Zaman: Pzr Şub 23, 2025 22:48

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama

"Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor.

"Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz.

Resim

"Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz.

Resim

"Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz.

"Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz ...
Read more : "Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama | Görüntüleme : 1453 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şeytan Diyorki..

Oyunu açıklamama gerek yok sanırım. Başlıyorum:

Şeytan diyorki; git, söyle, dök içindekileri.
Read more : Şeytan Diyorki.. | Görüntüleme : 3395 | Yanıtlar : 40 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Cümle Tamamlama

Oyun şöyle :

Bir üstteki üye kendinden önceki üyenin bıraktığı cümleyi tamamlayacak...
Cevabı veren kişi de bırakılan cümleyi tamamlayıp kendinden sonrakine yarım bir cümle bırakacak..

Misal :
Bir kahvenin...

Cevap :
... kırk yıl hatrı vardır.

gibi... Başlıyorum;

Ateş olmayan yerden...
Read more : Cümle Tamamlama | Görüntüleme : 3918 | Yanıtlar : 78 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ordaydım ~ D. Gezmiş / Y. Aslan / H. İnan

Avukatları Halit Çelenk'in anlatımıyla, "Deniz Gezmiş / Yusuf Aslan / Hüseyin İnan" davası.

Resim
Resim
http://img95.imageshack.us/img95/9752/004jp2.png

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 24000Hz stereo 64Kbps
Süre: 34 dk. 41 sn.
Boyut: 175 MB
Çözünürlük: 448x336

Linkler
Bölüm I
Bölüm II

Şifre: paylasimboard.net
Read more : Ordaydım ~ D. Gezmiş / Y. Aslan / H. İnan | Görüntüleme : 1115 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Dünyanın En İlginç İntihar Girişimi

1998'de bir Fransız oldukça karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bir ip bağladı, ipi de büyük bir kayaya başlaı?. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi.Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ateş etti! Ama devamı daha ilginç.

Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştüğünde asılı kalmadı. Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı.

Sudan bi balıkçı tarafından ...
Read more : Dünyanın En İlginç İntihar Girişimi | Görüntüleme : 2269 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148321 ileti • Toplam 45821 başlık • Toplam 24929 üye

x