Zaman: Cum Kas 22, 2024 6:01

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Bir güzel hikaye

Bir güzel hikaye

Adamın biri artık karısının eskisi kadar iyi duymadığından korkuyormuş ve
karısının işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu düşünüyormuş.

Ona nasıl yaklaşması gerektiğinden emin değilmiş.

Bu durumu konuşmak için aile doktorunu aramış; doktor adamın
karısının ne kadar duyduğunu anlayabilmesi için basit bir yöntem önermiş.

"Yapacağın şey şu, karından 40 adım ileride dur, normal bir konuşma tonuyla bir şeyler söyle; eğer duymazsa 30 adım ilerisinde aynı şeyi tekrarla, sonra 20 adım; cevap alana kadar aynı ...
Read more : Bir güzel hikaye | Görüntüleme : 1116 | Yanıtlar : 1

Pando --> [- Kullanımı ve Download -]

Pando kullanım izni ücretsiz bir yazılımdır.
Pando sayesinde, istediğiniz boyuttaki herhangi bir
dosyayı indirebileceksiniz.

Resim
Download için,
Tek yapmanız gereken, Pandoyu indirip ve kurmanız

Pando'yu buradan indirebilirsniz

TıkLa

*** Pando Nasıl Kullanılır? ***
Size verilmiş olan Pando paylaşımına TıkLa'dığınız zaman
karşınıza direk aşşağıda resimdeki pencere açılacaktır ki
tek yapmanız gereken Download'a basmak

Resim
Dosya otomatik olarak BelgelerimMy Pando Packages dosyasına indirilecektir; isterseniz dizini değiştirebilirsiniz.
Pando Servere başlandıktan sonra dosyası indiriyor.
indirme hızı ...
Read more : Pando --> [- Kullanımı ve Download -] | Görüntüleme : 1243 | Yanıtlar : 3

Online Radyolardaki Yayınları Kaydedebilirsiniz

Basit olan bir freeware program olan CastRipper'i edinmeniz gerekiyor. 1.01mb'lık küçük ve basit bir program.

:arrow: http://rapidshare.com/files/18031944/Ca ... r.rar.html <- Buradan indirebilirsiniz.

Herhangi bir yayın sitesinden radyo yayın URL'lerini elde edebilirsiniz ama bunun için en kolay winamp'ı kullanabiliriz. Winamp 3 veya üzeri bir sürüm olması işinizi kolaylaştırır. http://www.winamp.com/

Öncelikle winamp programı ile radyo yayınımıza ait ...
Read more : Online Radyolardaki Yayınları Kaydedebilirsiniz | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 0

[MOD] Color Grups

Download

Ekran Görüntüsü:

http://maxupload.com/img/4D162197.jpg
Read more : [MOD] Color Grups | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 6

Nedir Bu Paylaşılmayan

Nedir Bu Paylaşılmayan Şey;Bu Başlıkta Ne Oluyor Nedir Diye Bakınıyorsunuzdur... :roll: Ben Söyleyeyim Hayatta Her İnsanın Yaşadığı Şeydir Sevgi ve Aşk Peki Hepimiz Sever Yada Aşık Oluruz da Neden Ayrılıklar Olur.Sevgililer Arasında Nedir Alıp-Verilemiyen Kimi İhanetten,Kimi Yalandan Kimi Parasızlıktan Kimi Soğukluktan Bitirir Aşkı Peki Çıkarken İki Tarafın İsteği İle Olurken Neden Ayrılıklar Tek Taraflı Olur...Benim Çok Şükür Çok Güzel ve Mutlu Giden Bir Birlikteliğim Var.Aşkımla ...
Read more : Nedir Bu Paylaşılmayan | Görüntüleme : 1160 | Yanıtlar : 13

Masaüstününüzü Video Olarak Kaydedin

Resim

Bilgisayarınızın masaüstündeki her hareketi canlı olarak kaydetmeye yarayan bir program.

Programın kullanımı ;

Options/Video Options : Bu bölümünden dilerseniz video sıkıştırma codec'ini seçebilir ve görüntü kalitesini ayarlayabilirsiniz.

