Zaman: Cmt Mar 15, 2025 11:32

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Bir başkadır benim memleketim...

Bir başkadır benim memleketim...

ÖNCEKİ GÜN...

Saat 10.30: MHP Lideri, "Başbakan teröristbaşına sayın dedi" dedi.

Saat 10.31: CHP Lideri, "İki kere sayın dedi, şehitlerimize de kelle dedi" dedi.

Saat 10.32: Başbakan'ın büyük oğlunun, gemi aldığı ortaya çıktı.

Saat 10.35: Genç Parti ile Hür Parti, "Başbakan, sayın Öcalan dedi" diyerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Saat 13.00: Çankaya Köşkü'ne çıkmak için bir anket daha ortaya çıktı... AKP'li aday adayı sayısı 1'i kadın, 14'e çıktı.

Saat 22.00: Hüsamettin ...
Read more : Bir başkadır benim memleketim... | Görüntüleme : 1084 | Yanıtlar : 2

Türk Hackerlardan Nevruz Operasyonu

http://www.nevruzatesi.com

http://www.bijinewroz.com

http://www.kongra-gel.com

Cyber-Protest Timi kutluyorum ve devamını bekliyoruz
Read more : Türk Hackerlardan Nevruz Operasyonu | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 2

Ey Turk Uyan

Read more : Ey Turk Uyan | Görüntüleme : 983 | Yanıtlar : 0

Ey Kurt Uyan

Salak salak kurdistan hayali gorenlere ve militanlara ozel yapilmistir
Read more : Ey Kurt Uyan | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 6

Genelkurmay'dan Afişli Nevruz Kutlaması

Genelkurmay'dan Afişli Nevruz Kutlaması

Genelkurmay Başkanlığı sitesinin ana sayfasında Nevruz afişi yer aldı. İlköğretim öğrencisinin simgelediği afişte Genelkurmay Başkanlığı afişin üzerine " Huzur Barış getirmesi dileğiyle 'Yenigün Nevruz Bayramınız" Kutlu Olsun" ibareleri yeralıyor.

Kaynak: :arrow: http://www.tsk.mil.tr/

Resim
Read more : Genelkurmay'dan Afişli Nevruz Kutlaması | Görüntüleme : 968 | Yanıtlar : 5

Bir elinde Kuran, bir elinde duman

Bir elinde Kuran, bir elinde duman

Arena, Kuran'ı kullanarak çocuklara uyuşturucu içiren "Esrarcı Hoca"yı yakalattı.

Böylesi hiç görülmedi...

Dizinde Kuran, elinde esrarlı sigara…

Çevresine topladığı gençleri dini içerikli yalanlarla uyuşturucuya alıştıran “Otçu hoca” yakalandı.

:arrow: İşte “Otçu hoca”nın uyuşturucu seanslarından inanılmaz görüntüleri…

Kaynak

yuhhh artik yaaaa :mrgreen: :kikirik: ...
Read more : Bir elinde Kuran, bir elinde duman | Görüntüleme : 1085 | Yanıtlar : 5

Gazete "gaf"diye başlık atıyor ama takdir sizin

DTP'li Başkan'dan 'gerilla anneleri' gafı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Belediye Başkanı DTP'li Salih Yıldız, Nevruz kutlamalarında konuşmasında PKK'lı teröristleri ‘gerilla' olarak tanımladı. Yıldız, “Ben gözü yaşlı asker ailelerinin, gerilla ailelerinin anneleri ve herkes için Nevzruzun kutlu olmasını istiyorum” dedi.

Yüksekova İlçesi'nde DTP öncülüğünde 1 gün erken başlayan Nevruz kutlamalarında polisin yanı sıra, partililer arama noktası kurarak kutlama alanına girenleri tek tek aradı.

DTP bayraklarının çoğunlukta olduğu kutlamalarda Kürkçe şarkılar eşliğinde halay çekilirken Kürtçe, ‘Yaşasın Nevruz' sloganı ...
Read more : Gazete "gaf"diye başlık atıyor ama takdir sizin | Görüntüleme : 1066 | Yanıtlar : 0

Başbakan Siyaseti Bırakıyor mu?

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

BAŞBAKANLIKTAN VE MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İSTİFA EDEREK

SİYASETİ BIRAKIYOR MU?

RTE'nin tekrar nükseden (!) rahatsızlığı (!) başka bir arka plana sahip.

AKP'ye ait Balgat'taki çok önemli bir binada, yine RTE'ye çok yakın, harim-i ismete rahatlıkla ziyaret edebilen bir politikacı, "Başbakan sağlık sorunları sebebi ile hem Başbakanlık'tan, hem de milletvekilliğinden istifa edecek. Çok ciddi sağlık sorunları var. Göreve devam etmemesi yönünde hayli etkili telkinlerle karşılaşıyor."

Politikacı devamla, "Aldığım izlenim Cumhurbaşkanlığı'na adaylığı kesinlikle düşündüğü yönünde ...
Read more : Başbakan Siyaseti Bırakıyor mu? | Görüntüleme : 1138 | Yanıtlar : 2

Aselsan intiharlarının sırrı çözülemiyor

Aselsan'da çalışan 3 ODTÜ'LÜ gencin peşpeşe esrarengiz bir şekilde ölü bulunmasının sırrı çözülemiyor. Aselsan'da çalışan bürokratlar özellikle bilekleri kesilmiş olarak bulunan Hüseyin Başbilen intiharında cinayete kurban gitti kuşkusu taşıdıklarını söylüyorlar...

İntihar eden gencin ailesinin savcılığa müracaat edip dosyayı yeniden açtırdığı bildiriliyor. Bu arada en kritik soru ise şu: "Bu üç genç savunma sanayi konusunda hangi milli projelerde çalışıyorlardı"?

Bu sorunun cevabı bulanamıyor. Gizli tutuluyor. Aselsan'da görev yapan bir yetkili şöyle diyor:

Üç gencin bu şekilde ...
Read more : Aselsan intiharlarının sırrı çözülemiyor | Görüntüleme : 964 | Yanıtlar : 1

Bir CIA ajanının defterinden ilginç notlar!!!!!!!!!!!!!1

Genelkurmay, Türkiye'nin Kuzey Irak'a girdiği iddiasını yalanladı. Ancak Kuzey Irak’ta ısrarla tutulan PKK’nın Türkiye’yi tehlikeli bir çatışmaya çekmek istediği de bir gerçek. Peki, amaç ne? Gelin bu sorunun yanıtını bir CIA ajanının notlarında arayalım…

“Türk ordusu Kuzey Irak’a girdi!” Bu iddia Talabani yanlısı Pukmedia adlı bir siteye ait. Haberin iddiadan öteye geçmese bile önemli olması Türk basınında manşetlere taşınmasına yol açtı. Genelkurmay akşam üzeri yaptığı açıklamada bu haberi yalanladı ve 2000 yılından bu yana sınırötesi ...
Read more : Bir CIA ajanının defterinden ilginç notlar!!!!!!!!!!!!!1 | Görüntüleme : 1017 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148395 ileti • Toplam 45861 başlık • Toplam 24945 üye

x