Zaman: Prş Kas 21, 2024 23:05

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Burçlar ve Elementler

Burçlar ve elementler

Burçlar dört gruba ayrılmıştır: Ateş, toprak, hava ve su. Her grupta üç burç bulunur. Hangi gruba ait olduğunuzu bilerek temel kişilik özelliklerinizi ve tanıdığınız insanları daha iyi anlayabilirsiniz.

Ateş burçları Koç, Aslan ve Yay'dır. Ateşin özelliği enerjik, hevesli ve pozitif olmasıdır.

Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak'tır. Toprağın özelliği de pratik, sakin ve negatif olmasıdır.

Hava burçları İkizler, Terazi ve Kova'dır. Havanın özelliği, konuşkan, akıllı ve pozitif olmasıdır.

Su burçları Yengeç, Akrep ...
Read more : Burçlar ve Elementler | Görüntüleme : 1296 | Yanıtlar : 3

Burçlarınızın Şiirsel Anlatımı

Koç

Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin...

Boğa

Tek dileğim vardır
Bolca para, zengin sofra...
Çok bir şey mi istediğim,
Güvencemdir bunlar benim...

İkizler

Zekam parlak, dilim oynak,
Her konuya elim kıvrak,
Sıkıntıya hiç gelemem,
Bir de karar verebilsem!..
.

Yengeç

Tezcanlıyım, duygusalım,
Dokunsalar akar yaşım,
Annem, babam, cocuklarım,
Ben onlarsız ne yaparım...

Aslan

Ben yarattım bu dünyayı,
Bir de dönse etrafımda!.
Her dedi?im ...
Read more : Burçlarınızın Şiirsel Anlatımı | Görüntüleme : 1264 | Yanıtlar : 5

Üstteki Üyeyi Saçma Sapan Bir Nedenle Banlama

Evet,herkes bir üstte bulunan kullanıcıyı saçma nedenlerle banlasın bakalım...
Read more : Üstteki Üyeyi Saçma Sapan Bir Nedenle Banlama | Görüntüleme : 9879 | Yanıtlar : 227

BALIK(19 Şubat/20 Mart)

BALIK
Rahatına ve huzuruna çok düşkündür. Sayısız isteği ve arzusu vardır. Bunları gerçekte elde edemezse kendine ait hayal aleminde gerçekleştirir. Zaten bu alem o kadar güçlüdür ki, sık sık gerçekle hayali karıştırır. Öte yandan mistik ve felsefi olayları bilmeyi, öğrenmeyi sever. Kişiliğinin esnekliği, kolay etki altında kalması, amaçlarını kararlılıkla isteme özelliğini de zayıflatmıştır.

Ancak yumuşaklığın yarattığı içtenlik ve sezgilerinin güçlü olması isteklerini elde etmesinde ona yardımcı olur. Eylemleri ise yüksek ideallerine ve heyecanına bağlıdır. Sadece ...
Read more : BALIK(19 Şubat/20 Mart) | Görüntüleme : 1118 | Yanıtlar : 1

Bir Üstteki Üyenin Avatarına ve İmzasına Puan Verin

Oyun açık ve net. Kolay gelsin.
Read more : Bir Üstteki Üyenin Avatarına ve İmzasına Puan Verin | Görüntüleme : 8513 | Yanıtlar : 173

Sadece 1 Kelime ile Kendinizi İfade Edin

Şuanda hangi durumdaysak 1 kelime ile kendinizi ifade ediyoruz.

Düşünceli
.
.
.
Rahatsız
.
.
.
Hasta
.
.
.
vs... gibi...
Read more : Sadece 1 Kelime ile Kendinizi İfade Edin | Görüntüleme : 7418 | Yanıtlar : 139

Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin)

"Full Screen Caller" Sizi arayanların ekranda resimlerini tam boy olarak gösteriyor.

:arrow: İndirmek İçin Tıklayınız...

Resim

:arrow: Son Sürümü İndirmek İçin Tıklayınız...

NoT: Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda çalışır. Son sürüm eğer hata veriyorsa birinci linkten diğer sürümü indirebilirsiniz.
Read more : Full Screen Caller (Nokia Cep Telefonu İçin) | Görüntüleme : 1110 | Yanıtlar : 1

GüzeL SözleR

Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim,
özlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;çünkü buralarda özlendin…

Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

Ya gözlerin aklımda
Yada aklım adında ...
Read more : GüzeL SözleR | Görüntüleme : 1558 | Yanıtlar : 4

Canınız Ne Yapmak İstiyor?

Soru oldukça açık. Forum ve ahlâk kuralları çerçevesinde canınızın ne yapmak istediğini yazıyorsunuz.
Read more : Canınız Ne Yapmak İstiyor? | Görüntüleme : 6122 | Yanıtlar : 133

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148202 ileti • Toplam 45740 başlık • Toplam 24893 üye

x