Zaman: Pzt Şub 24, 2025 2:32

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

takıntılar..

var mıdır takıntılarınız.. ben mesela zor bir kişi değilimdir, hayatımı hiç zorlaştırmam... ama düşünüce de epey bi takıntılarım varmış hani..

mesela; kaçta uyursam uyuyum saat sabah 8 dedim mi fırlarım yataktan..

bir kahve manyaklığım vardır bilmiyorum varmı dır içiniizde böyle saplantılı.. kahvemi sütlü içerim, süt tozu yani.. kahve içeçeksem; kahveyle süt tozunu karıştırmayı kimseye bırakmam.. nerde olursam oluyum.. misafirlikte, cafe de, şurda burda hiç farketmez.. bir cafe deyim mesela kahve siparişini veririm garsona yalnız ben ...
Read more : takıntılar.. | Görüntüleme : 1080 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumun "EN" leri

en asık ben
en cok göremeyen ben
en cık seven ben
Read more : Forumun "EN" leri | Görüntüleme : 3740 | Yanıtlar : 46 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Senin için ''MÜHİM'' olan ne ?

gerçekten hiç düşündün mü senin için neyin mühim olduğunu....

benim için mühim olan kitaplarım..onlar benim sevgililerim..
sonuçta bütün kitaplar tek bir ''kitabı'' açıklamak için değil mi...?
Read more : Senin için ''MÜHİM'' olan ne ? | Görüntüleme : 1901 | Yanıtlar : 26 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En çok nelere kızarsınız ?

söz verilmeyen yere gelmiyenlere kızarım
Read more : En çok nelere kızarsınız ? | Görüntüleme : 3136 | Yanıtlar : 29 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın?

sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın?şahsen ben alırm
Read more : sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın? | Görüntüleme : 3019 | Yanıtlar : 32 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

görünmez olmak mı zamanı durdurmak mı..

arkadaşlar görünmez olmak mı isterdiniz yoksa zamanı durdurmayı mı?(neden?)
düşüncelerinizi merak ediyorum
Read more : görünmez olmak mı zamanı durdurmak mı.. | Görüntüleme : 1038 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

> Kardeşlerinizin sizi uyuz eden davranışları :))

Benim öyle bir sorunum yok.Sizi ne uyuz ediyor..
Read more : > Kardeşlerinizin sizi uyuz eden davranışları :)) | Görüntüleme : 2017 | Yanıtlar : 22 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

> 1 mesaj geldi telefonunuza................

tanımadığınız bi numaradan...

sana aşığım seni çok seviyorum...biran önce buluşup yüzyüze görüşmek istiyorum tarzında bir msj alsanız ne yapardınız, ne düşünürdünüzz..??...
Read more : > 1 mesaj geldi telefonunuza................ | Görüntüleme : 4084 | Yanıtlar : 34 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

anne mektubu:(

MEKTUP

>Yalova'da depremde kaybettiklerimizin anisina yapilan Anit Mezar'a
>bir anne tarafindan yazilip birakilan mektup :
>
> Deryam'a ;
>
> Seni cok ozledim guzelim. Habersizce gidisin , o gittigin yol
>senden cok beni yordu.
>Dediler ki : Simsiyah o uzun saclarin toza tuglaya karismis. O
>bebek yuzun taninmaz olmus.
>Yatagindan bile kalkamamissin , uyanamadin mi yoksa ?
>Bir teslimiyet miydi bu. O gece anneciginle vedalasarak uyumaya
>gitmistin niye ? Biliyor muydun
>yavrum , hissettin ...
Read more : anne mektubu:( | Görüntüleme : 1239 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Tehlike

Resim

Yükle: Tehlike!
Read more : Tehlike | Görüntüleme : 920 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148322 ileti • Toplam 45822 başlık • Toplam 24929 üye

x