inşa etmeyi amaçlayan Mescid-i Aksa'daki kazı çalışmaları son olarak İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Türkiye ziyareti sırasında büyük bir krize neden oldu. Kazı çalışmalarını yerinde incelemek için, Başbakan Tayip Erdoğan'ın bir teknik heyet gönderme talebi Olmert tarafından kabul edildi. İsrail içinde egemenlik tartışmalarına neden olan heyet, önceki gün Kudüs'e gitti. İki günlük incelemeden sonra bir raporla Türkiye'ye dönecekler.

Kudüs'ün ve Mescid-i Aksa'nın Müslümanlar ...
Read more : Mekke Las Vegas'a dönüyor | Görüntüleme : 1891 | Yanıtlar : 2

Tayyip ve İşleri

TAYYIP-GUL NASIL GELDILER...ISLAMI SOYLEMLERLE...

DIN CAGRISIMI OLMASA BIZ OY VERIRMIYDIK......HAYIR..
PEKI...SIMDI NE YAPIYORLAR......

NE YAPTIKLARI ASAGIDA...ALLAH BILIR NE YAPACAGINI...

ALLAH BUYUK.....

Başbakan'ın Oğlu Gemi Almış!..

Gemiyi satan işadamı da İETT arazisi ihalesini kapmış... Tesadüfe bakın!..
En iyisi ben bu muhteşem öyküyü size baştan anlatayım... Önceki gün yayımlanan Vatan gazetesinin manşeti şöyleydi:
- Başbakan'ın oğlu gemi aldı!..
Gıda dağıtım işinden denizcilik sektörüne geçen Başbakan'ın büyük oğlu Burak Erdoğan ve ortağı, Safran 1 adlı ...
Read more : Tayyip ve İşleri | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 2

Tespih...

Tespih...

Türkiye'nin en zengin insanı kim?
Satan.

Evet, Türkiye'nin en zengin insanı, malını mülkünü yabancıya satan bir işadamı.

Halbuki, dünyanın hangi gelişmiş ülkesine giderseniz gidin, o ülkenin en zengin insanı, mutlaka "üreten" işadamıdır.
Bizde, satan.

O yüzden, kamuya ait arazi elin Arap'ına satılınca bütün gazetelerimize mutluluk verici, müjde dolu kelimelerle manşet oldu...
"Türkiye kazandı..."
"Burma bilezik..."
"Şeyh bereketi..."

Neden mutluyuz? Sattık çünkü.

Milletin malını mülkünü sattıkları zaman, seviniyor bu ülkenin basını... Hele yabancıya satıldıysa, ayakta ...
Read more : Tespih... | Görüntüleme : 1016 | Yanıtlar : 2

Türk Hackerlardan DTP Operasyonu

bildiğimiz gibi Cyber-Protest Tim yine iş başında bu sefer pkk değil DTP

http://www.ahmetturk.com/ bu site çökertildi index yok ama

http://www.ayseltugluk.com/ bunda index var hemde pkklıların yüzünü kızartacak bir index

birde bildiğimiz gibi terorist başı

http://www.osmanbaydemir.com/

buda dtp resmi sitesi

http://www.dtpgm.org.tr/
Read more : Türk Hackerlardan DTP Operasyonu | Görüntüleme : 854 | Yanıtlar : 8

Kriz kapıda,uyarıyorum!!!

Azıcık geçmiş tecrübelerden bir şeyler öğrendim sanırım ve sizlerinde öğrenmiş olduğunuzu ümit ediyorum.Aşağıya yapıştıracağım bugünkü Hürriyet'teki haberin bana göre yorumunu da haberin altına yazacağım.

Sıcak para 73,5 milyar Dolar'a ulaştı

Türkiye’nin geçen yılın sonunda 64.9 milyar dolar olan yabancı kaynaklı sıcak para stoku bu yıl şubatta 8.5 milyar dolar artarak 73.5 milyar dolara kadar çıktı.

ANKA'nın Merkez Bankası, Merkezi Kayıt Kuruluşu, BDDK ve Hazine Müsteşarlığı verilerinden yaptığı hesaplamalara göre, yaşanabilecek bir ekonomik çalkantıda Türkiye piyasalarından ...
Read more : Kriz kapıda,uyarıyorum!!! | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148395 ileti • Toplam 45861 başlık • Toplam 24945 üye

x