Zaman: Çrş Nis 30, 2025 9:44

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Elektriğe zam yola çıktı. Hadi gözünüz aydın - Elektriğe 7 ay içinde kaç kez zam yaptılar ben sayısını unuttum.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun Resmi Gazete’de bugün yayımlanan kararlarına göre, elektrik piyasasındaki azami fiyat limiti yükseltildi. Kararın elektrik faturalarına da yansıması bekleniyor..

Söz konusu karar ile birlikte azami fiyat limiti megavat saat başına 2 bin liradan 4 bin liraya yükseltildi..

Kararın ardından ise akıllara "Elektrik Piyasasında tavan fiyat limitinde artış elektrik tüketim fiyatlarında da artışın habercisi mi?” sorusu geldi.

Azami fiyat limitinin enflasyon ve dövizden kaynaklı olarak yükseltmesi ile birlikte, enerji dağıtım şirketlerinin aldığı enerji ...

Sevr tam bir kölelik, tam bir yok ediliş anlaşmasıydı…

Biliyorsunuz, mısır püsküllü İngiliz ajanı’den tutun da, tarihçi geçinen yavşaklara armağan derin onun bunun çocuklarına kadar birçok görevli eleman, hemen her fırsatta Atatürk’e saldırmaktadırlar. Bu saldırgan salyalı yaratıkların dillerinden düşürmedikleri eleştiri konularından birisi de Lozan Anlaşması’dır.
Resim
“Yok efendim, koskoca imparatorluğu küçücük bir arazi parçasına sıkıştırmışlar”, “yok efendim Musul’u, Kerkük’ü, on iki adaları, Batı Trakya’yı, vs.yi vermişler”, “yok efendim Atatürk zaten İngilizlerin ajanı imiş”, vs.vs.vs….

Alçaklar sürüsü…
Lozan’ın bu ülke ve halkımız için ne kadar ...
Read more : Sevr tam bir kölelik, tam bir yok ediliş anlaşmasıydı… | Görüntüleme : 309 | Yanıtlar : 1

Dünü bilmeyen bugünü yorumlayamaz. 2013 tarihli bu yazıyı okuyun. Bugünün tablosu ile birleştirin.

Dünü bilmeyen bugünü yorumlayamaz. 2013 tarihli bu yazıyı okuyun. Bugünün tablosu ile birleştirin. Ülkemizin nereye sürüklendiğini anlayın. Anlayalım ve seyretmeyelim

“KENT KONSEYLERİ” YA DA ULUS DEVLETİN İMHASI

Parlamento içi muhalefetin “istemem, yan cebime koy” anlayışı ile karşı çıktığı, parlamento dışı toplumsal muhalefetin, Atatürkçülerin neredeyse büyük bir çoğunluğunun “yetmez ama evet” çiler örneği destekledikleri “KENTKONSEYLERİ”, özünde “devletsizleştirme” projesinin tabana yayılmasının önemli bir ayağını oluşturmaktadır.

Bu yazıyı kaleme alırken, kendini “Atatürkçü” olarak tanımlayan, Atatürkçülük iddiasında bulunan, ancak ...

*Henüz, Cahilden Daha Büyük Tahribat Yaratan Bir Kitle İmha Silahı İcat Edilemedi!*

*Henüz, Cahilden Daha Büyük Tahribat Yaratan Bir Kitle İmha Silahı İcat Edilemedi!*
Mazot 30 lira…
ATATÜRK Havalimanını yıkıyorlar, alkışlıyor…
Fabrikasını peşkeş çekiyorlar, halay çekiyor…
Madenini yağmalıyorlar, seviniyor…
Toprağını satıyorlar, mutlu..
Memleket istila edilmiş, memnun…
Ekmek askıda, boş baklava, dünkü poğaça, sebze çıkma, ayçiçek yağı bardakla, karpuz dilimle, mazot 30tl çeyrek altın alabildiği parayla anca hıyar alabiliyor…
Dış güçlerin oyunu diyor…
•••
Yüreği insan sevgisiyle dolu Mevlana bile başa çıkamamış bunlarla, “cahille sohbet etmek zordur bilene” ...

LOZAN’I COŞKU İLE KUTLAMAK… :turkiye: :turkiye: :turkiye:

LOZAN’I COŞKU İLE KUTLAMAK… :turkiye: :turkiye: :turkiye:

Dr. Noyan UMRUK

99’ncu yılını idrak ettiğimiz Lozan Anlaşmasını hak ettiği coşku, duymamız gereken ulusal onur ve de gururla kutlamamız gerekmez mi?

Yaşadığımız günlerin koşulları içerisinde, yanı başımızdaki ülkeler çatışmalar içerisindeyken, bu kutlamayı evrensel bir gösteriye dönüştürmek anlamlı olmaz mı? “Kutlu doğum” haftası kadar ...
Read more : LOZAN’I COŞKU İLE KUTLAMAK… :turkiye: :turkiye: :turkiye: | Görüntüleme : 483 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148558 ileti • Toplam 45982 başlık • Toplam 24991 üye

x