Zaman: Pzt Şub 24, 2025 4:58

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şair Hasan Sancak’tan Şadiye Turhan’a Şiirli Övgü!..

Şair Hasan Sancak’tan Şadiye Turhan’a Şiirli Övgü!..

Alaçamlı Halk Şairi,Reklam Yazarı,Eğitimci, ve Gazeteci Hasan Sancak (56) Samsun’un Alaçam ilçesine, Şadiye - Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi ve Spor Salonu yaptıran Şadiye Turhan’a,altı dörtlükten oluşan ‘ŞADİYE TURHAN HANIM-OKUL YAPTIRAN KADIN
YÜZYILLAR YAŞAMALI-HEM SOYADIN HEM ADIN’
nakaratlı bir şiiir yazarak, bütün Alaçamlılar adına teşekkür etti.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Sancak:’ 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde yapılan Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi ve Spor Salonu’nu,diğer zengin iş ...
Read more : Şair Hasan Sancak’tan Şadiye Turhan’a Şiirli Övgü!.. | Görüntüleme : 767 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak 50 Şiir Kitabına Destekçi Arıyor!

Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak 50 Şiir Kitabına Destekçi Arıyor!

Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi, Reklam Yazarı, Eğitimci ve Gazeteci Hasan Sancak (56) yazmış olduğu 50 tane şiir kitabına işadamları, belediye başkanları ve milli kültüre destek olmak isteyen kişilerden ilgi ve destek bekliyor.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Sancak:’Aslen Trabzon’un Köprübaşı ilçesindenim.28 senelik evliyim. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. Çıkan üç tane şiir kitabım (O' ...

ATATÜRK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

ATATÜRK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?
Read more : ATATÜRK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? | Görüntüleme : 636 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

teke tekein yeni bölümlüleri yokmu

teke tekein yeni bölümlüleri yokmu
Read more : teke tekein yeni bölümlüleri yokmu | Görüntüleme : 614 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İsrailoğulları, Siyonizm, Kabala, Masonluk ve Şeytan ilişkisi!

1. Kısım

2. Kısım

3. Kısım

4. Kısım

5. Kısım

6. Kısım

7. Kısım

8. Kısım

9. Kısım

10. Kısım

11. Kısım

12. Kısım

13. Kısım (SON)
Read more : İsrailoğulları, Siyonizm, Kabala, Masonluk ve Şeytan ilişkisi! | Görüntüleme : 1133 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

buran indirdiğim banu avar sınırlat arası bölümlerini youtub

arkadaşlar buran indirdiğim banu avar sınırlat arası bölümlerini youtube yükledim cok olduğu için teker teker yükliğemedim benim profilimden izlersiniz

http://www.youtube.com/user/gokaytvs/videos
Read more : buran indirdiğim banu avar sınırlat arası bölümlerini youtub | Görüntüleme : 779 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

trt yayınlanan sınırlar arası eski bölümlerini ulusal kanalda yayınlasalar olurmu

trt yayınlanan sınırlar arası eski bölümlerini ulusal kanalda yayınlasalar olurmu

Uğurlar Olsun / Salih ŞENÖZ

Takvimler 24 Ocak 1993'ü gösteriyordu. Demek ki ben o zaman sekiz yaşındaydım. Çocukluğumun henüz başlarındaydım. Buna rağmen çok iyi hatırlıyorum o kara günü. Bütün televizyonlar o kan kokulu sokağı ve kana boyanan arabayı gösteriyordu. Araba paramparçaydı, içinde bir adamın cansız bedeni öylece duruyordu. İşte, ruhu bedeninden ayrılan ve gökyüzüne usulca yükselen kişi Uğur Mumcu'ydu... Etrafa saçılan şarapnel parçaları henüz soğumamıştı. Onların kavurucu sıcaklığını vücudumun her zerresinde hissediyordum sanki. Yerdeki kıpkırmızı kanlar henüz pıhtılaşmamıştı. Yüreğim kankırmızı ...
Read more : Uğurlar Olsun / Salih ŞENÖZ | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Erdoğan'ın Time Kapağı Bir Mesaj Mı?

Hiç okumasam da Oktan Keleş bu sefer önemli bir tespite imza atmış. Erdoğan hakkında çoğu şeyden habersiz olduğunu varsayarak bana da mantıklı gelen bu tespiti sizlerle paylaşayım:

http://www.onaltiyildiz.com/artikel.php?artikel_id=200

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay yayınlanan Time Dergisi, ABD baskısı hariç; Avrupa, Asya ve Güney Pasifik baskılarında Başbakanımızı kapağına taşıdı.

Başbakanımızın dergi kapağındaki pozu ve kapağın altındaki başlık bizlere hiç de yabancı gelmedi.

Başbakanımız bu poz hakkında; “çok uğraşmışlar böyle bir pozu çekmek için” diyerek latife yaptı. Poz, ...
Read more : Erdoğan'ın Time Kapağı Bir Mesaj Mı? | Görüntüleme : 918 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148322 ileti • Toplam 45822 başlık • Toplam 24929 üye

x