Region : Bu bölümünden ise ekranın hangi kısmını kaydetmek istediğinizi seçiyorsunuz.

Fixed Region : Standart video boyutlarında bir alan seçip kaydetmek.

Full Screen : Tam ekran masaüstü kaydı.

:arrow: İndirmek İçin Tıklayın...
Read more : Masaüstününüzü Video Olarak Kaydedin | Görüntüleme : 1054 | Yanıtlar : 6

5 n 1 k - 22 / 02 / 07

Cüneyt Özdemir'in sunduğu "5 n 1 k"nın bu bölümünde; G. W. Bush'un muhtemel ölümü hakkında çekilmiş belgeselinin geniş özetini, Zidane belgeselinin kısa özetini ve "sanal ortamda reyting ölçme" hakkında uzman röpörtajını izleyeceksiniz.

Resim

Görüntü: Windows Media Video 8 30.00fps 185Kbps
Ses: Windows Media Audio 32000Hz stereo 40Kbps
Süre: 33 dk. 40 sn.
Boyut: 56 MB
Çözünürlük: 320 x 240

İNDİR

5 n 1 k
Read more : 5 n 1 k - 22 / 02 / 07 | Görüntüleme : 1142 | Yanıtlar : 8

bu kadar sevebilirmisiniz?

Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez... biri tıpta okuyordu öbürü
mimarlikta.O ilk karşılaşmadan sonra bir kere, bir kere,bir kere daha karşılaşabilmek icin hep aynı saatte aynı duraktan aynı otobüse
bindiler.GENCTİLER cok genç.. birbirleriyle konuşacak cesareti bulmaları
biraz zaman aldı ama sonunda başardılar.İkiside her sabah otobuse bindikleri semte oturmuyorlardı aslında.Delikanlı arkadasında kaldıgı icin o duraktan binmişti otobüse,kız ise ablasında sırf birbirlerini görebilmek icin her sabah erkenden evlerinden cikip şehrin öbür ucundaki o durağa onların durağına
geldiklerini ...
Read more : bu kadar sevebilirmisiniz? | Görüntüleme : 1108 | Yanıtlar : 0

İbretlik Dersler

Ders 1

Okuldaki ikinci ayımda,hocamız test sorularını dağıttı.Ben okulun en iyi ögrencilerinden biriydim.Son soruya kadar soluk almadan geldim ve orada çakıldım kaldım.Son soru söyleydi :

"Hergün okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedır ?"

Bu her halde bir çeşit şaka olmalıydı.Kadını,yerleri sılerken,hemen hergün görüyordum.Uzun boylu, siyah saçlı bir kadındı.50'lerinde falan olmalıydı.Ama adını nerden bilecektim ki! Son soruyu yanıtsız bırakıp kağıdı teslim ettim. Süre biterken bir öğrenci,son sorunun test sonuclarına dahil olup olmadığını sordu."Tabii, dahil" dedi, ...
Read more : İbretlik Dersler | Görüntüleme : 1292 | Yanıtlar : 0

Azrail'in Güzelliği

-Onk. Dr. Haluk Nurbaki' den gerçek bir hatıra

Ben, 40 yıllık bir kanser uzmanı olarak maddeyi aşan sayısız olayla karşılaştım ve bunları, o olaya şahit olanlarla birlikte belgeleyerek özel bir arşiv yaptım.

Bunlardan 1976 yılında yaşanmış bir olayı size nakletmek istiyorum. Kanser hastanesinde başhekimken Serap adında genç bir hanım hastam vardı.Bu hastam göğüs kanserine yakalanmış ve tedavi için yurt dışına gitmek istemesine rağmen,bazı formaliteler sebebiyle o imkanı bulamamıştı. Serap'ı özel bir ilgiyle bizzat ben ...
Read more : Azrail'in Güzelliği | Görüntüleme : 1186 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148202 ileti • Toplam 45740 başlık • Toplam 24893 üye

x