Zaman: Prş Kas 21, 2024 17:31

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

PhotoFiltre - Ücretsiz Program

Resim

PhotoFiltre, gelişmiş bir resim görüntüleme ve düzenleme yazılımı. Özellikleri ise şöyle:

- Resimlerinizi yatay, dikey ve açılı döndürebilme.
- Resimlerinizi yeniden boyutlandırabilme.
- Otomatik renk ve parlaklık ayarı yapabilme.
- Res,m türleri arasında dönüşüm yapabilme.
- Yazı ekleyebilme ve biçimlendirebilme.
- Parlaklık, renk ve kontarst ayarlarını elle yapabilme.
- Resmin arka planına renk ekleyebilme.
- Resimlerinizi tam ekran göterebilme.
- Araç çubuğunu kişiselleştirebilme.
- Resimlerinizi masaüstü olarak kaydedebilme.
- Resimlerinizden ikon yapabilme ( 16,256 ...
Read more : PhotoFiltre - Ücretsiz Program | Görüntüleme : 1961 | Yanıtlar : 15

The Prestige (Download)

Resim

‘Memento’nun rejisörü Christopher Nolan’ın yönettiği ve Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine ile Piper Perabo’nun oynadığı film ‘Prestij’ (The Prestige), Warner Bros. tarafından gösterime sokuldu.

“Prestij”, Jonathan Nolan’ın, Christopher Priest’in romanından esinlenerek yazdığı senaryosundan filme çekildi. Londra’nın meşalelerle aydınlanan, debdebeli günlerindeki büyülü atmosferi gizemli ve canlı bir şekilde yaratan deneyimli kamera arkası ekibinde bulunan görüntü yönetmeni Wally Pfister, set tasarımcısı Nathan Crowley ve kurgucu Lee Smith, Nolan’la “Batman Başlıyor”da da birlikte çalışmış isimler.

Linkler: ...
Read more : The Prestige (Download) | Görüntüleme : 1790 | Yanıtlar : 6

Org. Yaşar Büyükanıt - "ABD temasları" açıklaması.

:arrow: Türkiye'nin, kısa vadeli bölge politikasına ilişkin ip uçları. Analiz yapmayı sevenler ve arşivciler için. Org. Yaşar Büyükanıt'ın, "ABD temasları" açıklaması, sadece Paylasim-Board'da.

Resim

Görüntü: DivX 5 640x480 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 128Kbps
Süre: 67 dk. 19 sn.
Boyut: 548 MB
Çözünürlük: 640 x 480

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Bölüm IV
Bölüm ...
Read more : Org. Yaşar Büyükanıt - "ABD temasları" açıklaması. | Görüntüleme : 1482 | Yanıtlar : 12

Bitkilerle gelen sağlık

BİTKİLERLE GELEN SAĞLIK

YAŞAMINIZI SAĞLIKLI HALE GETİRİN

Resim

Günümüzde özellikle de hastalıkların önlenmesi ve tedavisi konusunda doğaya dönüş akımı yaşanıyor. Yapay yolla elde edilen ilaçların her geçen gün yeni bir yan etkisinin bulunması, insanları bitkisel ürünlere yöneltiyor. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde bolca yetişen sebze, meyve ve bitkiler yaşamımızın en önemli koşullarından biri olan dengeli beslenmeye yardımcı oluyor.

Kısa mesafelere otomobillerimizle gidiyor, fast foodlara karnımızı doyuruyor, hormunlu ve katkı maddeli besinleri tüketip, zehir soluyoruz. Oysa yapılacak küçük ...
Read more : Bitkilerle gelen sağlık | Görüntüleme : 2564 | Yanıtlar : 0

Easy Gif Animator

Haraketli Animasyon ( .Gif ) Yapma Programi

Resim

http://rapidshare.com/files/17306459/Ea ... _PRENS.rar
Read more : Easy Gif Animator | Görüntüleme : 961 | Yanıtlar : 2

Aşktan mektup

Sevgili insanlar, yıllarca benim peşimde koştunuz; beni anlamaya, beni tanımlamaya çalıştınız; birçok kez beni
bulduğunuzu zannettiniz; bana sahip olmaya çalıştınız; birbirinize ve kendinize zarar verdiniz; acı çektiniz.
Ama beni hiç fark etmediniz. Evet! Beni hiç fark etmediniz diyorum size.
İki kedinin öyküsünü bilir misiniz? Küçük kedi durmadan kuyruğunu kovalıyormuş.
Yakalayamadıkça da sinirlenmiş, daha da hırsla atılmış. Bunu gören büyük kedi, küçük kediye sormuş:
"Neden kuyruğunu yakalamak istiyorsun?" Küçük kedi cevap vermiş: "Bana, kuyruğu mu yakalarsam ...
Read more : Aşktan mektup | Görüntüleme : 1301 | Yanıtlar : 3

Avrupa Yakası Orjinal VCD Bölümleri Download

Paylaşım Boarddan Büyük Bir Hizmet Daha ...
Avrupa Yakası Orjinal VCD Bölümleri Uplaod Ediyoruz. Kanal Logosu Yok, Sanal Reklam Uygulaması Yok, Altyazı Yok, Sadece Avrupa Yakası Var.
Şimdilik Yalnızca İlk Bölümü Upload Ettik. İndirilme Sayılarına Göre Uploadlar Devam Edecektir.
Bizi Takip Etmeye Devam Edin. Pişman Olmayacaksınız.

AVRUPA YAKASI ORJİNAL VCD BÖLÜMLERİ DOWNLOAD

Bölüm 1:

Bölümün Konusu/Özeti

Aslı, 29 buçuk yaşındadır. Ve henüz evlenmek için uygun erkeği bulamamıştır. Türkiye’nin havalı, en batılı moda dergisi Avrupa ...
Read more : Avrupa Yakası Orjinal VCD Bölümleri Download | Görüntüleme : 1397 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148202 ileti • Toplam 45740 başlık • Toplam 24893 üye

x