Zaman: Cum Kas 22, 2024 21:28

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Entel Burçlar

Cyrano Mantığında Burcunuz

Daima burçların iyi veya kötü yönlerini okuyoruz, gelin bir de onların entelektüel ahkamlarını dinleyin. Aralarında tanıdıklarınızı bulacaksınız.

Koç Burcu:
Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım."

Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."

İkizler Burcu:
İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni ...
Read more : Entel Burçlar | Görüntüleme : 1082 | Yanıtlar : 3

gerçek dost kolay bulunmuyor gerçekten...

dostluk gerçekten çok özel birşey dostunuza sadık kalın arkadaşlar çünkü gerçek dost kolay bulunmaz...
işte gerçekten dostluğun büyüleyici bir örneği arkadaşlar tıklayın ve okuyun...

http://rapidshare.com/files/19696439/GercekDost.pps
Read more : gerçek dost kolay bulunmuyor gerçekten... | Görüntüleme : 916 | Yanıtlar : 0

Üstteki Üyeye İftira Atma

Evet dostlar kim başlıyor bana iftira atın bakalım
Read more : Üstteki Üyeye İftira Atma | Görüntüleme : 9293 | Yanıtlar : 229

12 Eylül Belgeseli dvdrip

Resim

12 Eylül Belgeseli dvdrip

Bölümler birbirinden bağımsız olup istediğiniz bölümü indirip izleyebilirsiniz.

Özellikle 1980 sonrası doğan arkadaşlarımız tarafından izlenmesi gereken bir belgesel.

Yapımcı: Ali İnandım
Araştırma ve Redaksiyon: Rıdvan Akar
Müzik: Emrah Özdemir, Michael Sapp, Barbara Degener
Yapım: Ali İnandım
Yapım Yönetmeni: Selda Meral
Yönetmen Yardımcısı: Murat Baykara
Araştırma ve Metin Yazarı: Hikmet Bila

1973-83 yıllarında, iki asker darbe arasında Türkiye'nin yakın tarihinden bir kesit "12 Eylül''e nasıl gelindi, hangi oyunlar oynandı, neler ...
Read more : 12 Eylül Belgeseli dvdrip | Görüntüleme : 1604 | Yanıtlar : 12

Cepde Ezan

Ezan 2.3

Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz. Bulunduğunuz şehri seçin. Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır.

Eklenen Özellikler:

- Kıble, pusula olarak değiştirildi.
- Sesli ezan duası
- Kalan zamanı gösteriyor.
- 105 ülke ve yaklaşık 2.000 şehir hesaplaması yapılıyor.
- Türkiye de Tüm iller ve merkezler yer almaktadır.
- "Mekke Ezanı" okunuyor.
- Güneş ve aya göre kıble yönü bulunmaktadır.

.: Ekran Görüntüleri :.

ResimResimResim

.: Desteklenen Modeller :. ...
Read more : Cepde Ezan | Görüntüleme : 1505 | Yanıtlar : 1

Burçların Birbirleri ile İlişkileri

Eğer siz bir Koçsanız:
Koç'dan kozmik ilişki zevki alırsınız. Boğa, size sahip çıkar, ikizler de size sahip çıkar; ama şaşırtabilir. Yengeç, size güven verir. Aslan, sizi mutlu eder, Başak'la herşey rutin olacaktır. Terazi'den çok şey öğrenebilirsiniz. Akrep'ten uzak durmanız yararlı olur. Yay size keyif verecek ve etkileyecektir. Oğlak, sizi geliştirir ve ilerletir. Kova zor iştir. Balık sizi tutamaz.

Eğer bir Boğa'ysanız:
Koç sizi sever; ama yorabilir. Boğa düşünsel arkadaşınız ve rehberinizdir, ikizler kozmik ilişkinizi sağlar. ...
Read more : Burçların Birbirleri ile İlişkileri | Görüntüleme : 1189 | Yanıtlar : 4

Burçlarımız

Burçlarımızı,biliyorsak yükselen burcumuzu yazalım...

Ben yükseleni Yay olan bir Aslan'ım... :artis:
Read more : Burçlarımız | Görüntüleme : 1001 | Yanıtlar : 5

Susuyorum

Resim

Ne keyifle okudugum siirler ezberimde, ne de bagira cagira soyledigim sarkilarin sozleri. Dalgin gozlerle yurudugum caddelerde kayboluyorum.

Sonsuz bir inatla sarildigim radyodan gelen o harika melodilerin de tadi yok? Peki ya o yagmurda iliklerime kadar islanmalarimi kim caldi benden? Bilmiyorum!

Susuyorum artik... Sustukca susuyorum. Sustukca, uzerime gelen insanlardan kurtarmak icin ruhumu, suskunluguma sariliyorum. Ama yine de saplaniyor yuregime bazi kelimeler. Bazilari da acitiyor ustelik…

Sessiz geceler benim icin siginilan bir liman sanki. ...
Read more : Susuyorum | Görüntüleme : 856 | Yanıtlar : 3

Kendine İyi Bak...

“Kendine iyi bak” bir "veda" değil "elveda" cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde...

"Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“

“Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak.

Resim

Ben olmayacağım. Kendine iyi bak ve ...
Read more : Kendine İyi Bak... | Görüntüleme : 825 | Yanıtlar : 2

Klavyeden Bateri Çalin...Cok zevkli!

Davulcular Batersitler Buraya DrumSite 1.3 Klavyeden Davul Çalın

Size çok eğlenceli bi programı takdim ediyorum. Evet başlıkta da olduğu gibi klavyeden bateri ya da her neyse davul çalıyorsunuz. Su An Caliyorum, okadar zevkli ki
Yapmanız gereken tek şey dosyayı indirmek.

Kullanımına gelince;

Klavyeden;
W:Bassdrum(DUB)
Q:Snare(TAK)
A:Hihat Closed(TIS)
S:Hihat Open(TISS)
F:Crash(ZİL KRŞŞŞŞ)
G:Tom 1(DIM)
H:Tom 2(DIIM)
J:Tom 3(DIIIM)
K:Floor Tom (DIIIIM)
T:Tom 1 Medium
Y:Tom 2 Medium
U:Tom 3 Medium
I:Floor Tom Medium

Bu kadar değil ...
Read more : Klavyeden Bateri Çalin...Cok zevkli! | Görüntüleme : 1272 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148204 ileti • Toplam 45741 başlık • Toplam 24894 üye

x